Widok
k.nn - Ludwiku
jeśli jesteś taki jak tu wychodzisz - reakcja jedna na ciebie - ODIZOLOWAĆ I PRZEBADAĆ - okaz wspaniały - pobrać geny i wszczepić wszystkim nowo rodzącym sie polakom z ukierunkowaniem sympati ku ojczyźnie naszej - bo jeśli ojczyzna ich bedzie "odpychać" to oni i tak wiernie do niej ciągnąc będą - gdyż będa slepi i głusi na to co im się mówi.
a oni i tak kochać ojczyzne będą (free style .. hi hi )
DEBILKU SŁODKI - hamować czas dla ciebie
słuchaj co ci mówi ta do której piszesz
ignora na TLENIE już dostałeś
nie dotarło?
to tłumacze :
zbyt wysokie progi na twe upśledzone fobie człowieczku niedrogi
JEŚLI POTRZEBUJESZ DALSZYCH WYJAŚNIEŃ DAJ ZNAĆ
------------------------------
cmoki dla miłych ludzi i oczywiście ALL znajomych i przyjaciół
a oni i tak kochać ojczyzne będą (free style .. hi hi )
DEBILKU SŁODKI - hamować czas dla ciebie
słuchaj co ci mówi ta do której piszesz
ignora na TLENIE już dostałeś
nie dotarło?
to tłumacze :
zbyt wysokie progi na twe upśledzone fobie człowieczku niedrogi
JEŚLI POTRZEBUJESZ DALSZYCH WYJAŚNIEŃ DAJ ZNAĆ
------------------------------
cmoki dla miłych ludzi i oczywiście ALL znajomych i przyjaciół
GRABAŻ!!!-bądź dalej(tak jak piszesz)- wkurwiony-i miejsce twoje, tam gdzie napisałeś-,tam gdzie n i c k ten dopasowany...
...twój grabarski umysł coś popier(...)olony...
Nigdy nie starczy ci sił tyle, co mnie ciepła i wiary...
Jeszcze nie miałem przypadku, by osoba jakaś(do której pisałem)- dała mi "ignora "na TLENIE...chyba , że jak tchórz podszywałeś się pod którąś(i jeszcze nie sprawdziłem, ktoś ty taki, i gdzie mnie zablokowano !!!)
A jeżeli to ma związek z IFCIĄ-to strasznie Jej współczuje, że z kimś takim jest(a jeżeli się myle-to przepraszam Jej przyjaciela...)
Ale moje obawy coraz bardziej sią jednak sprawdzają...
Buhajowa jurność z ciebie wychodzi i agresywność(!!!)-lecz ja nigdy debilu(i to nie słodki!!!) nie byłem twym rywalem!!!
Dlatego spadaj na cmentarz , lub do obory -bo wyliniejesz do cna cały!!!
I tylko tej jednej się dziwie...Co ONA robi z takim wrednym bezmózgim grabarzo-buhajem!!!!!!!
Nigdy nie starczy ci sił tyle, co mnie ciepła i wiary...
Jeszcze nie miałem przypadku, by osoba jakaś(do której pisałem)- dała mi "ignora "na TLENIE...chyba , że jak tchórz podszywałeś się pod którąś(i jeszcze nie sprawdziłem, ktoś ty taki, i gdzie mnie zablokowano !!!)
A jeżeli to ma związek z IFCIĄ-to strasznie Jej współczuje, że z kimś takim jest(a jeżeli się myle-to przepraszam Jej przyjaciela...)
Ale moje obawy coraz bardziej sią jednak sprawdzają...
Buhajowa jurność z ciebie wychodzi i agresywność(!!!)-lecz ja nigdy debilu(i to nie słodki!!!) nie byłem twym rywalem!!!
Dlatego spadaj na cmentarz , lub do obory -bo wyliniejesz do cna cały!!!
I tylko tej jednej się dziwie...Co ONA robi z takim wrednym bezmózgim grabarzo-buhajem!!!!!!!
Do....
..... dlaczego tak jest ze....ze jesli czlowiek mysl ze juz juz znalazl kogos kto go choc troszke rozumie to.... to czas pokazuje inaczej..... pokazuje ze tak naparwde to kazdy jest zaparzony w siebie.....w swoje problemy..... i.... i gdy ktos inny chce sie podzielic swoim szczesciem to... to tak naparwde zostaje sam.... sam ze swoim odbiciem w lustrze...a.... a pzreciez szczescie gdy sie dzieli go z kims przynosi jescze wiecej radosci..... dlaczego okazuje sie ze wsrod tlumu mozna byc a wrecz jest sie samotnym.... dlaczego jak sie chce z kims czyms podzielic to akurat tego kogos nie ma... lub.... lub po prostu go to nieobchodzi....
SAMOTNA !
.
Uwierz proszę , że są tacy ludzie co nie widzą li tylko tę marną powierzchnie cielesną, ale i w dusze potrafia wejrzeć...
I tam patrzeć zachwyceni bedą...
Uwierz proszę...bo i tam się niechybnie wkrótce okaleczysz...
NIE RÓB TEGO(!!!)...
Jeszcze raz zaufaj...
I tylko nie mów mi, że to trudne...bo wiem coś o tym , aż za dobrze...
Uwierz proszę , że są tacy ludzie co nie widzą li tylko tę marną powierzchnie cielesną, ale i w dusze potrafia wejrzeć...
I tam patrzeć zachwyceni bedą...
Uwierz proszę...bo i tam się niechybnie wkrótce okaleczysz...
NIE RÓB TEGO(!!!)...
Jeszcze raz zaufaj...
I tylko nie mów mi, że to trudne...bo wiem coś o tym , aż za dobrze...
K.NN
...dzis po raz kolejny uswiadomilam sobie ze.... ze tak naprawde jestem sama....nie ma sie z kim podizelic szczesciem nie mowiac o probelmach..... wczesniej mialam jakas nadzije ze.... ze moze kogos tam jednak obchodza moje losy...... ze moze mam przyjaciela... ale teraz wiem... znoof dostalam obuchem w leb....
SAMOTNA...
...masz racje...NIESTETY.Można być samotnym w tłumie...
A że człowiek ten, który myślałaś , że Ciebie rozumie-okazuje się być zapatrzony jedynie w siebie nie potrafiąc wysłuchać Twych słów...-nie warty jest Ciebie-Twego nawet chwilowego szczescia...bo zamiast je zwiekszyć-przytłumi je lub całkowicie stłamsi!Wówczas -uciekaj...
(chciałem teraz powiedzieć- tu- do Ciebie po imieniu, ale się opanowałem)Przykro mi jest, że tak bardzo Biedaczku cierpisz...Źle jest , gdy widzi się takie wewnętrzne cierpienie...
Zaraz coś Ci powiem, ale nie tutaj...
Poczekaj chwilę...
A że człowiek ten, który myślałaś , że Ciebie rozumie-okazuje się być zapatrzony jedynie w siebie nie potrafiąc wysłuchać Twych słów...-nie warty jest Ciebie-Twego nawet chwilowego szczescia...bo zamiast je zwiekszyć-przytłumi je lub całkowicie stłamsi!Wówczas -uciekaj...
(chciałem teraz powiedzieć- tu- do Ciebie po imieniu, ale się opanowałem)Przykro mi jest, że tak bardzo Biedaczku cierpisz...Źle jest , gdy widzi się takie wewnętrzne cierpienie...
Zaraz coś Ci powiem, ale nie tutaj...
Poczekaj chwilę...
Ludwiczku
własnie przeczytałem twe słowa
brawo
nic dodac nic ująć00% me wyobrażenia o tobie prawidłowe
dałeś się sprowokować
powiedziałeś mi wszystko co chciałem wiedzieć
ahh uduchowiona istoto
(czy moze exhibicjonisto duchowy)
(he he )
tak trzymaj
ale pamiętaj o******** się od tych którzy cię na tlenie słuchać nie chcą
ignor był i będzie zawsze dla takich jak ty
poza wrazliwością trzeba miec chociaż 0, 001 % rozumu w tym temacie
wiem że nie ma dla ciebie ratunku i me słowa nie dotrą do ciebie
piszę tak po prostu - nie chce mi się spac
a motywacja to że ktoś do kogo bedziesz w przyszłości pisał może to przeczyta i pomyśli o tobie zanim ci odpisze
brawo
nic dodac nic ująć00% me wyobrażenia o tobie prawidłowe
dałeś się sprowokować
powiedziałeś mi wszystko co chciałem wiedzieć
ahh uduchowiona istoto
(czy moze exhibicjonisto duchowy)
(he he )
tak trzymaj
ale pamiętaj o******** się od tych którzy cię na tlenie słuchać nie chcą
ignor był i będzie zawsze dla takich jak ty
poza wrazliwością trzeba miec chociaż 0, 001 % rozumu w tym temacie
wiem że nie ma dla ciebie ratunku i me słowa nie dotrą do ciebie
piszę tak po prostu - nie chce mi się spac
a motywacja to że ktoś do kogo bedziesz w przyszłości pisał może to przeczyta i pomyśli o tobie zanim ci odpisze
k.nn cd
i opowiadasz to co tu i na tlenie piszesz
mając nadzieje na........
kurde na co własciwie --- na buziaka do poduchy?
ha ha
a czy możesz obiecać że będziesz pisał czesto nadal
będziemy tu zaglądac co dnia
(my bo on-line mam tu kilka osób które są żywo zainteresowane toba)
wiesz może i one zaczną pisać a to by bardzo wzbogacilo nasz HP
to co bedziesz pisał ?
naprawdę załatwiłem ci widownię ludzi kochających duchowych wyznawców o IQ 34, 5
mając nadzieje na........
kurde na co własciwie --- na buziaka do poduchy?
ha ha
a czy możesz obiecać że będziesz pisał czesto nadal
będziemy tu zaglądac co dnia
(my bo on-line mam tu kilka osób które są żywo zainteresowane toba)
wiesz może i one zaczną pisać a to by bardzo wzbogacilo nasz HP
to co bedziesz pisał ?
naprawdę załatwiłem ci widownię ludzi kochających duchowych wyznawców o IQ 34, 5
Ludwiczku
jeszcze jedno - gdy dostajesz paluszek to nie znaczy że posiadłeś duszę
(wiem nie zrozumiesz tego - lecz musiałem to napisać)
(jeśli desperacko poszukujesz kobiety to koniecznie musisz zmienić sposób na zdobycie zaufania
uwierz mi - romantycznośc i czułość ok - ale nie przeginaj z tym - jak to mówią co za dużo to niezdrowo - miarkuj wszystko a napewno którąś upolujesz
bądź silny i wytrały słodki desperacie - kobiece buziaki (marzysz o tym , prawda)(więc próbuj lecz nie tym stylem co dotychczas)
(wiem nie zrozumiesz tego - lecz musiałem to napisać)
(jeśli desperacko poszukujesz kobiety to koniecznie musisz zmienić sposób na zdobycie zaufania
uwierz mi - romantycznośc i czułość ok - ale nie przeginaj z tym - jak to mówią co za dużo to niezdrowo - miarkuj wszystko a napewno którąś upolujesz
bądź silny i wytrały słodki desperacie - kobiece buziaki (marzysz o tym , prawda)(więc próbuj lecz nie tym stylem co dotychczas)
Ty(...)grabarzu-NIGDY w necie nie szukałem kobiety...nawet po tym ,co piszesz-widać kim jesteś...Nie interesuje mnie tu
nie zrozumiesz, bo dla ciebie wszystko z rują się kojarzy...Teraz naprawdę bedę rzygał...(dziekuje ci za to - )Przynajmniej oczyszcze się z tych wyrazów, które do ciebie napisałem.