Widok

skad ta wredność

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Ostatnio coraz częsciej obserwuje, że osoby na weselniku stały się wyjątkowe wredne. Są tu uszczypliwości, niemiłe słowa. Po co? Czy to jest sposob na leczenie swoich kompleksów? Nie rozumiem.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tez mnie to zadziwia, jestem tu od listopada , przeciez to forum , ktore ma pomagac mlodym przygotowac i znalezc wszytko co potrzeba na ten szczegolny dzien a tu raczej wrze wymiana badzo niemilych slowek, ktore nam nie pomagaja a moga ranic niektore z osob.

Nie ma czym się przejmować!!!
Pojawiam się i znikam... Wciągnęło mnie bywanie tutaj, w zeszłym roku na wiosnę.
Też mam wrażenie, że dawniej jakoś lepiej się wszystko czytało, a żart był odbierany jako żart (niechby nawet: głupi żart), a nie atak.

No nic.
The Truth Is Out There!
Mulder
eeeee tam.....zawsze znajda sie takie niemiłe ludzie :-)))))) hehehe

Witam
Cieszę się, ze w koncu kochani ktos poruszyl ten temat..Jestem tu tez od niedawna i zostalam bardzo niemile zaskoczona tym, co sie dzieje miejscami na tym forum.Dziwi mnie fakt ,ze niektórzy ludzie obrzucają sie nawzajem wyzwiskami i wysmiewają z innych.
Zastanawiam się, w jaki sposób istniejące forum ma pomóc tym wszystkim osobom, które logując się na nie, szukają pomocy, porady a także ciekawostek związanych z tym uroczystym dniem...
Sorry Pani Elu. Jak ktoś chce sobie zrobić bezpłatną reklamę na forum, to musi się z tym liczyć, że zostanie oceniony. A patrząc na Pani zdjęcia... uważam, że i tak komentarze były łagodne. I nie ma co zrzucać winy na złośliwość... To były tylko zwyczajne opinie. Po to właśnie jest forum, aby każdy oceniał różne rzeczy i pomagał w wyborze innym.
Moja opinia: jeśli ktoś lubi policzki jak u matrioszki, oczy jak u Alexis z Dynastii oraz źle dobrane kolory, to niech wali do Pani jak w dym.
hehehehhe Agatha;)
Agatha napisał(a):

> Sorry Pani Elu. Jak ktoś chce sobie zrobić bezpłatną reklamę na
> forum, to musi się z tym liczyć, że zostanie oceniony. A
> patrząc na Pani zdjęcia... uważam, że i tak komentarze były
> łagodne. I nie ma co zrzucać winy na złośliwość... To były
> tylko zwyczajne opinie. Po to właśnie jest forum, aby każdy
> oceniał różne rzeczy i pomagał w wyborze innym.
> Moja opinia: jeśli ktoś lubi policzki jak u matrioszki, oczy
> jak u Alexis z Dynastii oraz źle dobrane kolory, to niech wali
> do Pani jak w dym.

Mysle, że pomylilas wątki
Tu nie rozmawiamy o makijażach Pani Eli tylko o wredności...
...

To ja Ci bardzo dziękuję, że uważasz, że moja wypowiedź nie ma nic wspólnego z wrednością! ;)
do góry