Widok

sklep dla tancerzy

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
gdzie ten sklep jest, możecie pomóc?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pracuje w szkole baletowej i my kupujemy w sklepie "ELA-BALET"jest na ul. Wajdeloty 12 otwarty w godzinach
14:30-17:00 TEL KONTAKTOWY 0501-924-839
HEJ Agata. Tu damska strona Marcina. Myślę że jeżeli będziecie dalej tańczyć również po slubie, to warto zainwestowac w obuwie taneczne.( minimum 120 zł) Ale na pewno nie w sklepie DarlesDance. Przyniose Ci katalogi na piątek z różnymi modelami i opowiem dlaczego warto. Pozdrawiam
czesc Marcin - tu Agata. nie moge ruszac reka!!!hihi... ale wszystko ok;)
a teraz pytanie - czy myslisz,ze powinnam sobie kupic "profesjonalne" buty dla tancarek - lepiej by mi sie tanczylo? czy wystarcza "byle jakie" na obcasie zblizonym do tego kt. bede miala na weselu?bo zawsze podobaly mi sie takie buty do tanczenia. a mam nadzieje,ze nie zakonczymy przygody z tancem w dniu sluby, tylko bedziemy kontynuowac... (o ile czas pozwoli)
pozdrawiamy!

osobiście nie polecam tego sklepu z uwago na ceny, często są tam materiały takie same jak gdzie indziej, ale dużo droższe. Ale są też takie których niegdzie się nie dostanie , tylko tam, ale za taaaakąąaa kwotę że nie każdy się zdecyduje (nawet 350 zł lub więcej za m)
Ten sklep jest super, jest tam bardzo duzy wybor, ale ceny tez ...wysokie...
Jest tez w Gdyni na świętojańskiej na przeciwko UM

grunwaldzka we wrzeszczu, nad lukas bankiem. nazywa sie Darles Dance.

do góry