Widok

sex......

lubię sex .............tak mowią moje koleżanki , a ja mogłabym bez sexu i rok wytrzymać, jakos już mnie nie ciągnie ,.............to chyba nie jest normalne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ooo.. tu już widze cały plan lekcji wychodzi...

najpierw była matematyka,
potem chemia...
nastepna fizyka..
a potem co?? francuski?? ;))

A potem to już może byc i pedagogika-
-kształcenie młodego pokolenia:D
wole się kształcic w zapobieganiu...kształcenia młodego pokolenia ;)...a francuski bardzo lubie...to tez chyba ludzki odruch ???

Co sie narobilo, swiat sie wywraca. Stare swintuchy z mlodym narybkiem igraszki urzadzaja!

To igraszki tylko słowne są
i dopóki poza ramy wirtualne nie wyjdą,
grzechu nie stanowią!
Amen.
....a tak poza tym to kto tu niby jest "starym świntuchem" a kto "młodym narybkiem"??? ;)))
ty dewotka jestes jak mozna wytrzymac rok bez seksu wez lepiej sie idz i powies
LoNdA napisał(a):

> ja tam lubie tureckie pistacje ;))))))

....mmmm pycha! ;-)))
Affe, to zalezy, w ktora strone wolisz ;)
w polaczeniu z turecka kawa-rozkosz!!! :)))))))
LoNdA napisał(a):

> w polaczeniu z turecka kawa-rozkosz!!! :)))))))

A kawa musi być czarna, gorąca i baaardzo słodka!!! ;-)))

do omara

zastanów sie co ty piszesz!!!!!! ja jako facet , raczej staram sie zrozumiec kobiete i jej problem , nie posuwam sie do tego rodzaju okreslen jak twoje.To przez takich jak ty mamy swoj wizerunek zimnych k******* myslacych wylacznie o swoich potrzebach.JA rozumiem że my faceci mamy zwiększone potrzeby sexualne , a kobiety maja takie okresy ze mogą bez sexu żyć i uważam ze jest to normalne . Tak nas ten świat ukształtował. POtrzeba sexu jest normalna , brak tej potrzeby w dzisjejszym swiecie tez jest normalny ( za jakiś czas chęc wróci).Jednak jezeli dziewczyna ma z tym problem , jest moze znudzona zyciem w swoim łożku , to znaczy ze chce pomocy , a nie obelg.

Mimo ze my faceci ( niektorzy) udajemy takich macho ( tak o nas mowicie laski) to jednak niektorzy z nas potrafią podejść racjionalnie do problemu .( no tylko omar jakoś nie potrafi)
Nie cieszy Cię plac zabaw dla dorosłych?
W dużej mierze zależy to mężczyzny, od Twoich uczuć do niego i od jego starań w sprawieniu Ci maksimum zadowolenia. Która by nie chciała poczuć się królową? Która nie doceni pięknej oprawy, gry wstępnej, poczucia że każdy raz jest wyjątkowy... Ale nie tylko to. Jest jeszcze kwestia urazów z dzieciństwa, czy pierwszego razu i w jakimś stopniu predyspozycji. "Fachowcy" twierdzą, że każdą kobietę można rozbudzić :)
a kto mnie kurde rozbudzi ??????.....jakos coraz mniej mi sie chce podrywac..czyzby starośc czy juz może sie "wystrzelałem" przez ostatnie kilkanascie lat ???
albo te kobiety coraz mniej "chemiczne" sa ??

taaaa...najpewniej to mi sie nie chce....;(..mea culpa..

a mi sie chce,tylko obiektow jakos brak (zapewne tej chemii,fizyki i francuskiego) ;((((((((((((((((((
Chiev, nie pekaj, nie rob wstydu przed mlodzieza. Chyba, ze sie juz z Sanna i Rut umowiles, wiec moze sily oszczedzasz? Wyspij sie dobrze, jakis extra obiadek, moze nawet gimnastyczka i sil starczy na wszystko ;)
londa no to jak masz wiecej niz 22 lata to zapraszam cie na kawe z celu testowania czy to kobiety sa niechemiczne czy ja juz za stary ;) oraz tym podobnych rzeczy..idziesz ?

Tu nie o siły chodzi, ale o motywację :-)
Zaraz przyjdzie wiosna, Pani zaczną nęcić tym i owym i wszystko wróci do normy :-) Zima wiadomo...jak to poytywny powiedział gdzieś tam, że na mrozie to każda stal, nawet szlachetna się kurczy ;-)
Jestem przekonana, że chiev jak ten pączek po raz kolejny na wiosnę rozkwitnie.
z wiosennym (choćby i na siłę) pozdrowieniem
a
eeeeeee.....ja juz chyba odkryłem że prawdziwy punkt G lezy w mózgu ;)..kobieta musi mnie pociągac intelektualnie..a co można powiedziec o intelekcie kobiety jak sie ja tylko widzi ?????? nie za wiele...

Dobra dobra...za stara jestem, żeby uwierzyć w te bajery o intelekcie, really...;-)))) (choć tak w ogóle wcale taka stara nie jestem oczywiście :-)
Najlepiej gdyby uroda z mądrością korelowała...ale wtedy byłoby za prosto...
do góry