Widok

skrzepy podczas okresu

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Miesiąc temu zakładałam wątek;
http://forum.trojmiasto.pl/Obfita-miesiaczka-po-porodzie-pomocy-t222359,1,16.html

po tej obfitej miesiączce ze skrzepami byłam u gina i powiedział że mam poczekać do następnej miesiączki i zobaczyć czy będzie normalna. Minął miesiąc i znów mam bardzo obfity okres i duże skrzepy kt,órych nigdy wcześniej nie miałam.
Może ktoś miał podobną sytuację i powie co to może być bo się denerwuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moze zmarzlas :) ja tak mam jak sie zaziebie
zawsze miałam okres ze skrzepami :P to może być inaczej? ;)
Nie zmarzłam ubieram się ciepło;)
no a ja całe życie nie miałam skrzepów a teraz pojawiły sie od dwóch ostatnich miesiączek takie wielkości orzechów włoskich i bardzo obfite krwawienie +mocne bóle brzuch których wcześniej nie miałam:/
Wystarczy że dłużej gdzieś usiąde lub się położe i wstane i już czuję te wstrętne skrzepy, co godzinę zmieniam podpaski.
Może jestem na coś chora:(
ja tak mam normalnie ;) a jak kichnę to jakby ktoś mi kran odkręcił między nogami ;P

często po porodzie miesiączki wyglądają całkiem inaczej niż przed ;) u mnie tylko bolesność odeszła :P
No dokładnie jakby ktoś kran odkręcił:)
może rzeczywiście nie mam się czym denerwowć chociaż te skrzepy są jak dla mnie podejrzane:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry