Widok

ślub jednak w kwietniu...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Musielismy zmienic date slubu,juz 3ci raz na kwiecien z kolei z paru przyczyn ale mam nadzieje ze juz ostatecznie.Tym lepiej dla mnie bo mniej czasu do odliczania dni zostalo:P Chcialam was zatem zapytac (dziewczyn ktore biora lub bralu slub w kwietniu) jak wyglada zalatwianie wielu spraw koscielno-weselnych na ten czas,bo mysle ze jednak jest duzo mniej obleganym miesiacem jak np czerwiec czy sierpien.Jak szybko zalatwialyscie kosciol,sale,fotografa,kamerzyste czy dj'a? Kosciol slyszalam ze na poczatku nowrego roku starczy ale co z reszta,a przede wszystkim dj i fotograf???Mam tylko nadzieje ze damy rade,zdazymy czas szybko minie,a pogoda nam dopisze.A i kiedy kupowalyscie suknie slubna i gajerek co do facetow...?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a co sie dzieje, że musieliście zmieniać datę?
teraz szybciutko załatwcie Dj i salę a resztę w nowum roku.

pozdro

image
Witaj.My mamy ślub 29.04. kościół jak mówisz w nowym roku wystraczy. salę już wstepnie zarezerwowaliśmy, fotografa też już mam umówionego. suknię będę szyć ale umówiłam się na styczeń. w zasadzie najistotniejsza jest sala i fotograf, resztę spokojnie w nowym roku

Hej!Ciesze się, że dołączyłaś do grona kwietniowych.....My ślubujemy 29 kwietnia 2006;Mamy już salę, fotografa, zespół i kościół. To prawda, że Kościół załatwić można na początku stycznia, ale my planujemy długą uroczyśtość i dlatego zależało nam na nietypowej godzinie mszy Sw. Za suknią będę rozglądać się w grudniu, bo wtedy będą przeceny obecnych kolekcji. Wybraliśmy już obrączki (tzn wzór)bo będzie nam je robił wujek i to tyle jak narazie...pozdrawiam:)

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry