Widok
Nasz ślub 4 sierpnia, Parafia pw Św. Judy Tadeusza w Gdyni Pogórzu, Restauracja Rodizio el toro na Kamiennej Górze
Za nami już:
**Sala
**Kamerzysta
**Fotograf
**Dj
** Wizażystka
**Zaproszenia - prawie
**Obrączki - musimy odebrać
**Naklejki na tablice
**Tort weselny
**Nauki
**USC
**Suknia - w lipcu do odebrania
**Welon
**Buty - dla mnie
**Garnitur
**Podziękowania dla gości - wybrane
** Fryzjer - prawie
Czasu coraz mniej a jeszcze trochę spraw jest do załatwienia.
Będę musiała jeszcze pochodzić za bielizną, spisać protokół, w lipcu czeka nas poradnictwo rodzinne. Cały czas zastanawiam się nad fryzjerem, bo nie jestem do końca pewna czy chce skorzystać z usług mojej koleżanki a wstępnie sie u niej zapisałam. No i cały czas mam wrażenie,że o czymś zapomnę
Za nami już:
**Sala
**Kamerzysta
**Fotograf
**Dj
** Wizażystka
**Zaproszenia - prawie
**Obrączki - musimy odebrać
**Naklejki na tablice
**Tort weselny
**Nauki
**USC
**Suknia - w lipcu do odebrania
**Welon
**Buty - dla mnie
**Garnitur
**Podziękowania dla gości - wybrane
** Fryzjer - prawie
Czasu coraz mniej a jeszcze trochę spraw jest do załatwienia.
Będę musiała jeszcze pochodzić za bielizną, spisać protokół, w lipcu czeka nas poradnictwo rodzinne. Cały czas zastanawiam się nad fryzjerem, bo nie jestem do końca pewna czy chce skorzystać z usług mojej koleżanki a wstępnie sie u niej zapisałam. No i cały czas mam wrażenie,że o czymś zapomnę
coraz mniej coraz mniej;)
Sala
Kamerzysta
Fotograf
Zespol
Zaproszenia - prawie rozdane zostaly jakies pojedyncze
Obrączki
Fryzjer
Suknia
Bielizna
Buty slubne
Buty na przebranie -mega niewygodne;/
Suknia na ewentulane przebranie
Suknia na poprawiny
FRak dla Andrzeja
Buty Andrzeja
Mama ma juz kreacje i buty
Tablice rejestracyjne
Nauki i poradnia
Spisany protokol
Dzis ide dac na zapowiedzi
Omowione wszystko z zespołem
Sala
Kamerzysta
Fotograf
Zespol
Zaproszenia - prawie rozdane zostaly jakies pojedyncze
Obrączki
Fryzjer
Suknia
Bielizna
Buty slubne
Buty na przebranie -mega niewygodne;/
Suknia na ewentulane przebranie
Suknia na poprawiny
FRak dla Andrzeja
Buty Andrzeja
Mama ma juz kreacje i buty
Tablice rejestracyjne
Nauki i poradnia
Spisany protokol
Dzis ide dac na zapowiedzi
Omowione wszystko z zespołem
Już się cieszyłam, że prawie wszystko mamy załatwione, ale widzę, że jestem daleko w tyle w porównaniu do niektórych z Was.
Brakuje mi zdecydowania co do wyboru fryzury (co innego się podoba, co innego mi pasuje), nie byłam jeszcze na próbnym makijażu, no i najważniejsze: nie możemy spisać protokołu, bo K. wraca dopiero tydzień przed ślubem (to nie będzie za późno??)
Chciałam Was jeszcze podpytać, ile płacicie za kwiaty w sumie? Mi policzyli ok. 500zł za bukiet, 3 butonierki, dekoracje na samochód i 4 bukiety dodatkowo (dla rodziców, dziadków). To nie za dużo??
Brakuje mi zdecydowania co do wyboru fryzury (co innego się podoba, co innego mi pasuje), nie byłam jeszcze na próbnym makijażu, no i najważniejsze: nie możemy spisać protokołu, bo K. wraca dopiero tydzień przed ślubem (to nie będzie za późno??)
Chciałam Was jeszcze podpytać, ile płacicie za kwiaty w sumie? Mi policzyli ok. 500zł za bukiet, 3 butonierki, dekoracje na samochód i 4 bukiety dodatkowo (dla rodziców, dziadków). To nie za dużo??