Widok

ślub humanistyczny

witam, planuję ślub humanistyczny i wymarzyłam sobie ceremonię na plaży. Czy ktoś posiada wiedzę gdzie można zorganizować taką ceremonię i czy są potrzebne jakieś pozwolenia?
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięuję za te wszystkie informację ale już je znam. termin naszego śluby mamy już wyznaczony i wszystkie formalności załatwione. teraz zostały tylko te przyjemniejsze szczegóły. chodzi mi jedynie o załatwienie miejsca na plaży. czy sa jakieś obwarowania do zagospodarowania kawałka plaży? czy są potrzebne pozwolenia? pozdrawiam
ewa
Niestety pierwszy slub humanistyczny w Polsce zorganizowany przez w/w organizacje 2 lata temu ciagle legalnie nie ma prawa bytu w polskim prawodastwie i nietety para M&M musi i tak wziasc slub cywilny w USC :-(
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
W Polsce taką organizacją, która zamierza zajmować się ceremoniami humanistycznymi jest Polskie Stowarzyszenie Racjonalistów (PSR): apolityczna organizacja racjonalistyczno-humanistyczna działająca od 2006 r. Więcej informacji: psr.org.pl
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Z tego co wiem (a moje informacje sa sprzed kilku lat kiedy moj brat taki slub chcial wziasc), to w Polsce slubow humanistycznych sie nie udziela.
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (43 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

do góry