Widok

smutno mi...

smutno mi samej... :( jest tu ktos?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
amaranth, to Tobie to jeszcze nie przeszło?
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Nie. Jest jeszcze gorzej
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
A to dlaczego?
Może ten wątek źle na Ciebie działa?;) Są inne, weselsze, w których Twoja osoba byłaby zapewne mile widziana:) a i Tobie mogłoby to pomóc zapomnieć czy nabrać dystansu.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
@Anty: powchodziłam na parę wątków; na niektórych nawet użytkownicy prowadzą dyskusje polityczne. Wczoraj pojechałam do przyjaciół. Widzisz, akurat bardzo poważnie traktowałam ten związek. I tak wyszło. Całe to moje życie jest do du.... Ten wątek wcale nie działa na mnie depresyjnie. Ludzie życzliwi, delikatni, stonowani. Pozdrawiam
Ty chyba nie chcesz mi powiedzieć że dyskusje o wyborach traktujesz jako weselsze tematy?:D
Swoją drogą, to mam podobne zdanie do Ciebie:)

Nie ma znaczenia jacy są ludzie. W okolicznościach w których się znajdujesz ludzie mają małe znaczenie.

Tytuł tego wątku to "smutno mi..." a w jego treści znajdują się Twoje uczucia związane z pewnym zdarzeniem. Myślisz że nie ma znaczenia że przy nim pozostajesz?

To co napisałaś ma ciekawą kolejność.
- Spotkałam się z przyjaciółmi.
- Związek był dla mnie ważny
- Skończył się.
- Moje życie jest do du...

Czyli spotkanie ożywiło wspomnienia (otworzyło rany) i wywołało doła.

To dość naturalne, zastanawiam się jednak co mogłabyś zrobić dla siebie, by poczuć się lepiej. Hmm... może miałbym pewien ryzykowny pomysł dla inteligentnej dziewczyny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
trzeba tym skończyć ... Mowie to ja Jeszcze troche i popadniemy w depresję Jestesmy młode i jeszcze duzo przed nami Zgadzasz sie ze mna?
isidis: z całego serca Ci życzę powodzenia, Ja w tej chwili nie potrafię. To wszystko przypomina walkę z wiatrakami.
musicie sie otworzyc na innych ludzi inaczej bedziecie sie kisic we wlasnym sosie. zycie jest jedno i trzeba z niego korzystac. bawic sie, smiac, chodzic do kina do knajpek itd ale takze na podryw. same wiecie ile to sprawia frajdy i zabawy nie mowiac o tym ile pojawia sie hormonu szczescia.
Wyjść trzeba. Kiedyś tam. Jak na razie nosa mi się z domu nie chce wystawić. Zaliczyłam wczoraj wizytę u przyjaciół i...zostaję w domu dzisiaj wieczorem i jutro. Pies mnie tylko zmusi do krótkiego wyjścia na spacer. Po prostu nie chce mi się. Podryw: ja jestem do poderwania - na minie przeciwpiechotnej. Nawet nie wiedziałam, że nadejdzie taki czas, że faceci kompletnie przestaną mnie interesować.
trzy ja też

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam koleżankę w Gdyni (3 odpowiedzi)

Poznam koleżankę, mam 26 lat mam dwójkę dzieci*koty* Chętnie poznam kogoś z kim będę mogła pójść...

Nowe znajomości w Gdańsku kto ma ochotę pogadać? (7 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam na imię Jarek, mam 24 lata i mieszkam w Gdańsku. Od jakiegoś czasu czuję,...

Szukam koleżanki (3 odpowiedzi)

Witam mam 42 lata,18 letnia córkę,partnera ale brak koleżanek.Może znajdę tu duszyczkę która...

do góry