Widok
Zgadzam się z Anią-Wichrowe Wzgórze jest idealne na taki ślub.Byłam w Oazie Zdrowia i byłam oczarowana..był nawet plan żeby zrobić tam wesele. Koleżanka natomiast miała ślub w Pensjonacie LakeSide nad Jeziorem Ostrzyckim - okolica bardzo ładna,jest tam zrobiony taki jakby ołtarzyk/kapliczka. Mnie osobiście wnętrze nie powaliło,ale koleżanka była baardzo zadowolona z jedzenia i obsługi.
O ile mi wiadomo najczęściej jest problem z ceremonią kościelną poza kościołem (zgoda Kurii a raczej jej brak). Można zrobić ślub cywilny, lub rozwiązać to połowicznie.
Jeśli odległość nie gra większej roli i można rodzinę ulokować w pokojach ośrodka nad wodą - to polecam Hotel Jabłoń na Mazurach.
Ślub tam swój miał Michał Wiśniewski z p.Tajner. Organizują go na pomoście na wodzie. Jeśli ktoś był wewnątrz i okolicy, przyzna,że takiego klimatycznego miejsca w najbliższej okolicy próżno szukać...
Jeśli odległość nie gra większej roli i można rodzinę ulokować w pokojach ośrodka nad wodą - to polecam Hotel Jabłoń na Mazurach.
Ślub tam swój miał Michał Wiśniewski z p.Tajner. Organizują go na pomoście na wodzie. Jeśli ktoś był wewnątrz i okolicy, przyzna,że takiego klimatycznego miejsca w najbliższej okolicy próżno szukać...
~DamaKier
:) juz po weselu...
wszystko sie idealnie udało, począwszy od pogody 22*C i piękne słońce po smaczne jedzienie, dobra zabawę i pokaz sztucznych ogni!
Lepszego wesele nie mogliśmy sobie wymarzyć!
U mnie było 70 osób i nie było problemu z usadzeniem gości, obawiam się, że przy 100 osobach może być problem z rozmieszczeniem stołów. Musisz jechać do Pani Ani i ustawić z nia stoły na 100 osób, zobaczyć jaka jest jej propozycja. Jesli chodzi o samo miejsce to wszyscy goście byli zachwyceni, łącznie z fryzjerka i makijazystką które nie chciały odjeżdzac! Domki bardzo, bardzo czyste, goście chwalili warunki noclegowe.
Jedzenie bardzo smaczne, pieczonym indykiem od "LISA" wszyscy się zajadali.
Ogólnie polecam!
pozdrawiam, jak potrzebujesz zdjęcia czy jakies informacje dodatkowe pisz na maila
sukienka-slubna@wp.pl
:) juz po weselu...
wszystko sie idealnie udało, począwszy od pogody 22*C i piękne słońce po smaczne jedzienie, dobra zabawę i pokaz sztucznych ogni!
Lepszego wesele nie mogliśmy sobie wymarzyć!
U mnie było 70 osób i nie było problemu z usadzeniem gości, obawiam się, że przy 100 osobach może być problem z rozmieszczeniem stołów. Musisz jechać do Pani Ani i ustawić z nia stoły na 100 osób, zobaczyć jaka jest jej propozycja. Jesli chodzi o samo miejsce to wszyscy goście byli zachwyceni, łącznie z fryzjerka i makijazystką które nie chciały odjeżdzac! Domki bardzo, bardzo czyste, goście chwalili warunki noclegowe.
Jedzenie bardzo smaczne, pieczonym indykiem od "LISA" wszyscy się zajadali.
Ogólnie polecam!
pozdrawiam, jak potrzebujesz zdjęcia czy jakies informacje dodatkowe pisz na maila
sukienka-slubna@wp.pl
Agata460 kiedy macie, my planujemy pod koniec września, jaki wystrój? we własnym zakresie czy bierzesz od właścicieli? które z dodatkowych jedzonek wybraliście? będziecie korzystać z dodatkowych atrakcji? jakieś dodatkowe koszty przy podpisywaniu umowy? a no i czy macie już dja i fotografa, ja dopiero zaczynam planować, a do września w sumie już tuż tuż...
Polecam Dolinę Szarloty koło Słupska
http://www.dolinacharlotty.pl/
Mieliśmy kiedyś okazję oprawiać muzycznie ślub w tym miejscu. Urokliwy mały kościółek, jezioro, pałac ... łono natury.
http://www.dolinacharlotty.pl/
Mieliśmy kiedyś okazję oprawiać muzycznie ślub w tym miejscu. Urokliwy mały kościółek, jezioro, pałac ... łono natury.