Widok

sen

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy śni Wam sie czasem wasze wesele albo coś z nim związanego? Przez te całe wiariactwa związane z przygotowaniami, moja mama i nawet mój A którego narazie nic nie interesuje mieli jakieś dziwne sny. Ale mój był chyba najdziwniejszy.. Stałam w kościele nieuczesana, nieumalowana, w jakiejś obleśnej sukience, nie miałam dodatków i innych tego typu.. Zobaczyłam u mojej ciotki na szyji korale i stwierdziłam, że przeciez ja też musze mieć coś na szyji i wyszłam w połowie mszy do sklepu z biżuterią.. kumacie to!!! Najgorszy był ten dyskomfort, który odczuwałam że nie wyglądam tak jak powinnam, jakbym stała conajmniej w koszuli nocnej z pokołdunionymi włosami zaraz po wstaniu z łóżka :-( W ogóle to ten kościół wyglądał jak ulica w środku miasta, obok była jakaś polna ścieżka.. No! A jak już wróciłam ze sklepu, to mój kochany A czekał na mnie w kościele ale.. teraz najlepsze.. pod ołtażem stało łóżko a on w nim spał :-) Istne wariactwo!!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mnie sie ostatnio snilo..... dzien wesela, ja nie mam sukni, kwiatow... sama sie na predce maluje, kuzynka leci do kwiaty dla rodzicow. przybiega z nimi, ja patrze - po 2 badyle w bukiecie:) obudzialam sie przerazona ze czas najwyzszy zajac sie kwiatami:D

image
Ja snie o ślubie prawie co noc, od jakiegoś pół roku!!

zawesze jest nie tak jak powinno:
-albo płaczę,
-albo moja przyjaciółka mnie wystawia i nie chce być moim świadkiem,
-albo goście muszą płacić za wjazd do kościoła !!!
-albo nie mam rajstop i musze ubrać czarne
-albo wysiada mikrofon w kościele i ksiądz nurkuje w przeogromniej plątaninie kabli by go naprawić
-albo łamią się wszystkie krzesła i trzeba odwołać ślub bo goscie nie będą mieli na czym siedzieć
-albo nagle rodzę przed ołtarzem i trzeba jechać do szpitala

Ale zawsze w tych snach przejawiasię kolor czerwony,
zawsze coś jest czerwone, a najśmieszniejsze jest to że NIGDY w końcu DO TEGO ŚLUBU NIE DOCHODZI!!

mama mi mówi, że to dobra wróżba, że w takim razie wszystko musi się udać, bo ponoć sny tłumaczy się odwrotnie!!
a mi sie sniło ostatnio, że jeszcze przed weselem przyszedł do nas facet od filmowania i przyniósł juz gotowe dvd... najlepsze w tym całym filmie było to że zaczynał się tak jak zwykle... zdjecia od małego itp i ..... na tym koniec, nie było nas, nie było wesela ani gości, poprostu nic :))
Mój chłopak mówi ze jest super a ja z zalem mówie, no co ty, przeciez nas tam nie ma i tak sie skończyło.....
Ostatniej nocy miałam pierwszy sen z kategorii "przedślubnych".
Jedyne co z niego pamiętam, to wieszaki i manekiny ze ślubnymi sukienkami...
To chyba jakieś podświadome wątpliwości, czy kiecka którą zamówiłam, to właściwy wybór.
Czy też tak macie? Czy po kupieniu/zamówieniu waszej sukienki zastanawiacie się czy to na pewno TA?
o matko....ja mam juz umowę podpisaną i się waham... już mi się nie podoba :(( ale to chyba dlatego że za duzo ich oglądam....
mi sie ostatnio czesto snia sny slubne .
A po wybraniu sukni mojej wymarzonej snila mi sie przez 2 dni (oczywiscie w pozytywny sposob) - panie w salonie powiedzialy ze skoro tak to to jest wlasciwa suknia dla mnie .
Jak narazie mam sympatyczne sny, zadnych koszmarow hihi:)))

image
Ja tez mam "przedślubne "straszne sny.Już trzy razy śniło mi się, że parę minut przed wyjściem do kościoła szukałam fryzjera, ani kwiatów nie miałam, ani samochodu......:).Jak się obudziłam aż mi ulżyło, że to nie dzieje się naprawdę i to tylko sen...........:)
Oj...ja mam coraz częściej! I zawsze coś nie wychodzi- a to nikt nie tańczy a, a to przyjezdżam na własne wesele po północy i nikt tego nie zauwaza, a to fotograf nie przyjeżdża , a to tak krótko trwa ten ślub ze goście nie zdążaja, a to wesele mam na dworcu i besz slubnej sukienki....A do wesela jeszcze ponad 3 miesiące:( Jak ja to wytrzymam:))))
:) o ile to jeszcze sny to pół biedy hi,hi ;) ja ostatnio przeszłam frustrację w dzień ;( że mam dość tego szykowania, ślubu, wesela i w ogóle idzcie wszyscy do diabła..na razie mi przeszło ;) ciekawe do kiedy

Szczęście to je­dyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
Co do sukienki to ja nie mam żadnych wątpliwości...po prostu jak ją przymierzyłam to wiedziałam że to TA i jak wyszłam z tego sklepu to już nie poszłam nigdzie indziej szukać, żadnej już nie chciałam przymierzać i nawet nie oglądam innych. :)
A co do snu to sniło mi się niedawno ze jest juz wesele...wszystko tak jak powinno być tylko...gościa ani jednego. Po prostu zapomniałam o zaproszeniach :) Czy takie sny coś znaczą?

A mi sie snilo, ze z moim chlopem kupowalam FRAK. Pomijajac to, ze nigdy nie przyszlo nam do glowy by frak kupic;)
Moj mezczyzna ma pokazny brzuszek i snilo mi sie, ze te poly przednie od fraka siegaly mu ledwo za klatke piersiowa, a brzuch wystawal i babki w salonie wmawialy mu, ze swietnie wyglada;)
uuuch:)

***MadziaK***
image
image
Mi już kilka razy śnił się slub albo wesele, i zawsze, zawsze było cos nie tak !! Albo nikt nie tańczył albo dj nie przyjechał albo okazało się, ze nie zdąze się umalowac i uczesać, tylko założyć kieckę, raz mi się śniło - ze braliśmy ślub w domu moich rodziców, mój tata leżał na kanapie i oglądał Na dobre i na złe. Generalnie wszytsko sprowadzało się do tego, ze tylko myślałam : "to nie tak mialo być.." i ryczeć mi się chciało
tak!!ja juz przed zareczynami mialam sny poprostu niesamowite!!!hahah!!! ale podobno jesli cos sie sni niedobrze to zawsze bedzie odwrotnie czyli idealnie...tak slyszlam...

image
image
A mi śni sie ślub i wesele coraz częściej, po targach weselnych śniłam ja, mój M. i moja mama... Mi śniło sie że nie dotarł kamerzysta i fotograf, nie było prądu a mój M. miał 150 cm wzrostu (ma 199cm). Drugi sen śnił mi się ostatnio, fryzjerka i makijażystka się spóźniła, miałam poprutą sukienkę, i o 14.45 okazało się że nie mamy obrączek... Biegłam w poprutej sukni do Tesco żeby kupić w Aparcie choćby wzorniki, ale nie mieli dwóch takich samych w naszych rozmiarch.... Koszmar. Dobrze że to tylko sny :)
A!! jeszcze jeden dobry: na weselu zabrakło wędliny, wiec ja, mama i ciotka szłyśmy przez łąki do reala zeby kupić. Biegamy po realu, wszędzie kolejki, ja w sukni porwanej na łąkach i polach, trwa to całe godziny. Wracamy po północy na wesele z siatkami zakupów, goście tańczą ale nie ma mojego Kuby, pytam się a koleżanka mi mówi ze poszedł pomagać w przeprowadzce koledze i nie wiadomo kiedy wróci. Obudzilam się zlana potem. Beznadzieja.
A mi się ok. miesiąc temu śniła seria o treści : jestem gdzieś w kościele albo jadę gdzieś samochodem, a tu się nagle okazuje, że zaczyna się mój ślub! Jestem oczywiście beznadziejne ubrana, nieuczesana itd. ktoś szuka obrączek i wszyscy na mnie krzyczą, że mam się pospieszyć z tym śłubowaniem i wtedy ja się orientuję, że obok mnie nie stoi mój R. tylko jakiś obcy facet. Na szczęście te sny mi się już skończyły.
Stoję z narzeczonym przed katedrą w Oliwie,
wszystko jest idealne, długa suknia z trenem welon, limuzyna itp
( tak na marginesie to nie biorę ślubu kościelnego, nie będę miała trenu ani welonu)
rozglądam się i zaczynam wpadać w panike - nikogo nie ma, nawet księdza,
dzwonię zaryczana do mamy i pytam co się dzieje a ona mi odpowiada: zadzwoń później,teraz oglądam mode na sukces
( nie mam pojęcia skąd wzięła mi się ta schiza moja mama nawet nie wie co to moda na sukces...)
czyli wszystko wskazuje na to, że ślub będzie cudowny, i wszystko się świetnie uda, moja mama mówi, że sny tłumaczy się odwrotnie, dlatego sie nie stresuję moimi snami, to dopiero koszmary!!
aaaa a ja dzis snilam ze zaszlam w ciaze!!!!!! ze moj luby mnie glaskal po brzusiu i czule szepytal do niego!!!!aaa !!!z czw na pt ponoc sie spelniaja!!!!!aaaa!!!!! tylko nie przed slubem;)
Ja miałam straszny sen o swoim ślubie - miałam okropną suknię, taką z lat 80 z bufoniastymi rękawami, do tego strasznie rozczochrane włosy i ... czarne szpilki. Coś okropnego

imageimage

Inne tematy z forum Wesele

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry