Widok

śince po zastrzykach

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jestem po cesarce i dostała troche tych zastrzyków po operacji. I do reki i w pupę. Na rekach wszystkie posladki ładnie zniknęłay ale na pupie dalej są. A urodziłam 5 lutego . Czy to normalne? Czy któraś z was miała podobnie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może to sińce po żelazie. Ja urodziłam 5 miesięcy temu i dalej mam siniaki na pośladkach. Dostałam chyba po 3 zastrzyki z żelaza.Położna mówiła, że zostają przebarwienia, ale nie myślałam, że tak długo.
może faktycznie od żelaza bo dostawałam, ale jak długo one jeszcze będą ?
Ja też dostawałam żelazo po porodzie i też do tej pory mam siniaki a rodziłam 11 miesięcy temu i jak dotykam się w tych miejscach to mnie nadal boli.
dobra jest maść z arniki lub rivanol
nicolas
witam, ja dostawałam zastrzyki z żelaza w szpitalu gdy byłam w ciąży, teraz synek ma 6 miesięcy a one są w stanie nie zmienionym. Do tego bolą jak dotykam. Obawiam się że zostaną na długo lub na zawsze. Lekarze rozkładają ręce...
Tylko drugą serię dostawałam już w przychodni i po tej nie mam siniaków, myślę, że to zależy też od sposobu podawania. W szpitalu wstrzykiwały bardzo szybko, a w przychodni powolutku...pozdrawiam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (19 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

Pediatra przychodnia morena (8 odpowiedzi)

Możecie polecić jakiegoś pediatre z przychodni Morena? Długo się czeka na wizytę w gabinecie...

do góry