Widok
Basieńka 76 napisał(a):
> Beata 81 nie jestem taka ladna jak ty zeby moc tak sobie
> przebierac w facetach :(
Nie wiem jak potraktować twoją wypowiedź, więc może tak:
po pierwsze :dziękuję
po drugie: nie trzeba przebierać, tylko dobrze trafić, a jak źle trafisz,
to co, będziesz sie do końca życia męczyć?
> Beata 81 nie jestem taka ladna jak ty zeby moc tak sobie
> przebierac w facetach :(
Nie wiem jak potraktować twoją wypowiedź, więc może tak:
po pierwsze :dziękuję
po drugie: nie trzeba przebierać, tylko dobrze trafić, a jak źle trafisz,
to co, będziesz sie do końca życia męczyć?
.
Basiu masz dopiero 30 lat!!! W gronie moich znajomych jest kilka panien podchodzących pod 30 lub takich, które 30 urodziny mają za sobą i są szczęśliwe!!!jestem troszkę młodsza od Ciebie i jestem już mężatką więc możesz myśleć, że Cię nie rozumiem... ale właśnie świadkuję u mojej najlepszej przyjaciółki - 10 marca skończyła 31 lat i myślę, że jej przyszły mąż jest aniołem!!! Nawet nie wiesz ile wieczorów przegadałyśmy, ile wspólnych wyjazdów w góry żeby odpocząć od pajaców, na których trafiała...
to Twoje życie i Twoja decyzja i nic mi do tego, ale ja wierzę, że na każdego czeka gdzieś ta jedna jedyna miłość... na Ciebie też...
ps. i proszę nie generalizuj, że faceci myślą tylko rozporkiem, bo niektórym wyrządzasz w ten sposób krzywdę... my z moim mężem czekaliśmy na siebie do ślubu - nie słuchamy radia maryja czy co tam jeszcze pisałaś - jesteśmy zwyklymi ludźmi, dla których akurat ten aspekt jest w życiu ważny.
pozdrawiam
to Twoje życie i Twoja decyzja i nic mi do tego, ale ja wierzę, że na każdego czeka gdzieś ta jedna jedyna miłość... na Ciebie też...
ps. i proszę nie generalizuj, że faceci myślą tylko rozporkiem, bo niektórym wyrządzasz w ten sposób krzywdę... my z moim mężem czekaliśmy na siebie do ślubu - nie słuchamy radia maryja czy co tam jeszcze pisałaś - jesteśmy zwyklymi ludźmi, dla których akurat ten aspekt jest w życiu ważny.
pozdrawiam
Przepraszam, że uraziłam czyjeś odczucia religijne, nie miałam tego na celu, ale przestańcie się już kłócić.
PS. Nie mogę się powstrzymać: przeczytaj jeszcze raz dlaczego Józef ożenił się z Marią. Również z tego samego powodu co my to robimy - z miłości. Nie chciał by ją ukamienowano i się z nią ożenił, bo ją kochał.
KONIEC TEMATU.
PS. Nie mogę się powstrzymać: przeczytaj jeszcze raz dlaczego Józef ożenił się z Marią. Również z tego samego powodu co my to robimy - z miłości. Nie chciał by ją ukamienowano i się z nią ożenił, bo ją kochał.
KONIEC TEMATU.