Widok

sny a ich znaczenie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy sprawdzają się wam sny??? macie jakis sen sprawdzacie w senniku co oznacza i sie sprawdza??? mi pare razy sie tak zdażyło!! pare lat temu snił mi sie biały koń i oznacza on założenie rodziny czy cos takiego i po 3 miesiącach wyszłam za mąż a teraz w wylwestra sniło mi sie jakies wojsko i ze ktos włamuje sie do domu sprawdziiłam oznaczało smierc chorej osoby i 1go stycznia zmarł wojek!!! nieraz mi sie sni niemowle lub ciaza co tez oznacza ze smierc i zmarl tesciu!!czasem boje sie zasnąć ze znow cos sie wydarzy!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ej ... bylam u dentysty na drugi dzien.
nie wyobrazam sobie chodzic z ukruszona jedynka :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A z ukruszona siódemką? Myslisz, że bez powodu Polakom tak się te zęby śnią? A że co jakiś czas ktoś umiera, to sobie dopasowują teorie. A tu dbać o zęby trzeba, a nie w zabobony wierzyć.
z siódemką też bym poszła ... mam małego fioła ma punkcie swoich zębów :P

i ogolnie lubie chodzic do dentysty ... jakos mnie to odpręża :P
Mi się czasem przyśni coś, co potem się sprawdza co do joty. Np. rozstanie z kimś kto (jak wtedy myślałam) miał zostać moim mężem. Wyśniłam z kim się ożeni, jak będzie wyglądała jego żona i jak będzie miała na imię. Sen pamiętam doskonale bo nieźle go wtedy przeżywałam, wpadłam w niezłą panikę;p siostra musiała mnie uspokajać:) hihih sen sprawdził się chyba po 6 czy 8 latach, a siostra do teraz ma ciarki jak sobie przypomni że wyśniłam dokładny przebieg wydarzeń:)

Innym razem wyśniłam kierunek z którego będzie pochodził mój obecnie już mąż;) Nie znałam nikogo z tamtych stron i stwierdziłam że to jedna wielka głupota i na pewno nikogo z tej strony świata nie poznam;) Wyśniłam też imię mojego przyszłego męża, które brzmiało "keram" - słyszał ktoś kiedyś coś równie głupiego??!! Na te głupoty wyżaliłam się w pamiętniku i zapomniałam o tym śnie. No ale po kilku latach przez internet poznałam faceta o ksywie "keram", co okazało się czytanym wspak imieniem Marek;) Pochodził z tego kierunku świata który mi się przyśnił:) O śnie przypomniałam sobie dopiero tuż przed ślubem, gdy wzięło mnie na wspominki i przeczytałam pamiętnik, do którego nie zaglądałam przez kilka lat;)
W życiu bym nie próbowała tłumaczyć snów z sennikiem... co ma ząb do śmierci???
ja tam nie wiem co ma ząb do śmierci ... nie znam się na tym :P

http://www.sennik.biz/sennik-zeby/
Kurcze - a mnie się śniło, że zostało mi 30 dn życia;-(
Niestety nic nie znalzłam więć zakładam że za te 30dni stanie się coś miłego;-)))
ciąża wcale nie oznacza kłopotów - dzisiaj śniła mi się kobita w ciąży, sprawdziłam i czeka mnie coś dobrego. Już się doczekać nie moge ;-)
Mi zęby snią się raz na dwa miesiące.Haha i nikt nie umarl... po takim śnie.
Sen jest raczej wynikiem tego co przezywamy,gdzies zobaczymy, uslyszymy. NIe na odwrót, sen nie pokazuje nam przyszlosci,czegos nowego...

Mogę śmiało powiedzieć, że nie rozstaje się z sennikiem https://www.horoskop360.pl/sennik . Każdy sen szczególowo sprawdzam oraz interpretuję z sennikiem.

A wiecie co to oznacza, jak śni wam się ogień? Tutaj https://kobiecystyl.pl/sennik-ogien-pozar-dym-co-oznaczaja-we-snie/ macie wszystko wytłumaczone. Warto się tam rozejrzeć. Można przede wszystkim się wiele dowiedzieć. Czasem nawet przerażające sny nie zwiastują nic złego.

Dobry sen-przed zaśnięciem rozmyślaj o samych przyjemnych wspomnieniach ze swojego życia ,również z dzieciństwa.Można poczytać fajna książkę.

Sny maja niewielkie znaczenie, to raczej odbicie naszych emocji... i sposób na "czyszczenie mózgu". :)

Sny mają bardzo często zupełnie opaczne znaczenie, to są symbole które odzwierciedlają obawy i dążenia naszej podświadomości, mi kilka razy już sprawdził się ten sennik: https://magazynkobiet.pl/category/sennik/

Nie rozstaje się z sennikiem, w tej chwili sprawa jest nieco bardziej ułatwiona bo nie potrzeba wersji papierowej, w każdej chwili możesz zerknąć na wersje internetową. Od siebie polecam https://www.znaczenia-snu.pl tutaj dosyć obszernie wyjaśnione zagadnienia, których poszukujemy.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry