Widok
ślub o godzinie...
Drodzy Forumowicze!
o ktorej bierzecie slub?
nam zostala w terminie godzina 13:00... zastanawiam sie czy to nie za wczesnie... :/
niby mozna potem pojechac na sesje i pstrykac sobie zdjecia do bolu, ale na radosnych gosci to potem juz chyba nie mozna liczyc...
napiszcie jak rozplanowujecie TEN dzien
pozdrowka!
o ktorej bierzecie slub?
nam zostala w terminie godzina 13:00... zastanawiam sie czy to nie za wczesnie... :/
niby mozna potem pojechac na sesje i pstrykac sobie zdjecia do bolu, ale na radosnych gosci to potem juz chyba nie mozna liczyc...
napiszcie jak rozplanowujecie TEN dzien
pozdrowka!
Ważne jest w jakim miesiącu jest slub bo zimą wcześnie się robi ciemno i jest chłodno, więc mozna się bawić od wczesniejszej godziny. Latem niestety może się okazać, że bedzie to upalny dzień, a goście i tak zaczną się bawić dopiero późnym wieczorem- kiedy się ochłodzi i zrobi ciemno - chyba, że sala jest ciemna i klimatyzowana - to nie ma problemu.
Godz 15 jest jeszcze do zaakceptowania, ale najlepsza jest 17.00
Spotkałem się z sytuacją, że w zaproszeniach były podane 2 godziny jedna ślubu np 15.00 a druga to godzina rozpoczecia wesela np. 18.00. Pomiędzy była sesja zdjęciowa.
Z tego co wiem to goscie się sami zorganizowali. Jeśli odstęp czasowy jest większy to przyjedni mogą sobie pozwiedzać np. starówkę inni pójść na plotki i kawę do kawarni :-)
Powodzenia
Mariusz
[www.filmart.pl
Godz 15 jest jeszcze do zaakceptowania, ale najlepsza jest 17.00
Spotkałem się z sytuacją, że w zaproszeniach były podane 2 godziny jedna ślubu np 15.00 a druga to godzina rozpoczecia wesela np. 18.00. Pomiędzy była sesja zdjęciowa.
Z tego co wiem to goscie się sami zorganizowali. Jeśli odstęp czasowy jest większy to przyjedni mogą sobie pozwiedzać np. starówkę inni pójść na plotki i kawę do kawarni :-)
Powodzenia
Mariusz
[www.filmart.pl
Byłam na ślubie, który rozpoczynał się o 14:00 - msza, a tuż po mszy około 15:00, ale raczej przed rozpocząl;o się wesela. Impreza była przednia - goście bawili się do 5 rano i nikt nie robił żadnych nie przyjemności, ze to niby za wcześnie. My natomiast mielismy do wyboru godzina 16:15 lub 19:00 i wybralismy 16:15, bezpośrednio wcześniej będzie błogosłowieństwo, a jeszcze wcześniej zdjęcia :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Moim zdaniem lepiej wcześnie niż późno, zawsze dłużej zabawa trwa :):). Sama byłam na dwóch ślubach wcześnie - jeden był o 12.30 a wesele zaczęło się o 14 bawiliśmy się do 4 nad ranem i nawet nie byłam zmęczona :), a drugi ślub był o 13.00 i też bawiliśmy się świetnie chociaż trochę krócej. Sama mam na 17.00 ale wolałabym wcześniej.
Pozdrowionka
Pozdrowionka