Widok

osiedle Jabłoniowa- opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
mieszka tam któraś z Was? chciałabym się czegoś dowiedzieć o tym miejscu.. ale niekoniecznie od developera :) Z góry dzięki za info, każda opinia na wagę złota :>
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nawet bardzo
dobrze
a jak się sprawdza Rednet?
Rednet
a kto jest zarządcą na tym osiedlu? bo my u siebie na osiedlu chcemy zmienić i szukamy jakiegoś polecanego.
nam się jabłonowa bardzo podoba:) fajne osiedle, nie mamy zadnych problemów ani z sasiadami ani z zarządcą. ogolnie super:)
cześć, rzadko tu zaglądam. Słonko tak, kupiliśmy w końcu mieszkanie od Kokoszek :) Mieszkamy od października. Póki co oczywiście bywa, że śmierdzi, ale do skrzyżowania ul. Przywidzkiej i Czermińskiego. Nasz blok jest w dole i tam smród jak dotąd doszedł dosłownie dwa razy, uff :) Zobaczymy jak będzie latem
I zgadzam się z Panem, który wyżej pisał, jadąc obwodnicą nie sposób nie zatykać sobie nosa, bo smród nie z tej ziemi

Słonko jak coś to pisz do mnie na maila, bo tu nie gwarantuję, że zajrzę niedługo :) aniouka@o2.pl
Ja co prawda nie mieszkam na tym osiedlu ale sama szukając mieszkania bardzo dużo dowiedziałam się czytając forum MojeOsiedle.pl
Tu link do wątków na temat osiedla Jabłoniowa przy ul Guderskiego:
http://gdansk-jabloniowa-kokoszki.mojeosiedle.pl/
Ponawiam pytanie.
A powiedzcie co wiecie o tym na Guderskiego? Dojeżdża tam jakiś autobus? Jest miejsce na spacery?
Hej, mi chodzi o Osiedle Jabłoniowa budowane przez Inpro. O tym na Guderskiego nawet nie słyszałam.
Aha :) Bo myślałam że ty też gdzieś koło Fashion House mieszkasz, a chodzi mi o tamte osiedla :)
Ja mieszkam w tej lokalizacji :"Jedno budowane przez Inpro przy ul Jabłoniowej obok osiedla Lawendowe Wzgórza a naprzeciwko Orlego Gniazda" i na ten temat mogę się wypowiedzieć. Niestety o tym osiedlu na Guderskiego koło Fashion Hause nic nie wiem :(
Helena o które osiedle Jabłoniowa pytasz?
Aniouka zdecydowałaś się na mieszkanie budowane przez PB Kokoszki? Jeżeli tak miałabym kilka pytań do Ciebie - możesz odpisać na priv jeżeli tu nie chcesz.
Larisa28 jeżeli możesz to tez odezwij się do mnie na priv bo też miałabym kilka pytań.
Przeczytałam ten wątek bo sama jestem a w zasadzie byłam niedawno na etapie poszukiwań i zastanawiam się o które osiedle Jabłoniowa chodzi? Bo widze że nie wszyscy wiedzą że blisko siebie są dwa osiedla "Jabłoniowa". Jedno budowane przez Inpro przy ul Jabłoniowej obok osiedla Lawendowe Wzgórza a naprzeciwko Orlego Gniazda i drugie budowane (ale już w części zamieszkałe) przez PB Kokoszki przy ul Guderskiego (okolice Fashion House, Carrefour, Obi, Piotr i Paweł itp.).
na chełmie śmierdzi, bardzo częśto nie tylko jak zawieje. ale jak zawieje to szadóły wtedy śmierdzą nawet w Gdańsku głównym.
Podbijam temat. Może jest tu ktoś, kto kupił mieszkanie na Osiedlu Jabłoniowa? Proszę o opinie.
napisałam maila z pracy- nie dostałaś ?????????
zadzwonię wieczorkiem bo mi tel nie działa :(
ciotka ty się odezwiesz do mnie?;) czekam na info jakies
do góry