Widok

solange

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktos ma lub wie gdzie można znaleźć zdjęcie sukni - model SOLANGE (jest dostępna w salonie Beauty w Gdańsku na Szerokiej). Proszę o pomoc! Widziałam, że ktoś odnalazł zdjęcie Ramony więc może uda się też z tym modelem :-)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to niestety zadna z nich
image
image
spoko
mi się różne podobają ale w tym typie najbardziej podobam się sobie :-)
nie chce zebys mnie zle zrozumiała-ja pisałam wyraźnie ze JA nie lubie:)a to tylko dlatego ze żle wyglądam(choć jak sie okazało wczorak to tylko moja opinia) i żle się czuje(pomimo ze jestem dość szczupła).Ale pisałam ze podoba mi sie na maxa koronka gorset i łaczenie gorsetu i góra:)
mi właśnie podobają się takie wąskie, jestem niska i w szerokich wyglądam gorzej.
byłam zamówiłam poline w bieli ze zmieniona koronka i innym tyłem(bez drapowań)..no i troche poszerzam dół :)widziałam i przymierzałam solange-piękna koronka u góry i na dole ale jak dla mnie to te falbanki- troszke ich za dużo,no i troszkę za wąska od pasa w dół-gorset za to śliczny:)zdjęć nie mozna jak nie kupuje:(
dobry pomysl idź i zrób zdjęcie :-) nie czuje się że ma się ją na sobie bo jak inne przymierzałam to czulam się jakbym miala tonę na sobie
Kurdeeee no niech ktoś znajdzie w końcu tą fotkę bo jak nie to się sama wybiore do tego salonu i zrobie sobie sesję... :-( A jakby opisać solange? Jest piękna po prostu! A serio: jednoczęściowa, u góry jak gorset z wyszywanymi cudeńkami, dół A ale bardzo skromne, w pasie wygląda jakby miała przewiązaną chustę czy coś, dół - trzy warstewski materiału wystające spod siebie, każda sie czymś różni. i bardzo wyszczupla!
jednoczęściowa, bez ramiączek, góra na bazie gorsetu cała w koronce z koralikami, dół w kształcie wąskiego A, 3 ukośne falbanki albo z organtyny albo z organzy, na drugiej naszyte wycięte z koronki kwiaty, a u dołu pas z takiej samej koronki jak na górze sukni. jest super
mogłabys opisac mnij więcej jak wyglądała ta suknia solange?do asiek 1 -cosmobella jest piekna:)
jak byłam w styczniu to w żadnym katalogu nie było, ani w gazetach. może ktoś zrobił zdjęcie bo jak się podpisze umowę to można zrobić
wiem nie ma tez poliny ktora ja wybralam dlatego chce sie spytac w salonie czy w ogole sa jakies stronki albo katalog zeby mozna bylo sobi poogladac w domku:)i porównac-choc juz w zasadzie jestem zdecydowana
sprawdzałam dziś stronę Gali i jest kolekcja 2006 inne modele są ale nie ma modelu Solange
ale gapa ze mnie przepraszam:)jutro bede szła tam to popytam czy mozna znaleźć na stronie:)
a w jakim salonie jest?we wrzeszczu?
chodzi mi o suknię firmy Gala model Solange, który można kupić w salonie Beauty w Gdańsku na ul. Szerokiej

solange ale jaki model?jak piszesz ze to firma to podaj model zeby mozna było ci ewentualnie podesłac,ja wybrałam poline z solange i nie moge nigdzie jeje znaleźć:(
zapomniałam dopisać adres: anikia@wp.pl
Witam
mam ogromną prośbę: jeśli ktoś ma zdjęcie Sukni Solange to proszę o przesłanie mi na e-maila. Dzięki

do góry