Widok
A moze byc Rumia? Bo jesli tak to naprzeciwko dworca w Rumi jest taki nowy budynek - nad wejsciem jest napisane centrum dekoracji (widac to z kolejki - jak jedziesz z Gdyni to po lewej stronie). Kurcze nie moge sobie przypomniec jak to sie nazywa :( W kazdym razie słyszalam ze jest tam calkiem spory wybor róznego rodzaju dekoracji, no i napewno serwetki tez mają. Jak sobie przypomne nazwe tewgo sklepu to napisze.

aha, no to super ;( no ja zagladałam przez te główne drzwi, skad ja mogłam wiedzieć, że ten cały Sabinex znajduje się gdzieś indziej ;(
ech....ale skoro mówisz, że nie ma tam zbyt dużego wyboru to dam sobie z tym spokój..........a ja szukam konkretnych serwetek: błękitnych w jakis wzorek, jak któras z Was zobaczy takowe dajcie znać ;)))
ech....ale skoro mówisz, że nie ma tam zbyt dużego wyboru to dam sobie z tym spokój..........a ja szukam konkretnych serwetek: błękitnych w jakis wzorek, jak któras z Was zobaczy takowe dajcie znać ;)))
Nawet spory wybór jest w "Szczepanie" to taka spora hurtownia na przeciwko Rafinerii Gdańskiej Widać z daleka duży napis Hurtowania AGD Szczepan. Nazwa jest dość myląca, bo zawsze mysłąłam że tam hurtowo można kupić AGD w stylu pralka, kuchenka... ale nic bardziej dziwnego! To hurtownia artykułów gospodartwa domowego "drobnego" miedzy innymi dość sporo serwetek. Jak będziecie szukać świec na stół to też warto tam zajrzeć... tylko przyszykujcie się iż wybór będzie cieżki ... Ja spedziąłm przed reagałem ze świeczkami godzinę.... i nie umałam sie zdecydować które bardziej mi się podobają.
tak, to prawda - w Szczepanie nie prowadzą sprzedaży detalicznej! Ale może ktoś w Twojej rodzinie albo wśród przyjaciół ma własny interes (chociażby warsztat blacharski albo sklep odzieżowy) i pożyczy Ci NIP :) ja tak właśnie zrobiłam :) a ceny dużo niższe! Kiedyś kupowaliśmy zanjomym prezent ślubny i w tej hurtowni dostaliśmy o polowę tańszy niż w gdańskich sklepach!!! A rzeczy mają szliczniutkie :)