Widok

skleroterapia - gdzie i za ile ???

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam, czy ktoś orientuje się ile kosztuje ten zabieg w swissmedzie. Zastanawia się jeszcze nad tym zabiegiem w Lux Medzie koszt 360 zl jedna noga u doktora Konefki. Może podzielicie się opinią na temat tego lekarza, jeśli ktoś wykonywał u Niego ten zabieg??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja robilam u dr Zajaca,teraz ma gabinet na Hynka.Cena ktora podalas jest za jedna noge ale za zabieg? Bo ja pamietam ze do dr chodzilam kilka razy,bo odrazu nie dalo sie wszytskich zylakow usunac,takze tez musisz na to patrzec zeby nie placic za kazda wizyte. Ja placilam 1000 za 2 nogi(w tym chyba z 3 wizyty)ale to bylo 3 lata temu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak to jest cena za jedne zabieg na nogę.
Czyli zadnych dadatkowych kosztow nie ma ukrytych? To dobra cena. A ty masz zylaki czy naczynka?
ja mam naczynka/pajączki
Mi tez teraz sie zrobily.Po pierwszej ciazy zylaki,a w drugiej naczynka,3 wielki siniaki. A nie myslalas o laserze?
też myślałam, ale się zastanawiam co by było lepsze i też nie za bardzo wiem gdzie to najlepiej zrobią (jaki gabinet), chyba, że też masz może jakieś namiary godne polecenia.
ja robilam u dr Boreckiej w gdansku. Poszukaj w necie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://www.zylaki-borecka.pl/

ja byllam z wizyty na grouponie wiec ceny inne ale na st sa widoczne ceny za zabieg. Fajna lekarz,naprawde polecam :)
Czy taka skleroterapia rzeczywiście pomaga? Nie wyszły Wam obok inne żylaki? Jak długo się goją nogi po tym i po jakim czasie można się opalać? Ja mam duże wątpliwości, bo koszt spory. Mi za obie nogi wyliczyla Pani w Swissmedzie 1500 zł.
Skleroterapia bardzo pomaga. Ale najlepiej ja zrobic teraz albo jesien zima. Ja przez 1,5 mca chodzilam w rajstopach obciskajacych,takze latem nie da sie wytrzymac.Mi lekarz odrazu powiedzial,ze jak mam sklonnosc to na pewno kiedys cos mi wyjdzie. Ale przez 3 lata bylo ok. Teraz jak jestem w ciazy to popekaly mi naczynka ale tez widze ze nie w tych miejscach gdzie mialam robiona sklero. Sklero mialam z tylu pod kolanami i na zewnatrz lydek,a naczynka pekly mi po wewnetrzenej stronie lydek.

Ja na pewno bede robic znow laser albo sklero. myslalam o dr zajacu ale widze ze ma dosyc drogo. Zadnego sprawdzonego nie mam. Chociaz moze lepiej doplacic 200zl i miec pewnosc ze bedzie dobrze zrobione.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
I jeszcze jak ktos robi sklero to trzeba sie dowiadywac czy rajstopy obciskajace sa w cenie(bo to tez spory koszt)i czy platne sa wizyty kontrolne.

Tu podaje link gdzie ja robilam http://www.artvein.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej.Dziewczyny mieliście zabieg skleroterapi? Jakie były wasze wrażenia? Ile kosztował ten zabieg? Polecacie jakiegoś dobrego chirurga?

A ja miałam 2 razy i nie polecam. Zostały mi siniaki które miały się wchłonąć a nie wchłonęły. A naczynka jak pękały tak pękają nowe nadal. To nie rozwiązuje problemu bo z czasem robią soe następne żylaki czy pajączki .

Moim zdaniem lepiej jest wprowadzić zmiany w swoim trybie życia
więcej ruchu, szczególnie spacerów, które usprawnia powrót krwi żylny
trzymanie nóg w górze
pończochy przeciwżylakowe
no i zioła: https://kredensziolowy.pl/produkt/venoherbs/ Mi osobiście bardzo pomogły venoherbs

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

kolorowanki do druku (30 odpowiedzi)

czy znacie jakieś fajne strony z kolorowankami do wydruku ?

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

do góry