Widok

seks z tamponem

czy seks z tamponem jest bezpieczny? czy można zajść w ciążę?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
Mnie zszokowało tylko to ,ze mogłas uprawiać seks z tamponem i odbyło sie to bez interwencji lekarza.

P.S a 16 cm to rzeczywiście nie mało:-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a po co ograniczać? wystarczy antykoncepcja hormonalna i można sobie hulać i szaleć bez ograniczeń, spontanicznie i nie martwić się po fakcie...
To jest dopiero sex "szalony, pasjonujący i pełen pasji" ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie wiem jak to się stało, ale się stało. był tampon, sznurek i jego 16-cm penis:) (to chyba nie jest mały?)
co w tym takiego dziwnego, że się wszystko zmieściło? przecież normalnie dziecko się tam mieści.
Rozumiem, że może zszokowało to was, ale mój strach przed ciążą jest ogromny. Ograniczam wszelkie zbliżenia, żeby nie było możliwości...
...i słyszałam o takich przypadkach jak nasz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
hehe niezłe :D
ale się usmiałam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
kikula pewnie i sa tu osoby ktorzy zrobili cos szalonego cos pasjonujacego itp.tylko nie bardzo rozumiem jak to sie odbyło!!!Za przeproszeniem jak juz Ci go wsadził to nie wepchnął głęboko tampona? mogłas go wyciągnąć?Bo jeślki tak to albo miał małego albo miałas długi sznurek...sory
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
sex z tamponem - szalony, pasjonujący i pełen pasji

ROTFL!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
oczywiście wszyscy tutaj są tak moralni i nigdy nie zrobili nic szalonego, pasjonującego, pełnego pasji ... wyrazy współczucia za tą tandetną życiową nudę...
wypowiadacie się...a przydarzyło Wam się to kiedyś??? To tak jakby się wypowiadać na temat kogoś, w ogóle go nie znając.....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
dziwni ?

dziwny jest seks z tamponem !

taką głupotę trzeba wykrzyczeć ostrymi słowami i zdecydowanie tępić.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
o mój boże....to żart? czy prawda?
dziwni są ludzie, którzy obrażają innych.... brak słów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ale ciemnogród - nie wiadomo czy śmiać się czy płakać, he he he no nie mogę - ludzie to debile :D albo udają XD
Bo z ogórkiem jest mniej bezpieczny. Ogórek nie mają sznurka za który można go wyciągnąć.
hehe...
z tym ogórkiem to prosze uwazac...niedawno u mnie jedną babke zabrało pogotowie bo ogórek utknął :P
hahha...dobre... :) :) :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Seks bez wyciągania tamponu? W głowie mi się nie mieści. Aż tak byliście pijani?
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jest bezpieczny, chociaż podobno seks z ogórkiem jest przyjemniejszy.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak juz pomijajac wszystko to ten 'sluz' swojego faceta, ktory opisujesz rowniez jest plodny i zawiera plemniki, to tak na przyszlosc informuję...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
heh .....

to tak jakby uprawiać seks analny mając ochote iść na kibel ...

:/

ech te dziewczyny .... skad takie osiołki się biorą ?
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
albo prowokacja albo kompletny idiotyzm!!!!!!!
nie wyciagnęłam tamponu,bo wszystko działo sie zbyt szybko,ludzie!!!!!!!!!!!!fuj.....

bk,i tyle...a i pewnie masz juz bliźniaki bo tampony w środku gdy uprawiasz seks taki wpływ mają,bez kitu!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ty mówisz serio????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Dziecko a ile masz lat????
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (42 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

do góry