Widok

samotna

samotna 29latka, o niebieskich oczach; wykształcona; z czystą kartą zyciową; na codzień -pracująca; samodzielna, pedantyczna, uparta (..) Poszukuje nowych znajomości a przede wszystkim mężczyzny (wiek 30-36).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
czesc. jeżeli jesteś jeszcze wolna i zainteresowana kogoś poznać, odezwij się. Czekam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć , ja także jestem samotnym 31 latkiem mieszkam w Gdańsku i już zaczyna mnie przytłaczać ta samotność . Z chęcią Cię poznam
marcingdnc700@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czesc Uparciuchu :-)
kacperski@autograf.pl
jeśli masz ochotę popisać to czekam ;)
samotny-31@wp.pl
Pozwól że odwrócę szyk zdania i wyłuszczę ci coś wartego uwagi, skup się, bo być może to zmieni twoje życie.

Mamy przyczynę: "pedantyczna, uparta"; jest i skutek: "samotna 29latka". Przestań być pedantyczna i uparta, to być może nie będziesz musiała się poniżać na forach internetowych by próbować (w jakże groteskowy sposób) walczyć z samotnością.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeśli wolno zapytać to co jest groteskowego w szukaniu znajomości na forach internetowych? A może twoja ocena autorki posta świadczy o tym że jesteś odrobinę ograniczony i nie potrafisz się odnaleźć w XXI wieku?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
to tak jak szukać żony w schronisku dla bezdomnych. Niby dla Ciebie to nic, ale moim zdaniem jest coś nie "halo"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
... tak czytam Twoje posty ninja i czasem hmmm traktuje je jako wypociny osobnika ktory tak naprawde nie ma nic do powiedzenia ...

... chce to szuka w czym problem ? ...

... a Ty jak już czujesz tak wielką chęć uzewnętrzniania się - proponuję czat - będzie szybsza reakcja na pisane przez Twoją osobę linijki tekstu...

A.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Fakt też zwróciłem uwagę na wypowiedzi bezszelestnego i albo koleś ma mocno zryty beret albo jest niedowartościowany i obrażając innych podnosi sobie samoocenę.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
napisz do mnie
napisz do mnie w.malinowski@onet.pl
lubię uparte kobiety odezwij się
tomekfilar@gmail.com
W styczniu nie napisała. Myślisz że teraz będziesz miał więcej szczęścia czy nie czytasz tego co napisałeś wcześniej?

Stanisław Lem
To się nazywa desperacja i..głupota:)
Życie jest jak zdrapka - wymaga pazura

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam geja (36 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

do góry