Widok
służę wskazówkami
Jako, że ja bardzo dużo skorzystałam na radach osób zamieszczających na forum swoje uwagi i sugestie co do organizacji przyjęcia, jesli ktoś ma ochotę to służę opinią co do kościoła św. Mikołaja, fryzjera, makijażu, sukni, kamerzysty itp. Może teraz ja się komuś przydam.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt na maila bo nie będę się rozwodzić na forum, bo z tego co słyszałam niektóre wątki sa usuwane.
Pozdrawiam
Osoby zainteresowane proszę o kontakt na maila bo nie będę się rozwodzić na forum, bo z tego co słyszałam niektóre wątki sa usuwane.
Pozdrawiam
co do organisty Fabiana, to przed ślubem naczytałam się dużo złego na jego temat ale jednak się na niego zdecydowaliśmy i bardzo mi sie jego oprawa muzyczna podobała. Wyszłam z założenia, że skoro on tam na stałe gra do mszy to będzie najlepiej znał sposób prowadzenia mszy tamtejszych księży. Uważam, że to jest msza a nie koncert organowy i wykonaniu Fabiana naprawdę nie mogę ze swojej strony nic zarzucić. Nie chcę się tu spierac z osobami, którym się jego wykonanie nie podoba ponieważ ekspertem od muzyki kościelnej nie jestem, ale ja na niego narzekac nie będę.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
niutka
co do makijażu to malowała mnie Wiza (bardzo trwały, delikatny i naturalny makijaż i przesympatyczna osoba), a czesałam się u fryzjera na Grobli I w Gdańsku u Pani Ewy i fryzura trzymała się super od rana do nocy (pierwsza próbna się rozleciała po dwóch godzinach a we fryzurze próbnej Pani Ewy spałam i na drugi dzień poszłam do pracy) próbna kosztuje 30zł a ślubna 50zł
niutka