Widok

samotna :(

witam. znajde tu jakas kumpele bo juz mam dosc samotnosci. mam partnera ale wiecznie siedzi wpracy a jak juz jest w domu to zajmuje sie soba,albo spi wiec czuje sie jak samotna matka z dzieckiem(mam corke 4 letnia). jestem z gdyn-chyloni
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam mam na jmie Adam lat 47 mieszkam Gdynia Redlowo kolo parku technologicznego pracuje lubie jazde na rowerze niestety jestem sam po nieudanym zwiosku napisz wiecej jak sie odezwiesz jak masz skype to morzemy pogadac oczywiscie jak jestes zainteresowana moge podac komorke 507-643-154
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
podajcie jakiegoś mejla ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
To weź się do roboty jak się nudzisz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Czasami mężowie są np. długo w delegacji, a my siedzimy w domu z dziećmi, ja tak mam na przykład i też często czuję się tu samotna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja otwierałam oczy mojemu partnerowi ale nic z tego nie wyszło i z tego powodu jestem sama ponieważ stwierdziłam że lepiej być samej niż samotnej w związku ...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Widzę że sporo samotnych choć zajętych kobiet. Może czas otworzyć oczy partnerom.
ja niestety też...:(
Witam
Ja tez szukam kolezanki ale w troche wiekszym wymiarze:P
Jestem z Gdyni Cisowa:)
Jezeli ktoras z was jest zainteresowana to prosze napisac na sukagoraca666@wp.pl :)

Magda
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
no to witaj w klubie ja mam tak samo!
podaj jakiś namiar
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam podobnie tylko mieszkam w Gdańsku.

Inne tematy z forum Kobieta

Stres powoli mnie wykańcza... (5 odpowiedzi)

Jak radzicie sobie z codziennym stresem? W pracy/ w domu,nadmiar obowiązków, których nie da rady...

Tabletki powiększające piersi (16 odpowiedzi)

Jak to jest dziewczyny z tymi tabletkami. Działają czy nie działają? Bo tak sobie patrzę na...

Hiszpańska mucha (45 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...

do góry