Widok

slub w piatek

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
chcemy zrobic wesele w estragonie ale terminy w tych mc co nas interesuja sa tylko piatkowe,co mnie zdziwilo.ale caly sierpien ma rowniez wszystkie piatki zajete wiec jak widac sluby w ten dzien sa.czy ktos ma w piatek?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam w piątek 30 czerwca ponieważ nie było terminu wolnego w sobotę, a strasznie mi zależało na czerwcu :)
my mamy 23 czerwca:)tez macie w estragonie?nie mialas problemu z zespolem,fotografem i kamerzysta na piatek?
Sorki ja nie mam w Estragonie mam w Kaszubskiej Strzesze, chodziło Ci o piatkowe pary co robią w Estragonie?
Wiem , że jedna dziewczyna z weselnika ma 30 czerwca w Estragonie ślub w Mikołaju.
Witaj,
Ja mam w piątek wesele w Estragonie 16 czerwca. :)
Nie ma problemu z kamerzystą, zespołem i fotografem. Nawet w piątki zespoły dają upusty cieszą sie ponieważ zarobią w piatek i w sobotę.
ja tez mam w piatek w estragonie - 26 maja :) z tego co sie orientowałam to nie ma problemu z fotografem..jeszcze nie mamy zaklepanego, ale tam gdzie isę pytałam to termin nasz maja wolny :) a zespół tez bez problemu dało się załatwić z rabatem nawet :)

no to super,dziekuje WAM bardzo.moze sie jeszcze okarze ze zespol ktiry chcialam wziaca nie mial terminu bedziemial wlasnie w piatek:)a rabaty super sie przydadza bo przerastaja mnie juz te koszta:(
pozdrawiam
A my mamy ślub i wesele w poniedziałe 7 sierpnia i też nie mamy z niczym problemu :) Przynajmniej nie musimy się stresować:)

Pozdrawiam

Barbara
ja mam ślub w piątek dokładnie 11 sierpnia 2006. Z salą nie ma większych problemów, w niektórych lokalach piątki nawet są tańsze. Czasami jednak problem to ksiądz proboszcz. Przeczytaj: http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=86780&t=86279

sale wlasnie mam w piatek a mi chodzi o kamerzyste,fotografa i zespol na piatek.w kosciele tym w ktorym chcemy na szczescie nie robia problemow.dzieki
sluchajcie,wlasnie byl u ksiedza moj narzeczony zeby przelozyc naszwczesniejszy zarezerwowany termin.chcemy na piatek a ksiadz, ze moze byc problem:(bo to post.czy ktos z was ma na monciaku ale w piatek????
do góry