Widok

sex przed ślubem:))

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
co myślicie o tym??ja się kocham z moim narzeczonym i nie widzę nic w tym złego, wręcz przeciwnie, to jest coś pięknego:))a Wy??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a to nie jest forum mocherowych beretów, więc dajcie sobie spokój, o religii możesz pogadać gdzie indziej, bo wymiotować się chce od tego!!
ojeeeej, ale mi dołozyłeś/aś chyba sie zapłacze...
albo pójdziesz na kolanach do czestochowy z bółu serca nade mną grzeszniczką!:))))))))))))))))))))hehehe
juz wychodze, nie marze o niczym innym niz wybawieniu ciebie, to od dzis cel mojego zycia...wez sie chrzan
to jak tak bardzo się podpierasz Biblią to powinnas wiedzieć, że grzech to czynienie drugiej osobie krzywdy! oraz powszechnie używane "nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe" ... a zatem jak się ma do tego sex??
skoro nikomu krzywdy nie robię a wręzc zmoja partnerka to uwielbia?
ależ ja nie mam wątpliwosci co do tego, ze to akt prawdziwego miłosierdzia z twojej strony, a to sie chwali,naprawde :))))))))))) skonczmy ten temat :)))))))
Beata 81 nie jestem taka ladna jak ty zeby moc tak sobie przebierac w facetach :(
Basieńka 76 napisał(a):

> Beata 81 nie jestem taka ladna jak ty zeby moc tak sobie
> przebierac w facetach :(

Nie wiem jak potraktować twoją wypowiedź, więc może tak:
po pierwsze :dziękuję
po drugie: nie trzeba przebierać, tylko dobrze trafić, a jak źle trafisz,
to co, będziesz sie do końca życia męczyć?

.
:( jestem juz stara mam 30 lat, nie wygladam juz jak 20!! :( wiem ze MOJ czas juz przeminal,nie chce byc stara panna:( wiec dlatego ...czy nikt mnie nie rozumie??!?!
Basia !!
Na co ty liczysz, jesli w taki sposób mówisz o swoim związku?
Mamy ci powiedzieć: nie martw sie Basia, dupa nie szklanka !!?

.
dlazcego ktos wykasowal moja wypowiedz i na tym i jeszce jednym watku?

Basiu masz dopiero 30 lat!!! W gronie moich znajomych jest kilka panien podchodzących pod 30 lub takich, które 30 urodziny mają za sobą i są szczęśliwe!!!jestem troszkę młodsza od Ciebie i jestem już mężatką więc możesz myśleć, że Cię nie rozumiem... ale właśnie świadkuję u mojej najlepszej przyjaciółki - 10 marca skończyła 31 lat i myślę, że jej przyszły mąż jest aniołem!!! Nawet nie wiesz ile wieczorów przegadałyśmy, ile wspólnych wyjazdów w góry żeby odpocząć od pajaców, na których trafiała...
to Twoje życie i Twoja decyzja i nic mi do tego, ale ja wierzę, że na każdego czeka gdzieś ta jedna jedyna miłość... na Ciebie też...

ps. i proszę nie generalizuj, że faceci myślą tylko rozporkiem, bo niektórym wyrządzasz w ten sposób krzywdę... my z moim mężem czekaliśmy na siebie do ślubu - nie słuchamy radia maryja czy co tam jeszcze pisałaś - jesteśmy zwyklymi ludźmi, dla których akurat ten aspekt jest w życiu ważny.
pozdrawiam
dokładnie tak..ja mam 29 i co?? szat rwać nie będę..a moja 34 letniakuzynka dopiero w kwietniu zostanie mamą, wiek jest rzeczą względna..

Szczęście to je­dyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
Przepraszam, że uraziłam czyjeś odczucia religijne, nie miałam tego na celu, ale przestańcie się już kłócić.

PS. Nie mogę się powstrzymać: przeczytaj jeszcze raz dlaczego Józef ożenił się z Marią. Również z tego samego powodu co my to robimy - z miłości. Nie chciał by ją ukamienowano i się z nią ożenił, bo ją kochał.

KONIEC TEMATU.

do góry