Widok

skrzepy podczas okresu

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Miesiąc temu zakładałam wątek;
http://forum.trojmiasto.pl/Obfita-miesiaczka-po-porodzie-pomocy-t222359,1,16.html

po tej obfitej miesiączce ze skrzepami byłam u gina i powiedział że mam poczekać do następnej miesiączki i zobaczyć czy będzie normalna. Minął miesiąc i znów mam bardzo obfity okres i duże skrzepy kt,órych nigdy wcześniej nie miałam.
Może ktoś miał podobną sytuację i powie co to może być bo się denerwuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moze zmarzlas :) ja tak mam jak sie zaziebie
zawsze miałam okres ze skrzepami :P to może być inaczej? ;)
Nie zmarzłam ubieram się ciepło;)
no a ja całe życie nie miałam skrzepów a teraz pojawiły sie od dwóch ostatnich miesiączek takie wielkości orzechów włoskich i bardzo obfite krwawienie +mocne bóle brzuch których wcześniej nie miałam:/
Wystarczy że dłużej gdzieś usiąde lub się położe i wstane i już czuję te wstrętne skrzepy, co godzinę zmieniam podpaski.
Może jestem na coś chora:(
ja tak mam normalnie ;) a jak kichnę to jakby ktoś mi kran odkręcił między nogami ;P

często po porodzie miesiączki wyglądają całkiem inaczej niż przed ;) u mnie tylko bolesność odeszła :P
No dokładnie jakby ktoś kran odkręcił:)
może rzeczywiście nie mam się czym denerwowć chociaż te skrzepy są jak dla mnie podejrzane:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

do góry