Widok

samotna matka skazana jest na samotność?

Kobieta Temat dostępny też na forum:
Czy faceci interesują się kobietami z dzieckiem?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8
Jakie wnioski po analizie? :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to nie jest takie proste, potrzebuję więcej czasu ;)
Czyli kolejna zarwana noc. Pięknie. A potem pisz ciszej, proszę :)))
Poczekam cierpliwie.

Nie jestem i nie byłam w takim związku, a może dobrze by było gdyby mężczyzna miał również dziecko (?).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale ,że my z sissel......."w takim związku"...???hmmmm... no rzeczywiście lekko nie jest ... ale o dzieciach jeszcze nie rozmawialiśmy ;)))
Kiedyś byłam SAMODZIELNIE wychowującą;) Już nie jestem:)

Tyle w temacie:)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
No to gratulować wypada i liczyć że mnie też się uda :D

Przeczytałam wątek i po drodze miałam (nie raz) wrażenie, że Antyspołeczny miał ciężkie dzieciństwo a i teraz lekko chłop nie ma, co mnie trochę zdziwiło, bo na innych wątkach zupełnie inaczej faceta odbierałam..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A teraz bardziej na temat, zaznaczam że znam oba przypadki bardzo dokładnie/osobiście, w obu faceci "walczyli" o dziecko, wyłącznie po to aby dokuczyć byłej, w obu przypadkach radziłam "zgadzaj się zawsze ile razy będzie chciał dziecko zabrać, przecież to ojciec" wtedy dzieci miały10 a drugie 7lat, wreszcie przemyślały/posłuchały i teraz ... "tatusiowie" nie mają żadnej potrzeby kontaktu z dzieckiem, jeden nie widział się ponad rok a po tel. córki w dzień ojca odpowiedział, że nie może rozmawiać bo jest zajęty (ma jakąś nową babkę) a drugi dzwoni raz na kilka tygodni albo rzadziej do 13letniej córki i pyta czy MUSI przyjechać , bo trochę mu nie pasuje...

Boże jak dobrze, że moje nie były małe, ufff...
Sama wychowuję 2 dzieci, są małe. Na brak zainteresowania mężczyzn nie narzekam, tyle, że sama nie mam ochoty się z nikim wiązać. Mam nadzieję, że to się kiedyś zmieni, odchowam moje skarby i otworzę się na miłość. A na tym świecie są wartościowi i fajni mężczyźni, tylko że Oni stają się przeźroczyści na tle łobuzów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Znajdzie się paru takich, znajoma znalazła chociaż strasznie się martwiła ze sama z dzieckiem zostanie. Kolega poznał dziewczynę która ma już chyba dwójkę i on i ona, są szczęśliwi. Ja zapewne jak trafił bym na taką dziewczynę i ona była by mną zainteresowana to czemu nie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mi by to nie przeszkadzalo tak szczerze...pociagaja mnie mamusie. tyle ze ja 20 lat ktora by takiego chciala ;/
Co by Ci nie przeszkadzało?

Seks z taką kobietą? Pewnie nie. A reszta? Jej dziecko np, potrzeby?

Dobre sobie. (Bez obrazy)
nie chodzi tu o seks.
gdybym mial sie zwiazac z taka kobieta chyba normalne ze musial bym zaakceptowac jej dziecko... dziecko nie jest tu niczemu winne tak samo
Ale była by szansa wymienić sie uwagami.
speed - nie bądz taki szybki z tym dzieckiem... bo to sie proste wydaje, a pamiętaj, dla matki zawsze na 1 miesjcu jest dobro dziecka, pozniej facet a dla dziecka ojciec niewazne jaki bedzie będzie zawsze ojcem, a ty pomimo twoich staran zawsze bedziesz tylko facetem jej mamy - to nie latwa rola.
Madness is the gift, that has been given to me!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
no domyslam sie ze nie latwo bylo by...
jest opcja zeja bym dziecko akceptowal ale w późniejszym czasie dziecko moglo by mnie wgle nie akceptowac bo byl bym tylko jak mowisz facetem matki
Samotna matka nie jest skazana na samotność, wychodzisz czasem sama gdzieś na jakąś imprezę?
Może nie masz okazji poznać faceta?
coś w tym jest, że nami samotnymi matkami nikt się nie interesuje

jestem sama 3 lata,
jestem bardzo atrakcyjna , mam super pracę, nie mam problemów materialnych, jestem wysportowana, mam wielu przyjaciół, i co z tego...
jestem sama, żaden facet mnie nie kocha.
często spotykam się z opinią " ty raka laska, jesteś sama, co jest z tobą nie tak?" uroda czasem przeszkadza,
mam powodzenie ale zawsze nie jest to ten, jestem uczuciowa, dlatego romanse mnie nie interesują
mam wszystko oprócz miłości,
Zainteresowanie faceta stałym związkiem kończy się po ujawnieniu prawdy. Zapewne nie narzekałaś na brak zainteresowania jak wychowywałaś dzieci nie sama więc już wiesz o co chodzi.
ja sie interesuje:-)
do góry