Widok

solarium-kiedy efekt opalenizny...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny zostal mi jeszcze miesiac do slubu, jestem blada jak sciana i pozostaje mi tylko solarium-ale nigdy w zyciu jeszcze nie bylam na solarium:)ile mniej wiecej trzeba zaliczyc sesji na solarium, zeby uzyskac efekt opalenizny?pierwszy seans ile powinien trwac, 2 minuty, 5 minut?ile razy w tygodniu mozna maxymalnie pojsc na solarium- zeby nie zrobic sobie krzywdy rzecz jasna:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najważniejsze to nie zacząć za ostro. Skoro nigdy nie byłaś na solarium Pani w salonie z pewnością poradzi Tobie na jaki czas możesz wejść na podstawie karnacji (albo raczej powinna). Ja też nie chodzę za często. Mam karnację średnią, raczej jasną, włosy ciemny blond i zielone oczy, gdzieniegdzie piegi na twarzy, żeby złapać opaleniznę przed wakacjami chodziłam na 8 minut co 3 dni. Obeszło się bez poparzeń słonecznych, a efekt był widoczny po ok 3 tyg. Czyli powolutku, ale bezpiecznie dla skóry (o ile solarium w ogóle może być bezpieczne dla skóry.)

[url=http://www.waszslub.pl]image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dlugosc sesji jest zalezna od tego jak mocne sa lampy. Tez naleze do tych bladych, i jak zapragne troche kolorytu to wybieram minimalna ilosc minut do osiagniecia efektu, czyli krótkie a czeste sesje :) Co 2-3 dni. Po jakim czasie bedzie odpowiedni efekt, musisz sama zadecydowac. Ale to juz powinni Ci doradzic z pewnoscia w dobrym solarium.
Staram sie jednak nie korzystac, masakrycznie wysusza mi skóre :(

image image
NA POCZATEK GORA 5 MIN I KREM OCHRONNY:) I CHODZ CO 3 DNI

Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
2x w tygodniu to maksimum, nie czesciej- no chyba, ze chcesz sie spalic na skwarke ;)
Wszystko zalezy od:
- Twojej karnacji
- efektu jaki chcesz osiagnac
- jakosci lamp w solarium do jakiego sie wybierzesz itd
A ha! Raczej wybierz wersje "na stojaco". Po lezeniu zostaja piale placki na wysokosci lopatek i lokci, ktore niekorzystnie wygladaja przy odslonietych plecach.

zostal mi niecaly miesiac do slubu, chce po prostu JAKKOLWIEK sie opalic...zeby nie byc blada jak smierc:)
Spokojnie, zdazysz sie ladnie opalic. Najlepiej spytaj sie pani w dobrym solarium na ile min itd, bo to trzeba okreslic na podstawie karnacji.
Na Twoim miejscu jednak zaczelabym juz chodzic, lepiej na mniej minut a czesciej.

Spokojnie dasz rade nabrać ładnej opalenizny. Ja też jeszcze trzy tygodnie temu byłam blada jak sciana a teraz jest ok. Chodziłam na solarium co trzy cztery dni, zaczynałam od 7 minut.
a opalanie natryskowe...u mnie zadzialala :)

allegro Majka22-GDY ZAPRASZAM!!!FAJNE CIUSZKI ZA GROSZE

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry