Widok

singielka

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny pomocy, dzisiaj się dowiedziałam że na święta przyjeżdża siora mojego męża z Londynu, wobec czego muszę zrobić jej jakiś prezent i tu zaczyna się mega problem, ja po prostu nie mam pojęcia co, a na dodatek zostało tak mało czasu :((((( singielka 32 lata, jest trenerką fitness, wysportowana laseczka, masa kosmetyków i w ogóle mam wrażenie, że ona wszystko ma, a jak nie ma, to ma tyle kasy, że wszystko może sobie kupić, myślę od wczoraj i nic sensownego nie mogę wymyśleć, może mi pomożecie , na dodatek jej nie lubię :))))), ale to przecież nie ma znaczenia, przyjeżdża, wiec głupio by było gdyby nie było dla niej prezentu
ps. gadżety z seks shopu odpadają, bo będzie teściówka a ona mega religijna hehehhehehe już w ogóle by mnie wyklęła :))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ksiązke..w empiku tyle tego...na pewno cos Ci doradza dla ww. singielki;)
no właśnie myślałam o książce, ale nie wiem jaką wybrać, bo tak naprawdę mało ją znam, jak się poznaliśmy z mężem to ona już mieszkała za granicą i nie wiem jakie ma zainteresowania, co w ogóle lubi czytać, mamy bardzo słaby kontakt
napewno pare dni tu zagości może pomyśl o wejsciu do spa -jeśli taka fajna fitnesowa laska to pewnie coś takiego lubi :)
Idź do sklepu ze śmiesznymi rzeczami. Na pewno ma poczucie humoru ;)
Teściową się nie przejmuj! Ona też ma poczucie humoru. Tylko, że specyficzne. :)
a gdzie jest w Gdańsku taki sklep, bo nie kojarzę :)))
We Wrzeszczu koło kolejki SKM od strony ul. Wajdeloty. Ponoć na gdańskiej Zaspie, ale gdzie to najlepiej jak wpiszesz w wyszukiwarkę:
"Sklep ze śmiesznymi rzeczami w Gdańsku".
Pozdrawiam i życzę powodzenia i Wesołych Świąt
Zawsze mozna dac cos neutralnego, np zestaw fajnych herbat i/lub kaw (takich na wage) jakos fajnie zapakowany, moze byc tez np z filizanka czy kubkiem ladnym. Albo jakies fajne slodycze, chociaz jesli to taka babka fitnesowa, to moze nie lubic :)
Ja bym kupiła jakiś bestseler z listy empiku i nie przejmowała się czy czyta czy nie;p Zawsze może zacząć:)
Pracowałam trochę w książkach więc podam Ci parę propozycji neutralnych:)
Paulo Coelho- Walkirie
M. Kalicińska- Zwyczajny facet
Bardzo poczytni autorzy(oprócz tych dwóch) to Coben, Cejrowski, Grochola, Larsson:) Według mnie każdy w nich znajdzie coś dla siebie:)
A idealnie i tak nie trafisz:)
ja mieszkam w londynie i brakuje mi polskich ksazek i polskiej muzyki i filmow wiec moze jakas komedie na dvd albo cd polskiej grupy, zapytaj meza jakiej slucha muzyki a co do filmu to komedia polska
ja tez bym kupila jakoms ladna filiznake i do tego w hernaciarni jakoms dobra herbatke lub kawe
herbaciarni mialo byc
no ten pomysł z kawką mi się podoba i chyba się ku niemu skłonię, muszę tylko pomyśleć gdzie podjechać, chyba w alfie jest taki sklepik albo w galerii bałtyckiej, do tego może jeszcze dokupię jakaś książkę i będzie ok, w sumie to sama bym chciała dostać coś takiego na długie zimowe wieczory :)))) dzięki dziewczyny za podpowiedzi :))))
Ja osobiście kupiłabym któryś z sezonów serialu "Sex w wielkim miescie" :)
Ja tez kupiłabym jakiś super kubek w środku z zapakowana herbatą na wagę np. z Alfy :) kiedys dostałam wiśniowo-waniliowo-rumową :) super prezent, bo zawsze jak piłam ta herbate, to ciepło myslałam o osobie, od ktorej ten prezent dostałam :)
no kubek na herbatkę to świetny pomysł. Ja dostałam od mężusia na Mikołaja kubek z podstawką - wersji australijskiej limitowanej - bomba..., taki "dyrektorski" :) , ręcznie malowany ze złocistymi dodatkami...., no i uwielbiam "prawdziwe" herbaty (kupuję tylko w sprawdzonych herbaciarniach, ale ze mnie to straszna maniaczka herbaciana :) ) więc prezent mega trafiony :)
................ to nie był kubek, ale filiżaneczka :)
no fajny ten pomysł, najbardziej mi się podoba, ale naprawdę to jest dziwna dziewczyna, jak kiedyś była to dosłownie wszystko, ale to wszystko przeliczała na kalorie i wytykała innym że jedzą to czy tamto, strasznie byłam przy niej wtedy zestresowana i nie tylko ja :))))
Książka, jeszcze raz książka, skoro taka fit to może kawy nie pije?
Ja bym się np. z herbaty czy z kubka nie ucieszyła... Poza tym, jak wszystko przelicza na kalorie, to pewnie pije jakieś specjalne herbaty. Z książki natomiast bym się ucieszyła. Proponuję dobrych polskich autorów: Olga Tokarczuk, Ryszard Kapuściński, Jacek Dehnel, czy też debiutant: Michał Puchalak - ostatnio czytałam jego książkę "Amsterdam Parano" i wywarła na mnie bardzo dobre wrażenie. Może też Zbigniew Adrjański? Ostatnio wydał antologię tekstów polskich z czasów PRL z komentarzem autorskim, "Pochody donikąd". Generalnie to polecam dobrą polską literaturę z tzw. "wyższej półki";). Powodzenia w robieniu zakupów;). Ja już wszystkie prezenty mam szczęśliwie zakupione;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry