Widok
śmieszne komentarze
Dziewczyny, spiotkałyście się z jakimiś zabawnymi komentarzami podczas Waszych plenerów? A przynajmniej komentarzami, które Was rozśmieszyły?
U nas było np. tak:
W dniu ślubu mieliśmy plener między innymi na Skwerze Kościuszki. Wiadomo, sezon w pełni, piękna pogoda, dużo turystów...
Idzie sobie tatuś małą córeczką, oto ich rozmowa:
T: Zobacz jaką ta pani ma ładną sukienkę.
C: No, ładna.
T: Podoba ci się?
C: Tak, ale dlaczego ta pani ma taką sukienkę?
T: Bo popełnia największy błąd w swoim życiu.
Idzie dwóch facetów i jeden do drugiego.
- Zejdźmy im z drogi, żeby mu nie uciekła. W końcu dlaczego inni mają mieć lepiej od nas...
Na plaży w Sobieszewie, dwóch nastolatków:
-Patrz, jakaś agencja modelek zdjęcia robi!
Ja się uśmiałam niesamowicie! Jak mi się jeszcze coś przypomni to dopiszę. A jak było u Was?
U nas było np. tak:
W dniu ślubu mieliśmy plener między innymi na Skwerze Kościuszki. Wiadomo, sezon w pełni, piękna pogoda, dużo turystów...
Idzie sobie tatuś małą córeczką, oto ich rozmowa:
T: Zobacz jaką ta pani ma ładną sukienkę.
C: No, ładna.
T: Podoba ci się?
C: Tak, ale dlaczego ta pani ma taką sukienkę?
T: Bo popełnia największy błąd w swoim życiu.
Idzie dwóch facetów i jeden do drugiego.
- Zejdźmy im z drogi, żeby mu nie uciekła. W końcu dlaczego inni mają mieć lepiej od nas...
Na plaży w Sobieszewie, dwóch nastolatków:
-Patrz, jakaś agencja modelek zdjęcia robi!
Ja się uśmiałam niesamowicie! Jak mi się jeszcze coś przypomni to dopiszę. A jak było u Was?
haha dobre:D:D
ja kiedys slyszalam wredny komenatrz-panna mloda jakos sie spieszyla,zakasala keicke i w parku oliwskim biegala od kwiatkow do kwiatkow-pewnie zeby wyrobic sie z sesja przed kosciolem a jakies 2 babki z dziecmi w wozkach-spieszy sie jakby nie mogla sie doczekac nocy poslubnej....................
hehe nawet jesli, to co z tego:D zazdrosnice :]
ja kiedys slyszalam wredny komenatrz-panna mloda jakos sie spieszyla,zakasala keicke i w parku oliwskim biegala od kwiatkow do kwiatkow-pewnie zeby wyrobic sie z sesja przed kosciolem a jakies 2 babki z dziecmi w wozkach-spieszy sie jakby nie mogla sie doczekac nocy poslubnej....................
hehe nawet jesli, to co z tego:D zazdrosnice :]
ja słyszałam jak taka mała dziewczynka mówiła "mamo ta pani wygląda jak księżniczka" - ale to chyba standard :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
ja to wogule jestem przeciwna zdjeciom przed ślubem, do slubu jeszcze nie jesteście małżeństwem, wszystko się może stać ... nawet do ślubu może nie dojść z nieprzewidzianych przyczyn ... :))) nie wiem czemu tak mam, może staroświecka i przesądna jestem ??? (a to by była nowośc dla mnie :PP )
papilio1@op.pl
My pojechalismy do Orłowa około 13, ślub był na 16 i spokojnie zdąrzyliśmy, zdjęć z pleneru mamy dużo :)
Nie wyobrażam sobie robić pleneru w inny dzień, już nie te emocje i tak jakos dziwnie ogólnie. A dzięki temu, że plener mieliśmy w dzien slubu to nie było czasu nawet na stres przedslubny, bo zdjecia nas rozluźniły i później było ok :)

Nie wyobrażam sobie robić pleneru w inny dzień, już nie te emocje i tak jakos dziwnie ogólnie. A dzięki temu, że plener mieliśmy w dzien slubu to nie było czasu nawet na stres przedslubny, bo zdjecia nas rozluźniły i później było ok :)

haha dobre ;))
ja mam dopiero w przyszłym tygodniu ponieważ nie mieliśmy czasu aby zrobic plener w dniu ślubu a co do emocji może opadły ale takie uczucie które jest teraz między mną a moim mężem bez stresu na luzie jeszcze nie było po prostu chodzimy w chmurach i to chcemy aby było widoczne na zdjęciach naszą miłość!!!
A zaś okazja ubrać jeszcze raz w sukienkę, garnitur i poczuć ten smak tego dnia ponieważ takiej okazji nie będzie;)))
ja mam dopiero w przyszłym tygodniu ponieważ nie mieliśmy czasu aby zrobic plener w dniu ślubu a co do emocji może opadły ale takie uczucie które jest teraz między mną a moim mężem bez stresu na luzie jeszcze nie było po prostu chodzimy w chmurach i to chcemy aby było widoczne na zdjęciach naszą miłość!!!
A zaś okazja ubrać jeszcze raz w sukienkę, garnitur i poczuć ten smak tego dnia ponieważ takiej okazji nie będzie;)))
My mamy plener następnego dnia.
Myślę trochę jak tokio. Poza tym chcę żeby mnie narzeczony zobaczył dopiero chwilę przed ślubem. Inna kwestia to też taka, że "po" już można sobie pozwolić na większe szaleństwo, bo aż tak nie trzeba się martwić o suknię. Podczas wesela to dla mnie trochę głupio znikać i zostawiać gości na 3 godziny, a dodatkowo jeszcze się stresować, że szybko szybko. :]
A emocje... będą, na pewno! Ubranie, wspomnienia zabawy, szczęście stworzą odpowiednią atmosferę. Wrażenia tak szybko nie znikają. :]
Myślę trochę jak tokio. Poza tym chcę żeby mnie narzeczony zobaczył dopiero chwilę przed ślubem. Inna kwestia to też taka, że "po" już można sobie pozwolić na większe szaleństwo, bo aż tak nie trzeba się martwić o suknię. Podczas wesela to dla mnie trochę głupio znikać i zostawiać gości na 3 godziny, a dodatkowo jeszcze się stresować, że szybko szybko. :]
A emocje... będą, na pewno! Ubranie, wspomnienia zabawy, szczęście stworzą odpowiednią atmosferę. Wrażenia tak szybko nie znikają. :]