Widok
Do....
..... dlaczego tak jest ze....ze jesli czlowiek mysl ze juz juz znalazl kogos kto go choc troszke rozumie to.... to czas pokazuje inaczej..... pokazuje ze tak naparwde to kazdy jest zaparzony w siebie.....w swoje problemy..... i.... i gdy ktos inny chce sie podzielic swoim szczesciem to... to tak naparwde zostaje sam.... sam ze swoim odbiciem w lustrze...a.... a pzreciez szczescie gdy sie dzieli go z kims przynosi jescze wiecej radosci..... dlaczego okazuje sie ze wsrod tlumu mozna byc a wrecz jest sie samotnym.... dlaczego jak sie chce z kims czyms podzielic to akurat tego kogos nie ma... lub.... lub po prostu go to nieobchodzi....
GRABAŻ!!!-bądź dalej(tak jak piszesz)- wkurwiony-i miejsce twoje, tam gdzie napisałeś-,tam gdzie n i c k ten dopasowany...
...twój grabarski umysł coś popier(...)olony...
Nigdy nie starczy ci sił tyle, co mnie ciepła i wiary...
Jeszcze nie miałem przypadku, by osoba jakaś(do której pisałem)- dała mi "ignora "na TLENIE...chyba , że jak tchórz podszywałeś się pod którąś(i jeszcze nie sprawdziłem, ktoś ty taki, i gdzie mnie zablokowano !!!)
A jeżeli to ma związek z IFCIĄ-to strasznie Jej współczuje, że z kimś takim jest(a jeżeli się myle-to przepraszam Jej przyjaciela...)
Ale moje obawy coraz bardziej sią jednak sprawdzają...
Buhajowa jurność z ciebie wychodzi i agresywność(!!!)-lecz ja nigdy debilu(i to nie słodki!!!) nie byłem twym rywalem!!!
Dlatego spadaj na cmentarz , lub do obory -bo wyliniejesz do cna cały!!!
I tylko tej jednej się dziwie...Co ONA robi z takim wrednym bezmózgim grabarzo-buhajem!!!!!!!
Nigdy nie starczy ci sił tyle, co mnie ciepła i wiary...
Jeszcze nie miałem przypadku, by osoba jakaś(do której pisałem)- dała mi "ignora "na TLENIE...chyba , że jak tchórz podszywałeś się pod którąś(i jeszcze nie sprawdziłem, ktoś ty taki, i gdzie mnie zablokowano !!!)
A jeżeli to ma związek z IFCIĄ-to strasznie Jej współczuje, że z kimś takim jest(a jeżeli się myle-to przepraszam Jej przyjaciela...)
Ale moje obawy coraz bardziej sią jednak sprawdzają...
Buhajowa jurność z ciebie wychodzi i agresywność(!!!)-lecz ja nigdy debilu(i to nie słodki!!!) nie byłem twym rywalem!!!
Dlatego spadaj na cmentarz , lub do obory -bo wyliniejesz do cna cały!!!
I tylko tej jednej się dziwie...Co ONA robi z takim wrednym bezmózgim grabarzo-buhajem!!!!!!!
k.nn - Ludwiku
jeśli jesteś taki jak tu wychodzisz - reakcja jedna na ciebie - ODIZOLOWAĆ I PRZEBADAĆ - okaz wspaniały - pobrać geny i wszczepić wszystkim nowo rodzącym sie polakom z ukierunkowaniem sympati ku ojczyźnie naszej - bo jeśli ojczyzna ich bedzie "odpychać" to oni i tak wiernie do niej ciągnąc będą - gdyż będa slepi i głusi na to co im się mówi.
a oni i tak kochać ojczyzne będą (free style .. hi hi )
DEBILKU SŁODKI - hamować czas dla ciebie
słuchaj co ci mówi ta do której piszesz
ignora na TLENIE już dostałeś
nie dotarło?
to tłumacze :
zbyt wysokie progi na twe upśledzone fobie człowieczku niedrogi
JEŚLI POTRZEBUJESZ DALSZYCH WYJAŚNIEŃ DAJ ZNAĆ
------------------------------
cmoki dla miłych ludzi i oczywiście ALL znajomych i przyjaciół
a oni i tak kochać ojczyzne będą (free style .. hi hi )
DEBILKU SŁODKI - hamować czas dla ciebie
słuchaj co ci mówi ta do której piszesz
ignora na TLENIE już dostałeś
nie dotarło?
to tłumacze :
zbyt wysokie progi na twe upśledzone fobie człowieczku niedrogi
JEŚLI POTRZEBUJESZ DALSZYCH WYJAŚNIEŃ DAJ ZNAĆ
------------------------------
cmoki dla miłych ludzi i oczywiście ALL znajomych i przyjaciół
Samotna
Szczerze!!
Ludzie zobaczą Cię taką jaką TY będziesz chciała by Cię widzieli.
Trzeba tylko trochę pracy i inwestycji w siebie!
Wierz mi.
Bądź na zewnątrz taką jaką byś chciała być (ale nigdy nie pokazuj wszyskiego) i taką jaką lubią tłumy - da się połaczyć, wnętrze natomiast zachowaj dla tych, którzy na to zasłużą. Nie można wszystkim obnażać siebie i swoich uczuć. Życie to dżungla, zawsze znajdzie się palant, który będzie chciał wykorzystać to, co w Tobie najlepsze!
Ludzie z natury lubią krzywdzić innych (nie mam tu na myśli fizycznej przemocy).
Stań prosto, unieś głowę i miej więcej wiary w siebie, byś nie była "wiecznie rozmarzonym popychadłem"
Każdy ma marzenia i pragnienia, ale jeśli nie zaczniesz wierzyć w siebie-to kto w Ciebie uwierzy???
Uśmiechnij się :)
Ludzie zobaczą Cię taką jaką TY będziesz chciała by Cię widzieli.
Trzeba tylko trochę pracy i inwestycji w siebie!
Wierz mi.
Bądź na zewnątrz taką jaką byś chciała być (ale nigdy nie pokazuj wszyskiego) i taką jaką lubią tłumy - da się połaczyć, wnętrze natomiast zachowaj dla tych, którzy na to zasłużą. Nie można wszystkim obnażać siebie i swoich uczuć. Życie to dżungla, zawsze znajdzie się palant, który będzie chciał wykorzystać to, co w Tobie najlepsze!
Ludzie z natury lubią krzywdzić innych (nie mam tu na myśli fizycznej przemocy).
Stań prosto, unieś głowę i miej więcej wiary w siebie, byś nie była "wiecznie rozmarzonym popychadłem"
Każdy ma marzenia i pragnienia, ale jeśli nie zaczniesz wierzyć w siebie-to kto w Ciebie uwierzy???
Uśmiechnij się :)
K.NN
.......niewierz.... jak juz pisalam niebede nikogo do niczego zmuszac.....kazdy mysli tak jak chce i wyrabia sobie opinie o innych na podstawie wlasnych oberwacji i wnioskow.... bynanajmniej tak powinno byc..... a ja wiele bym dala aby.... aby ludzie widzieli we mnie kogos..... kogos wiecej niz wypozyczalnie..... niz straszydlo....itp....
Clarice
Ostatnio nie często tu bywam - cóż ... Nie chcę też wracać do K.NN. Otrzeźwiła mnie i chwała jej za to Ż. (pozdrowienia) . Jest tyle świetnych (-lnych też) tematów prawda ?.... jasne , że prawda . Gratka ? A pod jaką ksywką pisałaś ;może coś podpowiesz :) .W każdym razie przedświąteczne i słoneczne pozdrowienia