Widok
athena napisał(a):
> Najlepiej gdyby uroda z mądrością korelowała...ale wtedy byłoby
> za prosto...
A tu kobiety wypowiadaja sie tak madrze. T co mam o ich urodzie myslec? Ze niby proste? Chyba raczej nie proste, bo wtedy w "wysokiej cenie".
Jednak jak czytam madra wypowiedz, to wyobrazam sobie lady co jej nic nie brakuje. Bo jesli potrafi zadbac o intelekt to chyba rowniez o cialo ;)
> Najlepiej gdyby uroda z mądrością korelowała...ale wtedy byłoby
> za prosto...
A tu kobiety wypowiadaja sie tak madrze. T co mam o ich urodzie myslec? Ze niby proste? Chyba raczej nie proste, bo wtedy w "wysokiej cenie".
Jednak jak czytam madra wypowiedz, to wyobrazam sobie lady co jej nic nie brakuje. Bo jesli potrafi zadbac o intelekt to chyba rowniez o cialo ;)
niewazne czy krótkie związki na dwie randki czy długi związek...dla mnie jesli kobieta nie łapie tego co mówię to znaczy, że albo nie łapie bo jest za głupia...alkbo nie nadajemy na tych samych falach...wtedy możemy zostac najwyżej kolegami (kolezankami?;)) ale nigdy kochankami....sex z tak.a osoba jest mimo przyjemności fizycznej zbyt ubogi..;)..
i dlatego chiev ma ubogie zycie erotyczne ;(....(ilośc potencjalnych kochanek bardzo ograniczona)
i dlatego chiev ma ubogie zycie erotyczne ;(....(ilośc potencjalnych kochanek bardzo ograniczona)
Pewnie tak to wlasnie wyglada, ale w przypadkach, kiedy dany pan dokladnie wie, czego chce - relatywnie krotkiej przyjemnosci. Jesli chodzi o dluzsze zwiazki, to mam nadzieje (:-)), ze i panow interesuje, co ewentualna partnerka ma w glowie - czy w ogole cos ma. No przeciez beda ze soba tez czasami rozmawiac ;)
Pewnie znacie powiedzenie, że sex rodzi się w głowie, więc stwierdzenie, że punkt G tam się znajduje uważam za bardzi trafne.
Ale czy rzeczywiście mężczyźni tak lubią inteligentne kobiety, jak o tym piszą, to nie jestem pewna. Ciężko im dopuścić do siebie myśl, że mogłaby ich przewyższać rozumem. Wolą czuć się mądrzejsi.
Ale czy rzeczywiście mężczyźni tak lubią inteligentne kobiety, jak o tym piszą, to nie jestem pewna. Ciężko im dopuścić do siebie myśl, że mogłaby ich przewyższać rozumem. Wolą czuć się mądrzejsi.
Tu nie o siły chodzi, ale o motywację :-)
Zaraz przyjdzie wiosna, Pani zaczną nęcić tym i owym i wszystko wróci do normy :-) Zima wiadomo...jak to poytywny powiedział gdzieś tam, że na mrozie to każda stal, nawet szlachetna się kurczy ;-)
Jestem przekonana, że chiev jak ten pączek po raz kolejny na wiosnę rozkwitnie.
z wiosennym (choćby i na siłę) pozdrowieniem
a
Zaraz przyjdzie wiosna, Pani zaczną nęcić tym i owym i wszystko wróci do normy :-) Zima wiadomo...jak to poytywny powiedział gdzieś tam, że na mrozie to każda stal, nawet szlachetna się kurczy ;-)
Jestem przekonana, że chiev jak ten pączek po raz kolejny na wiosnę rozkwitnie.
z wiosennym (choćby i na siłę) pozdrowieniem
a
Nie cieszy Cię plac zabaw dla dorosłych?
W dużej mierze zależy to mężczyzny, od Twoich uczuć do niego i od jego starań w sprawieniu Ci maksimum zadowolenia. Która by nie chciała poczuć się królową? Która nie doceni pięknej oprawy, gry wstępnej, poczucia że każdy raz jest wyjątkowy... Ale nie tylko to. Jest jeszcze kwestia urazów z dzieciństwa, czy pierwszego razu i w jakimś stopniu predyspozycji. "Fachowcy" twierdzą, że każdą kobietę można rozbudzić :)
W dużej mierze zależy to mężczyzny, od Twoich uczuć do niego i od jego starań w sprawieniu Ci maksimum zadowolenia. Która by nie chciała poczuć się królową? Która nie doceni pięknej oprawy, gry wstępnej, poczucia że każdy raz jest wyjątkowy... Ale nie tylko to. Jest jeszcze kwestia urazów z dzieciństwa, czy pierwszego razu i w jakimś stopniu predyspozycji. "Fachowcy" twierdzą, że każdą kobietę można rozbudzić :)