Widok
Interesuje mnie Haffner-jakie smaki polecacie. Jak na razie nastawiam sie na tort 4-5 pietrowy.
Jak mozna zidentyfikowac smak Royal Carmel? Po prostu karmelowy, cos a'la toffi?
Dodam,ze jeszcze jestem przed degustacja, bowiem Pan michal wraca z urlopu dopiero 16 lutego:) Prosze Was o polecane smaku,zeby wiedziec o czym rozmawiac podczas pierwszej rozmowy:)
Jak mozna zidentyfikowac smak Royal Carmel? Po prostu karmelowy, cos a'la toffi?
Dodam,ze jeszcze jestem przed degustacja, bowiem Pan michal wraca z urlopu dopiero 16 lutego:) Prosze Was o polecane smaku,zeby wiedziec o czym rozmawiac podczas pierwszej rozmowy:)
Moj najpyszniejszy z Haffnera byl malinowy,obzarlam sie go jeszcze na drugi dzien bo za duzo torta bylo w sumie wiec juz nie mialam miejsca na inne smaki.Mialam 4 rozne smaki wiec sie moze gosci zapytam czy pamietaja :-) to napisze jakie jeszcze im smakowaly.Ale generalnie nie mialam degustacji,zaufalam forumkom polecajacym Haffnera i cukiernikowi ktory wybral mi sam smaki przez telefon :-).