Widok

ślubna torebka macie, będziecie mieć, mialyście?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nie wiem czy taki temat tu był kiedyś, moim problemem to już dawno nie jest bo na swoim ślubie miałam ale tak się zastanawiam czy oczywistą rzeczą jest że będziecie mieć przy sobie w dniu ślubu także białą torebkę na podręczne rzeczy typu lusterko, puder, szminka, zegarek,chusteczki papierowe.
Może wybierzecie inną opcję i będziecie radzić sobie bez własnej torebki a Wasze najważniejsze rzeczy będzie nosić w swojej torebce świadkówna, lub będzie objuczona dwiema naraz:), co ją na pewno nie zachwyci. Jak to będzie wyglądać u Was lub jak wygladało, po prostu ciekawa jestem i tyle.
A może zaprezentujecie tu swoje torebki ślubne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do naszego ślubu jeszcze daleko, ale ja raczej nie będę miała torebki. Byłoby mi niewygodnie, tym bardzie że jeszcze bukiet trzeba trzymać. Moje drobiazgi powierzę świadkowej:)

mystic miała torebke

ja też tak zrobiłam, puder, pomadka i listki odświeżające miała moja świadkowa

Nasza Kochana Lenka
image
image
A jednak być niezależną nawet od świadkówny bo były momenty że nader często chyba z przejęcia ratowałam się rozmaitymi gadżetami ze swojej torebki która po prostu wisiała za moim krzesłem albo stała przy nodze stolu nie pamietam
ja nie miałm takich momentów kilka razy przypudrowałm nos i jak wypiłam kilka kieliszków i "puściłam" się w wir tańców nic więcej nie było mi potrzzebne z torebki tylko myslałam o dobrej zabawie.

Nasza Kochana Lenka
image
image
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=303171&t=303171 już taki wątek jest

image
image
tu jest torebeczka mystic

http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=265443&t=265443

ja raczej obarczę wszystkimi drobiazgami moją mamę, może oprócz dowodu który dam świadkowej :), torebki jakoś nie przewiduje wziąć ze sobą chociaż ten jeden raz będę bez zbędnego balastu :)

image
image
Dziewczyny a czy można na ślubie mieć torebkę w innym kolorze niż suknia slubna? Czy nie bedzie się to gryzło?
Ja miałam sukienke bardziej ecry i białą torebkę. Torebki w kościele nie miałam, zostawiłam w aucie. A na sali weselnej już miałam. Świadkowa ukradkiem po całym powitaniu przyniosła, położyła mi pod stołem i tam leżała całą imprezę do 6 rano. Miałam tam różne "przyda się", nawet igłę, nici i taśmę klejącą :) I bezbarwny lakier jakby oczko mi poszło, choć miałam tez zapasowe pończochy :P
Pewnie, że można. Wszystko zależy od stylizacji. Sama miałam na sobie sukienkę w kolorze kremowym. Dodatkowo beżowe buciki plus taką kopertówke:
https://sklep-torebki.pl/damskie/torebki-skorzane/kopertowki/wloska-elegancka-kopertowka-skora-zamsz-camel-2115.html ( nie chciałam kupować sobie torebki na raz, zależało mi na tym aby torebka przydała się jeszcze po ślubie, tym bardziej ze był to ślub cywilny)
Prostą, beżową. Nie chciałam wielkiej bezy ponieważ takie sukienki zupełnie mi się nie podobają.Jestem zdania, ze lepiej jest ubrać się skromnie i elegancko.Szczególnie jeśli bierze się ślub cywilny....

Świetna jest na przykład taka prosta biała sukienka Valentino:
https://gomez.pl/pl/product/red-valentino-kr0va2g523e

Która może posluzyć nie tylko na ślub.
Co do torebki to tak miałam. Również postawiłam na praktyczność.

Inne tematy z forum Wesele

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry