Widok

sierpień 2007

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
sierpniówki wpisujcie się;) gdzie macie ślub i wesele?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
i po 3 odbieram zapowiedzi.... :))) ciesze sie ze juz zalatwilismy nauki i poradnictwo....

kto jeszcze 25.08 w Bernardzie?? moze sie ktos zglosi...

amsta, my właśnie tez czekamy, no od dziś można iść do USC, tez nam zostały takie rzeczy typu kwiaty, owoce, jedzonko, których nie da sie przyśpieszyć

ale jedno mamy zmartwienie, nie mamy żadnego pomysłu na samochód do slubu i nie wiemy czy coś uda się znaleźć

my też jakoś na dniach teraz pójdziemy do USC i wszystkie inne formalności pozałatwiać. A z rzeczy załatwionych:
-kucharki
-orkiestra
-sala, noclegi dla gości
-obrączki
-suknia
-zaproszenia, naklejki na butelki wybrane
-kościół (jeśli dostarczę zezwolenie ze swojej parafii, ale termin jest zaklepany)

nam zostało: alko napoje kwiaty ciasta owoce tort.... no i USC :) moze juz za2 tyg... no i czekamy:))))))ale czas leci... dobrze ze teraz zajelam sie remontem lazienki bo taka bezczynnosc mnie dobija ;))))

a my teraz bedziemy załatwiać formalności, czyli USC, protokół, zapowiedzi i te wszystkie sprawy, wcześniej nie można było ze względu na to że niektóre dokumenty ważne są 3 miesiące

gajer kupiony i cały strój pana młodego już skompletowany, suknia jest, w sumie większość załatwiona rzeczy

i ja się dopiszę

25.08.2007, Starogard Gdański
zapomnialam i jeszcze fryzjerka zalatwiona
tylko ta makijazystka nie daje mi spac po nocach;)

ahhh dzis kolejna rzecz z glowy;)

wniosek o dowod zlozony, o paszport tez, USC zalatwiony - ulga;)
umowa o frak podpisana cena jeszcze nizsza niz myslelismy;p

odwiedzilam dzis lannetti (okolica straszna, te drzwi straszne sama bym tam nigdy nie weszla) welony w dobrych cenach tam maja

a jak tam u Was sierpniowki;)

Agusia a farage ile kosztuje garnitur?? na jaki kolor sie zdecydowaliscie?

my garniturek kupilismy a farage:)

no my w koncu kupilismy buty dla M.w przyszlym tygodniu jade po biale koszule z dlugim rekawem i jedna z krotkim na poprawiny...ale ciagle tyle jest do zalatwienia...im blizej slubu tym wiecej sie zbiera

granat czarny cos takiego wlasnie chce:) moze masz fotke? hmm:)
cholera czasu nie bedziemy mieli a juz widze jak w kazdym sklepie beda mi mowic: przykro mi nie mamy, mozemy uszyc... brrr!!!

oo moze byc problem :) moj ma 170:)) a kolor granat czarny:))) sliczny:)))) serio:) polecam vistule.. za jakosc sie placi..

a jaki kolor? myslisz na 195cm mozna kupic od reki?? slyszalam, ze w niektorych sklepach sa problemy z zakupem garnituru dla wysokich facetow..

my tez tradycyjne najmniej problemu z nimi:)))) a garniak w Vistuli, 1300 zl

i jakie obraczki wybraliscie??? mu wezmiemy chyba te tradycyjne.

lece jak burza z moim kochaniem:)) tylkko jescze butki w agnes musznik i kamizelke...

no prosze hehe. a gdzie kupiliscie garnitur? i jakie wogole sa ceny?? mnie to wszystko czeka w maju...

my 18 sierpien slub w Chyloni parafia Jana Chrzciciela św. Brata Alberta a wesele w hotelu Murat:)

WOW!!dzis protokol spisalismy mamy juz na zapowiedzi i na 1 spowiedz kartki:))))) nie mamy 2 spowiedzi.. bo mieszkamy razem ;)) ale ja i tak bylam tydz temu:))) wybralismy tez garnitur i pi razy oko obraczki:))))))))

do góry