Widok
samotność ...
http://demotywatory.pl/666930/Tylko-w-serialu
to takie prawdziwe...
jestem matką dwójki dzieci...
zabieganą , zapracowaną .. za grubą
jak to mówią ..
urodę mam nie nachalną, bez przepychu ....
od po prostu .. gruba, brzydka ...
nie głupia ..
ale to ostanie , przy dwóch poprzednich faktach .. przestaje mieć znaczenie ..
a jednak
chciała bym czuć się potrzebna ...
ważna ...
bezpieczna
może kiedyś ... kochana ...
niby nic ... a przecież tak wiele
to takie prawdziwe...
jestem matką dwójki dzieci...
zabieganą , zapracowaną .. za grubą
jak to mówią ..
urodę mam nie nachalną, bez przepychu ....
od po prostu .. gruba, brzydka ...
nie głupia ..
ale to ostanie , przy dwóch poprzednich faktach .. przestaje mieć znaczenie ..
a jednak
chciała bym czuć się potrzebna ...
ważna ...
bezpieczna
może kiedyś ... kochana ...
niby nic ... a przecież tak wiele
"od po prostu .. gruba, brzydka ...
nie głupia ..
ale to ostanie , przy dwóch poprzednich faktach .. przestaje mieć znaczenie .."
Słowo "gruba" nie ma znaczenia pejoratywnego dopóki sami mu go nie nadajemy. Za to brzydka i głupia to dość negatywne połączenie, może masz jakieś pozytywne cechy, jesteś wesoła, sympatyczna, wylewna?
nie głupia ..
ale to ostanie , przy dwóch poprzednich faktach .. przestaje mieć znaczenie .."
Słowo "gruba" nie ma znaczenia pejoratywnego dopóki sami mu go nie nadajemy. Za to brzydka i głupia to dość negatywne połączenie, może masz jakieś pozytywne cechy, jesteś wesoła, sympatyczna, wylewna?
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
~Bianka28:)
plusy ...
wiesz , za pewne, jak i je .. ze to rzecz względna :)
tak dla przykładu ...
NIE CIERPIĘ SERIALI ...
nie oglądam wiec M jak Miłość, nie mam pojęcia o co chodziło w Brzyduli... (ehhhhhhh.... ja nawet więcej tytułów nie jestem w stanie wymienić ;p )
Dla mnie to PLUS ... bo przecież nie tracę czasu na głupoty...
dla moich koleżanek z pracy ... MINUS ... bo nie bardzo mają ze mną o czym rozmawiać ;p
Przecież ja nie wiem kto jes kim w "TzG" :)
albo ...
lubię sport ... o choć by wczoraj .. oglądałam ... mecz z Hiszpanią ...
PLUS .. jak dla mnie ,
MINUS ... dla koleżanek ... a wiesz dlaczego ? Bo ich mężowie też myślą że to na PLUS ;p
pozdrawiam
I.
plusy ...
wiesz , za pewne, jak i je .. ze to rzecz względna :)
tak dla przykładu ...
NIE CIERPIĘ SERIALI ...
nie oglądam wiec M jak Miłość, nie mam pojęcia o co chodziło w Brzyduli... (ehhhhhhh.... ja nawet więcej tytułów nie jestem w stanie wymienić ;p )
Dla mnie to PLUS ... bo przecież nie tracę czasu na głupoty...
dla moich koleżanek z pracy ... MINUS ... bo nie bardzo mają ze mną o czym rozmawiać ;p
Przecież ja nie wiem kto jes kim w "TzG" :)
albo ...
lubię sport ... o choć by wczoraj .. oglądałam ... mecz z Hiszpanią ...
PLUS .. jak dla mnie ,
MINUS ... dla koleżanek ... a wiesz dlaczego ? Bo ich mężowie też myślą że to na PLUS ;p
pozdrawiam
I.
Plusy to rzecz względna tak samo jak minusy:P
Wielu facetów lubi grube kobiety. Ten mit o pięknej i szczupłej blondynce z dużymi piersiami to wymyśliły kobiety by mieć kompleksy.
Mówi się też że mężczyźnie trudno jest przyjąć do wiadomości że kobieta może być od nich mądrzejsza, zatem głupia ma dużą przewagę:)
Za to ten sport niekoniecznie jest plusem. Coraz więcej kobiet się tym interesuje, bo kompletnie nie rozumieją facetów. Myślą że w ten sposób coś zyskają. Interesując się tym samym co faceci, będą im bliższe i będą mieli o czym rozmawiać. Tylko u facetów to działa inaczej. Faceci interesują się sportem by mieć coś swojego, by w ładny sposób powiedzieć "daj mi kobieto spokój, chce od Ciebie odpocząć". Kiedy kobieta interesuje się sportem to tak jakby facet grzebał w jej kosmetyczce i mówił jej co jest dobre a co nie.
Wielu facetów lubi grube kobiety. Ten mit o pięknej i szczupłej blondynce z dużymi piersiami to wymyśliły kobiety by mieć kompleksy.
Mówi się też że mężczyźnie trudno jest przyjąć do wiadomości że kobieta może być od nich mądrzejsza, zatem głupia ma dużą przewagę:)
Za to ten sport niekoniecznie jest plusem. Coraz więcej kobiet się tym interesuje, bo kompletnie nie rozumieją facetów. Myślą że w ten sposób coś zyskają. Interesując się tym samym co faceci, będą im bliższe i będą mieli o czym rozmawiać. Tylko u facetów to działa inaczej. Faceci interesują się sportem by mieć coś swojego, by w ładny sposób powiedzieć "daj mi kobieto spokój, chce od Ciebie odpocząć". Kiedy kobieta interesuje się sportem to tak jakby facet grzebał w jej kosmetyczce i mówił jej co jest dobre a co nie.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
"Coraz więcej kobiet się tym interesuje, bo kompletnie nie rozumieją facetów. Myślą że w ten sposób coś zyskają. Interesując się tym samym co faceci, będą im bliższe i będą mieli o czym rozmawiać."
NIEWĄTPLIWIE COŚ W TYM JEST...:)
TYLE TYLKO ZE JA SPORTEM INTERESUJE SIĘ "OD ZAWSZE" ...I NIGDY NIE POMYŚLAŁA BYM ŻE TO COŚ ZŁEGO :)
A CO DO KOSMETYCZKI...
GRZEBAĆ MOŻNA ŚMIAŁO...
PODOBNIE JAK SERIALE .. NIE MOJA BAJKA :)
CAŁKIEM MOŻLIWE ŻE ZNASZ SIĘ NA TYM LEPIEJ ODE MNIE :)
NIEWĄTPLIWIE COŚ W TYM JEST...:)
TYLE TYLKO ZE JA SPORTEM INTERESUJE SIĘ "OD ZAWSZE" ...I NIGDY NIE POMYŚLAŁA BYM ŻE TO COŚ ZŁEGO :)
A CO DO KOSMETYCZKI...
GRZEBAĆ MOŻNA ŚMIAŁO...
PODOBNIE JAK SERIALE .. NIE MOJA BAJKA :)
CAŁKIEM MOŻLIWE ŻE ZNASZ SIĘ NA TYM LEPIEJ ODE MNIE :)
Pierwsze wrażenie bywa mylne:P
Miałem na myśli bycie potrzebną, ważną, bezpieczną i kochaną;)
Odkąd polubiłem samotność jakoś przestałem ją czuć - to prostsze niż kolejny związek, który po kilku miesiącach sprawia że będąc z tą osobą wciąż czuje się samotny.
Odkąd polubiłem samotność jakoś przestałem ją czuć - to prostsze niż kolejny związek, który po kilku miesiącach sprawia że będąc z tą osobą wciąż czuje się samotny.
Pierwsze wrażenie bywa mylne:P
TAAAAAAAAAK ... TAK JAKOŚ MAM ZE LUDZI ...ZAZWYCZAJ PRZECENIAM :P
GDYBY TO BYŁO TAKIE PROSTE...
POTRZEBNA ... NIE KONIECZNIE , A MOŻE PO PROSTU, NIE TYLKO .. DO PROWADZENIA TZW GOSPODARSTWA :)
WAŻNA ... J/W ....
BEZPIECZNA .. HMM... TAK CAŁKIEM SERIO... NIE PAMIĘTAM KIEDY TAK WŁAŚNIE SIĘ CZUŁAM ... DAJE POCZUCIE BEZPIECZEŃSTWA DZIECIAKOM (PRZYNAJMNIEJ BARDZO SIE STARAM )... ALE SAMA ...
MÓWISZ ŻE SAMOTNOŚĆ MOŻNA POLUBIĆ..
MOŻNA ...
TYLKO CZY NAPRAWDĘ WARTO ?
TAAAAAAAAAK ... TAK JAKOŚ MAM ZE LUDZI ...ZAZWYCZAJ PRZECENIAM :P
GDYBY TO BYŁO TAKIE PROSTE...
POTRZEBNA ... NIE KONIECZNIE , A MOŻE PO PROSTU, NIE TYLKO .. DO PROWADZENIA TZW GOSPODARSTWA :)
WAŻNA ... J/W ....
BEZPIECZNA .. HMM... TAK CAŁKIEM SERIO... NIE PAMIĘTAM KIEDY TAK WŁAŚNIE SIĘ CZUŁAM ... DAJE POCZUCIE BEZPIECZEŃSTWA DZIECIAKOM (PRZYNAJMNIEJ BARDZO SIE STARAM )... ALE SAMA ...
MÓWISZ ŻE SAMOTNOŚĆ MOŻNA POLUBIĆ..
MOŻNA ...
TYLKO CZY NAPRAWDĘ WARTO ?
Gdybym słuchał nie byłbym mężczyzną:D
Tego capsa możesz wyłączyć, podkreślanie swoich rozmiarów wielkością liter jest trochę niestosowne.
Zważając, że zaczęłaś po tym jak powiedziałem że faceci lubią grube kobiety, to jest to wręcz nieprzyzwoite:P
Tego capsa możesz wyłączyć, podkreślanie swoich rozmiarów wielkością liter jest trochę niestosowne.
Zważając, że zaczęłaś po tym jak powiedziałem że faceci lubią grube kobiety, to jest to wręcz nieprzyzwoite:P