Widok

samotna

Z pewnością nie wszystkim, patrz plagiat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do....

..... dlaczego tak jest ze....ze jesli czlowiek mysl ze juz juz znalazl kogos kto go choc troszke rozumie to.... to czas pokazuje inaczej..... pokazuje ze tak naparwde to kazdy jest zaparzony w siebie.....w swoje problemy..... i.... i gdy ktos inny chce sie podzielic swoim szczesciem to... to tak naparwde zostaje sam.... sam ze swoim odbiciem w lustrze...a.... a pzreciez szczescie gdy sie dzieli go z kims przynosi jescze wiecej radosci..... dlaczego okazuje sie ze wsrod tlumu mozna byc a wrecz jest sie samotnym.... dlaczego jak sie chce z kims czyms podzielic to akurat tego kogos nie ma... lub.... lub po prostu go to nieobchodzi....

IFCIU...jeżeli to on jednak jest...To jak mogłaś pozwolić mu czytać naszą korespondencje(choć jednak niczego w niej nie było do

przecież pisana na TLENIE specjalnie...)

IFCIU...nie chce mi się w to wszystko wierzyć...I mam nadzieje, że się mylę(!!!)...Lub stało się to bez Twej wiedzy...

Loser

...dziekuje....ale jesli ja juz jestem pokonana...?

Ifciu

.....dziekuje ci bardzo za slowa... i podzielnie sie myslami....tylko wiesz mowic latwo a zrobic.... heh ...nie weim czy mam na tyle sily...nie wiem czy chce zeby znoof ludzie mnie krzywdzili.....neiwiem czy podolam bolowi....

GRABAŻ!!!-bądź dalej(tak jak piszesz)- wkurwiony-i miejsce twoje, tam gdzie napisałeś-,tam gdzie n i c k ten dopasowany...

...twój grabarski umysł coś popier(...)olony...
Nigdy nie starczy ci sił tyle, co mnie ciepła i wiary...
Jeszcze nie miałem przypadku, by osoba jakaś(do której pisałem)- dała mi "ignora "na TLENIE...chyba , że jak tchórz podszywałeś się pod którąś(i jeszcze nie sprawdziłem, ktoś ty taki, i gdzie mnie zablokowano !!!)
A jeżeli to ma związek z IFCIĄ-to strasznie Jej współczuje, że z kimś takim jest(a jeżeli się myle-to przepraszam Jej przyjaciela...)
Ale moje obawy coraz bardziej sią jednak sprawdzają...
Buhajowa jurność z ciebie wychodzi i agresywność(!!!)-lecz ja nigdy debilu(i to nie słodki!!!) nie byłem twym rywalem!!!
Dlatego spadaj na cmentarz , lub do obory -bo wyliniejesz do cna cały!!!
I tylko tej jednej się dziwie...Co ONA robi z takim wrednym bezmózgim grabarzo-buhajem!!!!!!!

samotna

Ifcia - mówi .....................

i mówi dobrze
głosuję na Ifici słowa

prosze daj szanse zagłosować na twe czyny
pozdrawiam - duchem z Toba jestem - jeśli poważnie o słowach pomyślisz
nie daj sie .......... pokonać

teraz (sig)

cd do Ludwiczka

nie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuucz więcej tam gdzie buczenia twego nie chcą słuchać

k.nn - Ludwiku

jeśli jesteś taki jak tu wychodzisz - reakcja jedna na ciebie - ODIZOLOWAĆ I PRZEBADAĆ - okaz wspaniały - pobrać geny i wszczepić wszystkim nowo rodzącym sie polakom z ukierunkowaniem sympati ku ojczyźnie naszej - bo jeśli ojczyzna ich bedzie "odpychać" to oni i tak wiernie do niej ciągnąc będą - gdyż będa slepi i głusi na to co im się mówi.
a oni i tak kochać ojczyzne będą (free style .. hi hi )

DEBILKU SŁODKI - hamować czas dla ciebie
słuchaj co ci mówi ta do której piszesz
ignora na TLENIE już dostałeś
nie dotarło?
to tłumacze :
zbyt wysokie progi na twe upśledzone fobie człowieczku niedrogi

JEŚLI POTRZEBUJESZ DALSZYCH WYJAŚNIEŃ DAJ ZNAĆ
------------------------------
cmoki dla miłych ludzi i oczywiście ALL znajomych i przyjaciół

Samotna

Szczerze!!
Ludzie zobaczą Cię taką jaką TY będziesz chciała by Cię widzieli.
Trzeba tylko trochę pracy i inwestycji w siebie!
Wierz mi.
Bądź na zewnątrz taką jaką byś chciała być (ale nigdy nie pokazuj wszyskiego) i taką jaką lubią tłumy - da się połaczyć, wnętrze natomiast zachowaj dla tych, którzy na to zasłużą. Nie można wszystkim obnażać siebie i swoich uczuć. Życie to dżungla, zawsze znajdzie się palant, który będzie chciał wykorzystać to, co w Tobie najlepsze!
Ludzie z natury lubią krzywdzić innych (nie mam tu na myśli fizycznej przemocy).
Stań prosto, unieś głowę i miej więcej wiary w siebie, byś nie była "wiecznie rozmarzonym popychadłem"
Każdy ma marzenia i pragnienia, ale jeśli nie zaczniesz wierzyć w siebie-to kto w Ciebie uwierzy???
Uśmiechnij się :)

"..."

..............Myśleć - to co prawdziwe, czuć – to co piękne i kochać – to co dobre, w tym cel rozumnego życia..........

Rada

Dlaczego jest tak mało informacji na temat cen paliw w Trójmieście. Czy tak ciężko zadzwonić do kilkunastu stacji i umieścić ceny na stronie (dzisiaj są informacje z dwóch)??? Mam nadzieję, że zareagujecie!!!

K.NN

.......niewierz.... jak juz pisalam niebede nikogo do niczego zmuszac.....kazdy mysli tak jak chce i wyrabia sobie opinie o innych na podstawie wlasnych oberwacji i wnioskow.... bynanajmniej tak powinno byc..... a ja wiele bym dala aby.... aby ludzie widzieli we mnie kogos..... kogos wiecej niz wypozyczalnie..... niz straszydlo....itp....

K.NN

....prawda jest prawda.......choc w oczy kole czasem.......uwazaj jak chcesz....wolny kraj.....jestes wolnym czlowiekem i masz do tego pelne prawo....pozatym ja niemam zamiaru nikogo do niczego przymuszac.......... ja tylko mowie i pisze to co mysle....

...nie wiesz kto to jest "Clarice" ???...to jak Ty czytasz...przeciez to odrazu widać kto to...Poproś mnie-to Ci powiem,bo

co jej "intymności" chronić...

I chcę do kina

:)

A ja zrobiłam sobie jednak wagary

Vilmar-aaa

Trrattattattattattattattattattatta
Pufff ziiiip..

Clarice

Ostatnio nie często tu bywam - cóż ... Nie chcę też wracać do K.NN. Otrzeźwiła mnie i chwała jej za to Ż. (pozdrowienia) . Jest tyle świetnych (-lnych też) tematów prawda ?.... jasne , że prawda . Gratka ? A pod jaką ksywką pisałaś ;może coś podpowiesz :) .W każdym razie przedświąteczne i słoneczne pozdrowienia

IFCIU - ...pamiętam o tym i nigdy bym się nie pomylił...Zaręczam Ci!...choć chciałbym...(no dobrze-nie bedę tu o tym

pseudo zimniutka, lecz...WSPANIAŁA...

V I L M A R

Oczywiście. A kiedy się zmęczysz pojawię się znowu. I znowu. I tak bez końca. Ja nie mam końca. Jam jest

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (110 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

do góry