Widok

samotna mama

Kobieta Temat dostępny też na forum:
Witam. Jestem samotna mamą 5-letniego chłopca. Mieszkam i pracuje w Gdyni. Chętnie poznam koleżankę / przyjaciółkę w podobnej życiowej sytuacji (czasami mam wrażenie że jestem jedyną samotną mama w Trójmieście, gdyż naokoło mnie same pary / małżeństwa:D). A we dwie zawsze w życiu raźniej:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
popatrz na swoje dziecko i to da ci sile:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chętnie poznam samotną mamę z Gdańska. Mam 40 lat, ale nie wyglądam na swój wiek. Pracuję. Nie mam dzieci, nie mam zobowiązań. Jeśli któraś ma ochotę, proszę, niech napisze. Zawsze marzyłem o córeczce, ale niekoniecznie. mail: jamarcin.marcin@gmail.com
ja tez mieszkam w swinoujsciu z mezem ale chetnie poznam nowe kolezanki poniewaz pochodze z trojmiasta a mieszkam tutaj 3 lata prawie
ja,tez jestem mama 6 letniej prawie Nikoli,Mieszkam w Swinousciu czsami sadze i mam takie wrazenie ze tak jak bym byla trendowata.pozdrawiam
Przesyłam najserdeczniejsze życzenia z okazji Nowego Roku. Dziewczyny jesteście boskie,super.Pozdrawiam. samotna mama
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej. Spędzam Sylwestra samotnie z 4letnim synkiem, czy któraś Mama z podobnym wiekowo dzieckiem ma ochotę spędzić go wspólnie ? Zapraszam. Moje gg- 1815803.
CZEŚ MAM 42L KAWALER 176 I65KG JESTEM Z OKOLIC GORZOWA WLKP.NIE SZUKAM PRZYGUT.MAM NAIMJ JANEK.
Czesc Ja jestem w 5 miesiacu i tez juz sama, wiec chetnie poznam inne przyszle lub juz obecne mamy. Piszcie na martusiant@poczta.onet.pl
Misia to podaj jakies namiary do siebie maila albo gg!!! To wtedy uda sie ciebie jakos pocieszyc....a na forum powiem tylko jedno....prawie kazda z nas byla/jest w podobnej lub innej nieprzyjemnej sytuacji wiec glowa do gory, dzieci sa najwazniejsze ;)
Też tak uważam.ja mam problem z punktem 8 to jest chore .Nikt lepiej nie zrozumie samotnej mamy jak druga samotna mama.
hej!!!! Jeśli chcesz pogadać to pisz moje gg 8615613
Hej jestem w 7 miesiacu ciazy i bede samotna mama , poszukuje osoby z ktora moge wynajac mieszkanko w 3miescie
paczus881@wp.pl czekam na odpowiedzi
Cześć. Ja też mam dzieci w podobnym wieku do twoich. Jeżeli znajdziesz czas to możemy się spotkać.
nie podbiło więc podbijam jeszcze raz
hej, jestem właśnie po rozstaniu z mężem, mam prawe 2 -letnią córeczkę. Jeszcze jest to bardzo swieże i nie potrafie zupelnie się pozbierać, może jest tu jakaś mama, która moglaby podzielić się swoimi doświadczeniami i dzięki niej łatwiej byłoby mi uwierzyć, że można dać radę samej. bardzo dziękuję za wszelkie odpowiedzi.
hallloooooooo
co z Wami mamusie
która chętna na jakiś spacer po starym mieście w gdańsku?
zostawiam mój nr telefonu gdyby któraś z Was chciała się ze mną umówić
513227726
ja świetnie się mam
oddycham, żyję
spaceruję, codzienność
kocham moje życie!
wszystko można..
trzeb dobrze się zorganizować
odezwij się do mnie Risika
513 227 726
buźka!
hello laski :-)

jejuuu powiedzcie mi jak Wy sobie radzicie... ja poszlam do prcy na caly etat i koszmarrrrr... wychodze z domu o 8 jestem o 17.30 troche czasu z paulina spedxzam i obie o 20 idziemy spac :( jak mam dobra noc to wstaje o 6 i sprzatam a jak nie to olewka.... nie wiem w sumie w so w weekend lapy wsadzic... jeszcze zeby komus chociaz na godzine pauline sprzedac... a dupa ni ma komu :((((

Inne tematy z forum Zdrowie

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (3 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

Problemy z erekcja przy dziewczynie (6 odpowiedzi)

Witam Poznałem świetną dziewczynę, przy której mam problem z erekcją. Wiem że przed nią członek...

do góry