Widok

samotna

Z pewnością nie wszystkim, patrz plagiat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Plagiat!

Dzieki, za pamiec (mamy lekarstwo na samotnosc?) Ja dopiero dotarlam do domu - zawieja, snieg pada jak diabli, myslalam ze jeszcze Cie zlapie (nie spiacego) wiesz u mnie jest dopiro 9 wieczorem. Ale nic staconego jutro - dzien nastepny nowy, i tu zasypany sniegiem(mysle ze poraz ostatni tego roku)Pa

..

:)

Zajafka

Nie studiuje na wydziale psychologii, ani na nim nie studiowałem. Skończyłem inne studia. Mój "psychologiczny" ton może wynikać z zapoznania się z pewną dawką książek z tej dziedziny oraz praktyki z warsztatów GSA. Prawda jest tylko jedna, różni ludzie mają na jej temat różne poglądy.

Witam

Z rana :)
Kawę?

Wiecie co???

Doktorq
Myślę, że ludzi z czata trójmiaskiego trzeba zbieżnikować, i to jak najszybciej :)
Tam jest tak ponuro :)
A może to ja za szczęśliwa jestem ?

GORĄCE CAŁUSKI od Leeluu

Serdeczności dla moich ulubieńców
Leffa, Amigo, Cracha, Elmy, Efki, kruszynki.., zwierza, adamskiego, OskaraV
i wszystkich których pominęłam - wybaczcie
i tych których jeszcze nie znam :))))

....

......."Smutek może zatroszczyć się sam o siebie, lecz aby zasmakować pełni radości, musisz mieć kogoś, z kim będziesz ją dzielić."....

A ja i tak dzis skacze ze szczescia...hihhi... choc pewnie bylabym jeszcze szczesliwsza gdybym nie byla sama......milusiego dzionka zycze wszytkim

Leeluu

witam w hyde parku gdzie teksty tak szybko nie znikają i pozostają na długo póżniej by móc się nad nimi zastanowić. To jest dobre miejsce do poważnych rozmów.

Samotna

Znajdzie się jeszcze parka dla ciebie, może to jescze nie ten czas gdy faceci mogą cie docenić.

Zwierz

....a kiedy ten czas nadejdzie....jak sie zestarzeje?Heh......mlodosc przeminie i.... i co po niej pozostanie.....bol...cierpnienie.....samotne dni...samotne wieczory.......i chwile niepelnej radosci jak dzis.....

ciad dalszy....

....co to za wpspomnienia.....juz lepiej wogole jej niedozyc....

Ameno

no i poszło ..... :))))
a czy doszło ???

Mixer

Chlup?
Łup!
Ciachciachciachciachciachciachciachciachciach
Buch
Chrupchrupchrupchrupchrup
Mniaaaaaaam

Samotna

Nie potrafiłabyś chyba dostrzec radości nawet, gdyby leżała przed Tobą na talerzu.

KTO

Kto się dobrowolnie przyzna, że jest zwykłym, szarym człowiekiem?

Vilmara

..... doceniam to co mnei spotyka....wyciagam wnoski.... i dzis na przyklad bardzo ale to bardzo sie ciesze.....wiem ze na prawdziwe szczescie sobie niezasluzylam... tak wiec raduje sie tym co mam.....

"CLARICE"...

...znam osobiście jedną osobę podobną do ciebie...

...jedną...

Jestem bezsilny wobec takich "ludzi"...
Nie będę się bronił już przed tym szkalowaniem żadnymi argumentami bo i tak nie dotrą tam -gdzie powinny...
Nie będę pisał o tobie...bo i tak bym nie dotarł do twego wnętrza...
Ani ja...ani...APOCALYPSE...

O N I...

...znam osobiście jedną osobę podobną do ciebie...

...jedną...

Jestem bezsilny wobec takich "ludzi"...
Nie będę się bronił już przed tym szkalowaniem żadnymi argumentami bo i tak nie dotrą tam -gdzie powinny...
Nie będę pisał o tobie...bo i tak bym nie dotarł do twego wnętrza...
Ani ja...ani...APOCALYPSE...
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
PRUSAKOLET - ...dziękuje za pozwolenie pozostania w tym miejscu...
Nie zgadzam się tylko z jednym...Ja się rozwijam wewnętrznie(coraz bardziej poznaje patologie uczuć...zachowań...), więc nie stoję w miejscu.
KWISATZ-...zaręczam Ci , że osoba , którą NAZYWAM PRZYJACIELEM , tak samo myśli i o mnie!Bezwzglednie-bez żadnego wyjątku , który by zmieniał znaczenie tego wyrażenia...( i nie mówię tu o tym potocznym znaczeniu-i przeze mnie również nadużywanym )-tego niezwykłego współistnienia homo sapiens...
SAMOTNA-...prawda?...Jaka PRAWDA???!!!
Twoja PRAWDA : że jesteś zła , głupia , uboga wewnętrznie , nieatrakcyjna dla nikogo , nie akceptowana przez innych , itd. ???!!!!Czy to ta TWOJA PRAWDA????!!!! Co to za PRAWDA???!!!
...Wybacz , ale ja w NIĄ nie uwierzę !!!!Nie przyjmuje JEJ!!!
IFCIU -...przykro mi , że właśnie to TY tak piszesz do mnie...
Myślałem , że odrobinę lepiej mnie rozumiesz...
Ja nigdy nie szukałem środków zastępczych! I Ty takowym byś nigdy nie była...
Pragnę okruszyny ciepła...Czy to zbrodnia , która trzeba tak piętnować ?!Potrzebuje (tak-jednak...) życzliwości...Co w tym tak okropnego?!
Boli ( bardzo...) , gdy czytam takie „niewinne” wyrazy od ludzi , których w jakichś (może tylko mój) sposób –bardzo cenie...
LARWA-...i co Ci powiedzieć???...
Mimo tego , co napisałaś...
SZCZĘŚCIA.

ONI...

...i żeby nie było niedopowiedzeń w sprawie niedawnej deformacji strony-wówczas to nie ja...Może to moi znajomi ze strefy...A może i nie...
Pomijam te kwestie.Mam to już gdzieś...
CHOĆ ...Może być jednak i na mnie...Cóż to jest w porównaniu z tym, co tu o mnie niektórzy wypisują???!!!!...To taka błachostka, że nawet niewarto na to zwracać uwagi...

Ludi

Oj jesteś strasznie absorbującym męzczyzną. Mówiłam Ci, ze moge z Tobą porozmawiać jak z kolegą. Nie mam czasu na takie ciepło jak Ty chcesz. Wiesz, że jestem z kimś i jemu nie podoba się to Twoje zaangażowanie, wiesz o czym teraz piszę!!!!

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (248 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry