Widok

se trobnij w d*p e

idioto GKA wymija mnie na zyletki jak jechalem rowerem, pobocze zaje***e sniegiem to jak mam jechac na rowerze po tej lotniczej - skodziarz z napisam baby on bord oczywiscie, i kolega kilka minut dalej oplem jak inaczej tez na GKA z tym samym poziomem intelektu, trąbi przy wyprzedzaniu, szkoda ze to nie bylo 300 metrow dalej bo akurat policja stala. moze kilka zlotych mniej by wam sie przydalo zeby w pamieci urwalic ze gangsterami to tylko wy w swoich samochodach jestescie. tak ci szybko do tej biedronki po krupniok ze musisz obrzydzac ludzia jazde na rowerze po ulicy.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 15

Masz rację ale GKA to ma tu większość i nie wszyscy to debile
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

Kto normalny jeździ w taką pogodę rowerem?
Masochista, albo autyk, czyli nikt normalny.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 11

tacy co w pogodzie nie szukaja wymowki na lenistwo. pewnie to ty ta skoda jechales.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 12

Nie, ja bym Cię na masce przewiózł :) Bo jestem za eutanazją dla psychicznie chorych :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 15

to zacznij od siebie, polecam ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Siebie zostawiłem na koniec.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja jeżdżę bo to jedyny sposób by dostać się na pkm.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Kto powiedział z ze jesteś normalna?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Zgłoś na policję
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

tu nie chodzi o to czy GKA Polandia dziki kraj a Banino pełne frustratów z kredytami co to ku.a nigdy w Holandii nie był czy innym kraju gdzie rowerzystów się szanuje. Dzicz wystarczy poczytać komentarze.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Co Cię obchodzi kto czym jeździ może kolega chce być formie a nie chce mieć kałduna po jaja jak ty
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Rowerzystow nie można szanować trzeba wprowadzić obowiązkowe OC i kategorie albo zakazać poruszania się po ulicy
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 11

Na rowerze to co najwyżej chorobę psychiczną można sobie wyrobić, a nie formę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Święte słowa. Nie dość że w ostatnim 10-leciu nastąpił wysyp pseudo kierowców jeżdżących 50km/h po głównych drogach to jeszcze wymalowali na tych drogach czerwone ścieżki dla rowerów. Do tego część ścieżek rowerowych została tak wkomponowana w skrzyżowania że normalnie jadący kierowca nie ma możliwości uchwycenia wjeżdżającego na skrzyżowanie rowerzysty, zupełnie jakby komuś kto wprowadzał te przepisy zależało na jakiejś naturalnej selekcji. Nie chce generalizować bo wiem że niektórzy potrafią jeszcze myśleć i jadąc rowerem zachowują ostrożność ale ogromna część debili na rowerach jeździ kierując się nowymi przepisami i kończąc później w najlepszym razie w szpitalu. Do kolegi który założył ten wątek-na co liczyłeś wjeżdżając rowerem na ulicę o takiej właśnie szerokości???? Każdy wyprzedzający ciebie samochód miał zwalniać do 30km/h ????? A może skoro było wąsko to nikt nie powinien ciebie wyprzedzać tylko reszta samochodów powinna jechać twoim tempem ???????
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Zgadza się ....nic nie mam przeciwko cyklistom ale powinni wprowadzić obowiązkowe OC dla rowerzystów ....są użytkownikami ruchu jak inni użytkownicy i tak samo są sprawcami wypadków....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Chwalisz się czy żalisz???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Całe szczęście ja mam OC rowerowe. Przynajmniej jak upie.dole lusterko, to nie zapłacę z własnej kieszeni ;)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jakoś kierowcy w Szwajcarii, Niemczech czy Holandii nie mają problemów ze zwolnieniem do 30km/h gdy wyprzedzają rowerzystę, a infrastruktura jest tam zdecydowanie lepsza. Tylko Janusze z Banina, gdy wsiądą do swojego samochodu uważają się za władców dróg. A potem posty, że kierowcy blokują dojazd do PKM, dojazd do szkoły, stwarzają zagrożenie dla pieszych, jadą po osiedlowych uliczkach 100km/h. Ludzie ogarnijcie się. Najpierw komunikacja, potem pieszy, rowerzysta a na samym końcu samochód - tak jest we wszystkich cywilizowanych krajach.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 11

W sumie wolę być nienormalna niż takim burakiem jak ty :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

jaki piec wybrać do domu? (100 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Internet JMT Elektronika Marek Wensierski (36 odpowiedzi)

Witam, do tej pory internet od JMT Elektronika Marek Wensierski działał sprawnie ale od około 2-3...

Banino Osiedle Rodzinne (3 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co oznaczaja wysprejowane znaki pomarańczowej farba na ulicy ?

do góry