Widok
do omara
zastanów sie co ty piszesz!!!!!! ja jako facet , raczej staram sie zrozumiec kobiete i jej problem , nie posuwam sie do tego rodzaju okreslen jak twoje.To przez takich jak ty mamy swoj wizerunek zimnych k******* myslacych wylacznie o swoich potrzebach.JA rozumiem że my faceci mamy zwiększone potrzeby sexualne , a kobiety maja takie okresy ze mogą bez sexu żyć i uważam ze jest to normalne . Tak nas ten świat ukształtował. POtrzeba sexu jest normalna , brak tej potrzeby w dzisjejszym swiecie tez jest normalny ( za jakiś czas chęc wróci).Jednak jezeli dziewczyna ma z tym problem , jest moze znudzona zyciem w swoim łożku , to znaczy ze chce pomocy , a nie obelg.
Mimo ze my faceci ( niektorzy) udajemy takich macho ( tak o nas mowicie laski) to jednak niektorzy z nas potrafią podejść racjionalnie do problemu .( no tylko omar jakoś nie potrafi)
Mimo ze my faceci ( niektorzy) udajemy takich macho ( tak o nas mowicie laski) to jednak niektorzy z nas potrafią podejść racjionalnie do problemu .( no tylko omar jakoś nie potrafi)
Nie cieszy Cię plac zabaw dla dorosłych?
W dużej mierze zależy to mężczyzny, od Twoich uczuć do niego i od jego starań w sprawieniu Ci maksimum zadowolenia. Która by nie chciała poczuć się królową? Która nie doceni pięknej oprawy, gry wstępnej, poczucia że każdy raz jest wyjątkowy... Ale nie tylko to. Jest jeszcze kwestia urazów z dzieciństwa, czy pierwszego razu i w jakimś stopniu predyspozycji. "Fachowcy" twierdzą, że każdą kobietę można rozbudzić :)
W dużej mierze zależy to mężczyzny, od Twoich uczuć do niego i od jego starań w sprawieniu Ci maksimum zadowolenia. Która by nie chciała poczuć się królową? Która nie doceni pięknej oprawy, gry wstępnej, poczucia że każdy raz jest wyjątkowy... Ale nie tylko to. Jest jeszcze kwestia urazów z dzieciństwa, czy pierwszego razu i w jakimś stopniu predyspozycji. "Fachowcy" twierdzą, że każdą kobietę można rozbudzić :)
Tu nie o siły chodzi, ale o motywację :-)
Zaraz przyjdzie wiosna, Pani zaczną nęcić tym i owym i wszystko wróci do normy :-) Zima wiadomo...jak to poytywny powiedział gdzieś tam, że na mrozie to każda stal, nawet szlachetna się kurczy ;-)
Jestem przekonana, że chiev jak ten pączek po raz kolejny na wiosnę rozkwitnie.
z wiosennym (choćby i na siłę) pozdrowieniem
a
Zaraz przyjdzie wiosna, Pani zaczną nęcić tym i owym i wszystko wróci do normy :-) Zima wiadomo...jak to poytywny powiedział gdzieś tam, że na mrozie to każda stal, nawet szlachetna się kurczy ;-)
Jestem przekonana, że chiev jak ten pączek po raz kolejny na wiosnę rozkwitnie.
z wiosennym (choćby i na siłę) pozdrowieniem
a