Widok

usg jamy brzusznej gdzie?

gdzie mozna dobrze wykonac usg jamy brzusznej (dobry lekarz)? najlepiej gdynia, ale w zasadzie cale trojmiasto jest ok

mysle o platnym badaniu, ale zalezy mi na dobrym lekarzu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wspaniały fachowiec konkretny lekarz Janusz Dębski przyjmuje "Sanitas"na ul. Pilotów 21 cena 9o.
tutaj w Gdyni http://www.lsp-gdynia.pl/usg.html
ale tylko u dr Z.Potaż - bardzo dokładna , na wolny termin czasem trzeba poczekać ok. tygodnia ale warto
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nazwisko Zofia Potaz cos mi mowi... Chyba kiedys bylem u tej Pani ladnych pare lat temu i jesli dobrze kojarze, to rowniez na mnie zrobila bardzo dobre wrazenie!

Problem w tym, ze teraz terminy sa ok. 3 tygodnie (urlop w miedzyczasie). Moze jeszcze warto brac jakiegos lekarza pod uwage, bo nie chcialbym tak dlugo czekac....
jak mozesz to poczekaj, moja mama robila usg u innego tam "lekarza" i zrobił takie usg ze chirurg je wyśmiał (opis znaczy się ) i kazał iść raz jeszcze właśnie do dr Potaż i niestety ona wykryła guza (teraz wiemy ,ze nowotworowego) ..tamten lekarz niczego nie widział ... ale 150 zł skasował...porażka.
Endomed, ul Opolska w Gdańsku - dr Czarniak (przyjmuje też na AM), a dla dzieci Kosiak. Sprawdzeni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

Korzystałem tutaj - https://multimed.pl/cennik/cennik-usg/ Ale to było akurat tak, że w związku z pracą byłem 2-3 razy w tygodniu w Warszawie i udało się to załatwić w międzyczasie. Udało się to załatwić zgodnie z oczekiwaniami. Tzn. dokładnie na tą godzinę, która była zaplanowana. Największą różnicę moim zdaniem robi jakość wyposażenia i podejście do pacjenta. Jest po prostu profesjonalnie i nie ma się czego czepiać. Z mojej perspektywy - kawał solidnej roboty.

Multimed - potwierdzam. Mieliśmy okazję w ubiegłym roku załatwiać przez nich USG brzucha i w trudnej sytuacji załatwili nam wizytę z dnia na dzień. To było bardzo pilne, istniał poważny problem, który trzeba było zweryfikować. Od razu instruowali, jak się przygotować, zapewnili na miejscu konsultację, dali zalecenia. W sumie to aż trudno uwierzyć, że w tym kraju możliwe jest coś takiego. Brawo!

Inne tematy z forum Zdrowie

Trądzik różowaty - jak sobie z nim radzić? (153 odpowiedzi)

hej, od ponad 4 lat borykam się z problemem skóry- trądzik różowaty są etapy że jest zaleczony i...

Brak seksu w udanym związku (9 odpowiedzi)

Mamy z partnerem ogromny problem. Mimo tego że jesteśmy ze sobą blisko, że w związku jest miłość...

DR Michalska- poradnia hepatologiczna (5 odpowiedzi)

czy ktoś był u tej pani dr na wizycie?

do góry