Widok

słodko, część druga ;)

Zakładam nowy wątek, słodycze stały się niemożebnie długie i nie mam już do nich cierpliwości ;) Będę sobie grać i pisać, zapraszam do wspólnego działania, razem przetrwamy tę kwarantannę ;) Na początku tejże miałam nastrój bojowy i obejrzałam sobie Orzeł wylądował oraz Działa Nawarony ;) Ostatnio zaś nadrabiam nowości filmowe, wybrałam Małe Kobietki i choć widziałam już dwie wcześniejsze ekranizacje i czytałam książki to nadal się wzruszam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przed trzynastą nie wypada;-p
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zaczniemy od kawki a potem się zobaczy XD

Elektryk złapał covida, kurza stopa, nie było go dzisiaj, i montaż kuchni przesunie się co najmniej o tydzień :( A z dobrych informacji - szkolenie, które miało być w pracy odbędzie się online XD No i mamy już wiosnę! :)
http://www.youtube.com/watch?v=cJl3cfFUpZI
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

> montaż kuchni przesunie się co najmniej o tydzień

To tylko preludium.
Mówiłem, że po paru miesiącach przywykniesz ;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie strasz mnie XD

A miało być tak pięknie;-)
Nic to,dasz radę,jakby co to wpadaj do mnie pokucharzyć;-D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak nabroić, to tylko w swojej kuchni XD Nie będę Cię narażać na straty XD

Kupiłam lodówkę. Przyszła wczoraj. Zapakowana tak, jakby była ze złota i jeszcze dodatkowo inkrustowana diamentami ;) Cud, że udało mi się ją rozpakować, bo pudło miało chyba ze dwa metry wysokości ;) Nie wiem, czy udałoby mi się je wyrzucić gdyby nie tata. Chyba że z balkonu XD
A z miłych rzeczy i niezwiązanych z remontem, to byłam ostatnio na zastępstwie w klasie, której już nie uczę, i jedna uczennica powiedziała, że stęskniła się za moim głosem

No nareszcie. Nagraj opinię na temat "Batmana" i zapodaj link. Chętnie odsłuchamy.
Po Matrixie mam niedosyt ws "czegoś zabrakło".

>Nagraj opinię na temat "Batmana"
O nie, za bardzo bym się stresowała! Batman ogólnie rzecz biorąc podobał mi się, pięknie sfilmowany, kilka kadrów dalej mam w pamięci. Sam Robert Pattinson jako Batman również mi się podobał, taki mroczny i ludzki jednocześnie, w ogóle ta wersja moim zdaniem najbardziej mroczna ze wszystkich. Ale do pełnego zachwytu czegoś mi zabrakło, więc moim ulubionym Batmanem nadal pozostaje Christian Bale

No cóż. Hm... hm... hm... znowu ;) "czegoś zabrakło".
Zainspirowałaś mnie do analizy słówka "ulubione/a/y".
http://youtu.be/T0_oBiy9vDs
Ps
Uwielbiam motyw p e l e r y n k i ~:D
Obok korony, wspaniały rekwizyt.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Elektryk był, praca wykonana, lodówka w końcu stoi na swoim miejscu, zadzwoniłam do stolarza, czekam na termin montażu mebli XD Powoli widzę światełko w tunelu XD

To światła pociągu ;]

Jak zwykle potrafisz pocieszyć XD

Chciałam dzisiaj udać się w plener, poszukać oznak wiosny i uwiecznić je aparatem, ale nic z tego XD Po pierwsze, jest kosmicznie zimno, jak na kwiecień, rzecz jasna, po drugie, wiosny nie ma, przynajmniej w mojej okolicy XD Las szaro bury, kwiatów nie ma, pączków też jak na lekarstwo. Smuteczek.

Uprzejmie donoszę, że kuchnia działa mniej więcej od 10 dni XD Mogłabym napisać, że od tego czasu namiętnie gotuję, ale nie byłaby to do końca prawda XD Udało mi się jednak wypróbować dostępne urządzenia, choć wieli funkcji jeszcze nie opanowałam XD Dobrze, że są instrukcje XD Jak do sprzętów dołączy ekspres to zapraszam na kawę XD
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A kostkarkę do lodu masz?

No to czekamy na ekpres i robimy nalot na kuchnię Vi.Zbieram chętnych

>A kostkarkę do lodu masz?
Nie mam. Sprawdziłam sobie z ciekawości, ile kosztuje i raczej nie będę mieć XD
Tylko nie wszyscy naraz na tę kawę, bo nie mam tylu filiżanek XD I ekspresu jeszcze też nie XD

No trudno.
Przy okazji zakupu lodu w Żabce, zajumaj im trochę kubków papierowych do kawy ;]

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (353 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Kawa czy Herbata - rano (226 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

muza na dziś (792 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry