Widok

sklepy z sukniami

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
możecie mi polecić jakieś sklepy z sukniami na wesele,ale nie z sikniami ślubnymi.najlepei gdynia sopot gdańsa,wejherowo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
We wrzeszczu jest sklep z ładnymi weczorowymi kieckami Creato...na Grunwaldzkiej, po tej stronie co Manhattan, tylko dużo niżej (bliżej Gdańska Głównego). Z tym że ceny.... no raczej duże.
Takie kiecki są tez w salonie z suknaimi ślubnym Beuty w Gdańsku Głównym.
Jednak największy wybór i najlepsze ceny znajdziesz w podziemnej hali w Gdyni.

zastanawiałam się nad halą w gdyni,ale tam wszedzie są te same sukienki,a nie chcę iśc na wesele gdzie dwie inne osoby bedą miały taką samą suknie ( tak się zdażyło mojej sąsiadce)
Aaa to chodzi ci o suknie wizytowe? Zobacz w Klifie w Gdyni.
ja bym z kolei w takiej sytuacji proponowala wizyte u krawcowej. Jesli krawcowa bedzie dobra uszyje Ci suknie ze zdjecia :) wiec mozesz miec pewnosc, ze sukenke, ktora sobie wypatrzylas w jakims magazynie dla kobiet nikt inny poaz Toba nie bedzie mial :)

pozdrawiam

ja kupilam sukienke w salonie mody polskiej na ul. Starowiejskiej w Gdyni (na przeciwko Levisa). cena była atrakcyjna a suknia zwracała na siebie uwagę - pod kazdym względem nieporownywalnie lepsza od tych na hali
image
ładne suknie można znaleźć w Wejherowie na runku.
Gdynia, mała uliczka, przecznica Świętojańskiej, koło kościoła, ta ulica co prowadzi ze Swiętoańskiej do teatru myzycznego, są tam dwa sklepiki po schódkach, są bardzo małe ale wybór sukienek mają duży a suknie są naprawdę piękne, kupiąłm tam dwie, nie są moż najtańsze, ale warto zobaczyc, polecam
czesc, moge poprosic o Twojego maila, mam jedno ptanie, na temat poruszony przez Ciebie na forum, a nie chce byc posadzona o reklame
pozdrawiam
a ktoś jeszcze może zna jakies slkepy,może w gdańsku?
byłam dzisiaj szukać sukienek,ale niestety nie znalazłam takiej aką chce. Na władysława IV nie ma sklepów z sukniami,znalazłam tylko jeden z 5 zwykłymi sukienkami. a na swiętojańskiej mały wybór.któś zna jakieś inne slkepy?
do góry