Widok

solar doradca klienta

Witam, czy ktoś może pracuje/pracował w Solar? czego można się spodziewać na rozmowie? jakie zarobki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pracowałam przez rok, zarobki to około 1500 zł więcej raczej nie plus odpowiedzialność finansowa za kradzieże klientów które są notoryczne. Od niedawna każdy sklep ma tez monitoring ale kamery skierowane są na sprzedawców niestety;-( bardzo duże nastawienie na obsługę klienta, praktycznie za każdym trzeba 'biegać'.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja byla na rozmowie w alfie-babka mnie pol godziny maglowala z technik sprzedazy.potem widzialam ogloszenia do kilku solarow w trojmiescie....dziwne toche....chyba ze ludzie uciekaja...ucieszylam sie ze sie na mnie nie zdecydowali
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Poparłam sposób rekrutacji.Szkoda ze nie dodałaś ze maglowała w miłej atmosferze.Ja się dostałam.
ale kiedy? teraz? troche czasu minelo od ostatnich wpisow....
Hej!
Jak obecnie wygląda rekrutacja w Solarze? Jakieś sugestie, na co się przygotować?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Porażka - W klifie kierowniczką jest Ania z zespołem niedoruchania, mąż wydzwania do sklepu jak jej szuka wkurzony. Wyżywa się na personelu jak dostaje rąby z góry - Ja muszę dojechać z Gdańska i myślę o zwolnieniu się tylko bije praktykę a pracuje od czerwca
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chyba Koleżance ni chćiało śię pracować w zespole .Ja dojeżdżam z Pruszcza do Wrzeszcza praca na dwie zmiany na kasie / sklepie /magazynie .Atmosfera O.K . Proponuję pracę na Rurze i ne musisz dojeżdżać. $$$.Życzę powodzenia .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak to jest jak się gowniarom nie chce pracować
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Przygotuj sie na pytanie co to zakard plus sprzedaj torebke szara mimo .ze klientja chce czarna masakra bylam na rozmowie.zal.pl
Typowe

Inne tematy z forum Praca

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

Czy znacie firmę Nuga Best? (11 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

Własny biznes - jak się reklamować? (187 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

do góry