Widok

sklepy ze slodkosciami

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy u nas w Trojmiescie istnieja sklepy typowo "cukierkowe" - w sensie zelki, lukrowane laseczki, kolorowe slodkie migdaly... :o)
Zastanawiam sie nad tymi migdalami z BOMI, ale one sa w czekoladzie - jasnej i ciemnej, moze gdzies znajde lukrowane??

a gdzie znajde mini woreczki tiulowe? IKEA, Strzecha, macie jakies pomysly na sklepy z takimi drobiazgami??

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
helo Elajza - w gdańsku jest sklep typowo cukierkowy i nazywa się Maraska :) na Długiej :) i w Sopocie jest taki sklep na monciaku po prawej stronie (tak gdzieś w połowie) ....... ach te słodkości ;) ......
a woreczki nie wiem, ja kupuję tiul i wstążeczki i wiążę sama ;)

jak coś usłyszysz o migdałkach w lukrze, a nie w czekoladzie, daj znać :)
trzymanko

[img][url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
[/img]
Wczoraj przchodząc w Gdańsku koło hali widziałam w sklepie strzecha piekne woreczki na wystawie powieszone, idealne na słodkości na wesele. Trzeba by było wstąpic i spytać się zcy to był tylko wystrój wystawy , czy towar do kupienia...

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]

a ja takie cuda widziałam w dobrym sklepach przy dużych i drogich stacjach beznyznowych na trasie na Bydgoszcz-mieli mnóstwo niemieckich słodyczy. A w sklepach wolnocłowych ? Może masz znajomych wśród personelu pływającego ?

sklep ze słodyczami przy restauracji Polonia na ul Swiętojańskiej w Gdyni ?
w temacie "Słodkie migdały" pisałam o stoiskach z zachodnimi słodyczami - choćby w gdyńskiej hali targowej - ja tam kupiłam na próbę mini marcepanki w biało-złotych owijkach, 3 zł za woreczek 5 szt. (akurat jak pięć migdałków). A na Świętojańskiej bliżej UM rzeczywiście jest spory wybór słodyczy, na wagę i pakowanych. Przy okazji sprawdzę w makro...

A co do woreczków, to ja już swoje uszyłam,więc siłą rozpędu mogę Ci pomóc :-)))

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
Hej Andromeda!

Znalazlam dzisiaj migdalki - w BOMI! Poszlam tak na odczepnego, kolejny raz pogapic sie na te w czekoladzie, patrze, a tu sliczke kolorowe, cukrowe migdalki na polce :-)
wzielam 2 opakowania, starczaja na 30 kompletow, ale musze dokupic jeszcze jedno, tak na wszelki wypadek.

co do sklepow ze slodyczami - na Swietojanskiej zrobili wielkie oczy jak zapytalam o migdaly w slodkiej polewie, to samo na wszelkich stoisklach ze slodyczami. tylko wszedze czekolada i czekolada, nic oryginalnego...

Inne tematy z forum Wesele

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

do góry