Widok
Witam
Cieszę się, ze w koncu kochani ktos poruszyl ten temat..Jestem tu tez od niedawna i zostalam bardzo niemile zaskoczona tym, co sie dzieje miejscami na tym forum.Dziwi mnie fakt ,ze niektórzy ludzie obrzucają sie nawzajem wyzwiskami i wysmiewają z innych.
Zastanawiam się, w jaki sposób istniejące forum ma pomóc tym wszystkim osobom, które logując się na nie, szukają pomocy, porady a także ciekawostek związanych z tym uroczystym dniem...
Cieszę się, ze w koncu kochani ktos poruszyl ten temat..Jestem tu tez od niedawna i zostalam bardzo niemile zaskoczona tym, co sie dzieje miejscami na tym forum.Dziwi mnie fakt ,ze niektórzy ludzie obrzucają sie nawzajem wyzwiskami i wysmiewają z innych.
Zastanawiam się, w jaki sposób istniejące forum ma pomóc tym wszystkim osobom, które logując się na nie, szukają pomocy, porady a także ciekawostek związanych z tym uroczystym dniem...
Sorry Pani Elu. Jak ktoś chce sobie zrobić bezpłatną reklamę na forum, to musi się z tym liczyć, że zostanie oceniony. A patrząc na Pani zdjęcia... uważam, że i tak komentarze były łagodne. I nie ma co zrzucać winy na złośliwość... To były tylko zwyczajne opinie. Po to właśnie jest forum, aby każdy oceniał różne rzeczy i pomagał w wyborze innym.
Moja opinia: jeśli ktoś lubi policzki jak u matrioszki, oczy jak u Alexis z Dynastii oraz źle dobrane kolory, to niech wali do Pani jak w dym.
Moja opinia: jeśli ktoś lubi policzki jak u matrioszki, oczy jak u Alexis z Dynastii oraz źle dobrane kolory, to niech wali do Pani jak w dym.
Agatha napisał(a):
> Sorry Pani Elu. Jak ktoś chce sobie zrobić bezpłatną reklamę na
> forum, to musi się z tym liczyć, że zostanie oceniony. A
> patrząc na Pani zdjęcia... uważam, że i tak komentarze były
> łagodne. I nie ma co zrzucać winy na złośliwość... To były
> tylko zwyczajne opinie. Po to właśnie jest forum, aby każdy
> oceniał różne rzeczy i pomagał w wyborze innym.
> Moja opinia: jeśli ktoś lubi policzki jak u matrioszki, oczy
> jak u Alexis z Dynastii oraz źle dobrane kolory, to niech wali
> do Pani jak w dym.
Mysle, że pomylilas wątki
Tu nie rozmawiamy o makijażach Pani Eli tylko o wredności...
...
> Sorry Pani Elu. Jak ktoś chce sobie zrobić bezpłatną reklamę na
> forum, to musi się z tym liczyć, że zostanie oceniony. A
> patrząc na Pani zdjęcia... uważam, że i tak komentarze były
> łagodne. I nie ma co zrzucać winy na złośliwość... To były
> tylko zwyczajne opinie. Po to właśnie jest forum, aby każdy
> oceniał różne rzeczy i pomagał w wyborze innym.
> Moja opinia: jeśli ktoś lubi policzki jak u matrioszki, oczy
> jak u Alexis z Dynastii oraz źle dobrane kolory, to niech wali
> do Pani jak w dym.
Mysle, że pomylilas wątki
Tu nie rozmawiamy o makijażach Pani Eli tylko o wredności...
...