Widok

sierpień 2007

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
sierpniówki wpisujcie się;) gdzie macie ślub i wesele?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
14 sierpnia :)

tylko 4miesiace :)

image

My mamy ślub w kościele Trójcy Świętej w Gdyni Dąbrowie a wesele w Magnacie w Bojanie :)

image
amsta idzie jak burza u nas postep taki ze frak juz mamy;) w ten weekend mamy zamowic obraczki a w niedziele spotkanie z kucharka

Delka napisał(a):

> czas pokaze;) ale tez jestem dobrej mysli.
> wiem, ze ona byla na targach i malowala dziewczyny, ale nie
> moge sobie przypomniec czy te makijaze mi sie podobaly... dobra
> jestem co hehe. powiem Ci szczerze, ze wybierajac ja sugerowala
> sie miejscem gdzie bede musiala dojechac na probny...zebym nie
> musiala do Gdyni jechac bo mieszkam na Chełmie... niezle co...
>
nie no spoko- ja widzialam jej foty.. podobalo mi sie to ze ma wyczucie koloru.. a to jest podstawa!! :)))) ja tam sie ciesze i licze ze bedzie w 110 % super:)))))

a my we wtorek idziemy kupic gajerek, więc ciut sie rusza, dekoracje prawie skończone do sali, suknia hmm w tym miesiacu pierwsza przymiarka,

czas pokaze;) ale tez jestem dobrej mysli.
wiem, ze ona byla na targach i malowala dziewczyny, ale nie moge sobie przypomniec czy te makijaze mi sie podobaly... dobra jestem co hehe. powiem Ci szczerze, ze wybierajac ja sugerowala sie miejscem gdzie bede musiala dojechac na probny...zebym nie musiala do Gdyni jechac bo mieszkam na Chełmie... niezle co...

a ja wole nie widziec:)) serio....... ja jej nie wypuszcze ;)) ( zartuje) dopoki nie bede 100% zadowolona.. ale ufam jej i wierze ze jest dobra! :)))))

mam nadzieje, ze jeszcze przed probnym pojawi sie jakas odwazna co bedzie po probnym u Pani Fryz i pokaze makijaz swiatu w sensie na forum :D

ja koniec lipca ale mysle zeby zrobic w dniu panienskiego- bedzie ostra proba :)))

heheh
jak mowisz, ze bedzie dobrze to musi byc dobrze:))ja mam probny w maju, dokladnie 26 bo ide na slub kolezanki to od razu sprawdze trwalosc makijazu:)

zapomnialam ze pisalam do perelki

cos Ty - nie stresuje sie :)) maluje sie sama od 10 lat, przyznam ze bardzo dobrze- zawsze musialam malowac wszystkie qmpele ;)) wiec mam bardzo wysokie wymagania, ufam pani F. i tez wiem ze bede wymagajaca na probnym.. bedziemy siedziec dopoki dopoty nie bedzie TO! :)) spoko bedzie ok... fryzjerke mam zupelnie nieznana z osiedla mojej mamy :) ponoc jest spoko- okaze sie ..... na probnym.. wsumie moge sie juz omowic bo welon i diadem juz jest.. na razie zapuszczam hery i mnie szlag trafia ze juz siegaja ramion.. :]pokochalam krotkie po prostu:))

ja tez w tym kosciele ale nie w sierpniu :) ja wrzesniowa

rozumiem Cie doskonale. ja tez bym miala juz wszystko zalatwione gdybym byla w POlsce... a tak to tylko zbieram info i stresuje sie, ze mi wszystko pozajmuja zanim przyjade hehe.
Amsta nie stresujesz sie makijaze??? ja po tym relacjach z probnego chcialabym zobaczyc makijaz naszej makijazystki. bylas kiedys u niej? albo znasz kogos kto byl malowany na slub??? ja juz chyba zaczynam swirowac hehe

ja chce all zalatwic przed czerwcem zeby miec potem luz.. winietki zostana mi na lipiec... wtedy bede znac na 100% liste gosci :))

Amsta idziesz jak burza:))))))
a ja stoje w miejscu...

:) u mnie- skrzypce, nauki zakonczone poradnia w trakcie, buciki no wsumie malo zostalo- winietki, ksiega, obraczki, alko i napoje i jego stroj:)) reszta jest:)))))

Jak tam przygotowania? coś do przodu?? U mnie dodatki do sukni, menu, tyle poki co

My mamy 04.08 ślub- kościół Andrzeja Boboli we Wrzeszczu, weslele w Cristalu

zeby byla przepiekna pogoda:))) piekne sloneczko i cieplutko...

do góry