Widok

singielka

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny pomocy, dzisiaj się dowiedziałam że na święta przyjeżdża siora mojego męża z Londynu, wobec czego muszę zrobić jej jakiś prezent i tu zaczyna się mega problem, ja po prostu nie mam pojęcia co, a na dodatek zostało tak mało czasu :((((( singielka 32 lata, jest trenerką fitness, wysportowana laseczka, masa kosmetyków i w ogóle mam wrażenie, że ona wszystko ma, a jak nie ma, to ma tyle kasy, że wszystko może sobie kupić, myślę od wczoraj i nic sensownego nie mogę wymyśleć, może mi pomożecie , na dodatek jej nie lubię :))))), ale to przecież nie ma znaczenia, przyjeżdża, wiec głupio by było gdyby nie było dla niej prezentu
ps. gadżety z seks shopu odpadają, bo będzie teściówka a ona mega religijna hehehhehehe już w ogóle by mnie wyklęła :))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ksiązke..w empiku tyle tego...na pewno cos Ci doradza dla ww. singielki;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry