Widok

sanki z pchaczem:)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoś z was posiada takie sanki, zastanawiam się nad kupnem i chciałam się dowiedzieć jak się sprawdzają w zimę, bo nie wiem czy warto????
http://allegro.pl/nowosc-sanki-na-amortyzatorach-spiworek-4w1-i1297946464.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ta oferta to i tak lepiej niz oficjalne ceny, bo sanki tylko 1zl wiecej niz ja zaplacilam, a przesylka 6zl wiecej. Na stronie cena samych sanek to ponad 100!
no ja sie juz dogadałam facet spoko zadzwonil sam do mnie kupuje sanki z oparciem 90zł
śpiwór do sanek 80 zl
rączka do prowadzenia (regulowana) 35zł i kurier 20 zl wychodzi 225 zl.

sa chetne to mail pisac do goscia

od ręki ma saneczki z oparciem i regulowaną rączką w kolorze srebrnym, do tego siedzonko w saneczkach do wyboru granatowe, czerwone lub seledynowe, oraz śpiworek w kolorach grafit, czerwony lub seledynowy.
Wysyłka jak tylko dojdą pieniążki na konto w zależności od godziny wpływu bądź w tym samym dniu, bądź następnego.
adbor@adbor.pl to mail
ja zaraz go zapytam o ten laczny rabat ale chyba juz sie nic nie da utargowac i tak taniej jest !!!!
Zamawiajciew dziewczyny-to dobra oferta. My zrobilismy przelew wieczorem, a rano nastepnego dnia kurier przywiozl sanki, wiec oni chyba cala dobe pracuja ;D Juz dzwonilam do mojego meza, zeby te jego znajome z pracy tez skorzystaly.
KOCHANE CZAS DO WIECZORA FACET CZEKA NA DOKLADNA ILOSC ODE MNIE ILE BY BYLO SANEK I MOZE MI DA RABACIK ALE MUSI WIEDZIEC JAKIE KOMPLETY I ILE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PISZCIE DO MNIE MAIL JAK COS MAM SIE DO NIEGO ODEZWAC WIECZORKIEM DO NIEGO asiairafal@o2.pl buziole
ale te sanki byłyby na Twój adres czy jak? przy wspólnym zamówieniu?

ktoś z Gdańska zamawia? bo ja byłabym chętna :]
nie zamowienie jedno !!!!!!!!1 kazda osobno przesylke placi i dostaje kurierem do domu
i co - przy takim łącznym zamówieniu możemy mieć rabat?
no nie napisal ze nie zapytal ile by bylo tych sanek ja ze zapytam ale nikt z forum sie nie zdecydowal
no ja wczoraj zaplacilam dzis o 16 : 00 przyszly wykonanie extra mam w domu dwoch spawaczy mowili ze pospawane 1 klasa spiworek super nie bylysmy na polu bo straszna chlapa ale nie zaluje zakup super polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p.s w razie co moge sie kontaktowac z facetem jak ktos jest chetny kupic!!!!!!!!!!!!!!!!!
jaki udźwig mają te sanki?
100kg ;D
225 zł za sanki to chyba lekka przesada :)
moim zdaniem warto no ale spiwor kosztowal 90 zl tak udzwig 100 kg dla 2 dzieci spokojnie starcza na lata
Ja nie zamawialam u nich spiworka i kupilam ten z Tchibo-pasuje idealnie :D a kosztowal tylko 40zl
no 115 zl bez spiworka to cena swietna za te sanki mnie bylo stac na spiwor bo mala miala swoich 500 zl z urodzin wiec czego mialam nie zamowic ale za same sanki cena godna polecenia
szkoda, że udźwig tylko 100kg ;) to Tatuś z Gabrysiem już nie pojeździ ;P
wyszło na to, że dzisiaj zamówiłam polecane przez Was sanki prosto od producenta ;) 90zł + 20zł wysyłka :) http://www.adbor.pl/ najpierw nadzwoniłam się do nich, bo szukałam gdzie w pomorskim można je kupić ;)

a oto jaką odpowiedź dostałam z borówki...

Na chwile obecnaq termin dostawy wysyłki obejmuje 7 dni roboczych
Producent sanek podwyższył ceny ,niestety automatycznie my takze musielismy je podwyzszyc

Pozdrawiamy serdecznie
http://www.borowkasklep.pl
Firma Adbor jest super :))) już dzisiaj wysłali mi sanki (wysłałam screen potwierdzenia przelewu) :)))))

jakby co - zamawiajcie od Producenta, a nie z borówki ;) skoro teraz nie chcą zniżek dawać ;)
Agusia
a zamówiłaś sanki z pchaczem??

napisz jak się prowadzi, ja właśnie planuje zakup i ciekawa jestem czy ten pchacz jest wygodny

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry