Widok

solarium natryskowe - poproszę o opinie

Witam.
Zastanawiam się nad wizytą w solarium natryskowym. Byłabym wdzięczna za wszelkie opinie osób, które z czegoś takiego już korzystały.
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witaj ja opalalam sie zawsze na siolarium teraz jestem w ciazy i korzystam z opalania natryskowego .kosztuje to ok 20 euro i za pierwszym razem nie widac az tak mocno akle drugi i trzeci raz jest ok . ja jestem zadowolona jest to zdrowe efekt jak opalenizna po samoopalaczu ale jest rowniutka i nie mam zadnych plam i co najwazniejsze schodzi rownomiernie tak po tyodniu do dwoch;) pozdrawiam
Witam serdecznie,mieszkam w Berlinie i nigdzie nie moge znalezc opalania natryskowego,bardzo Cie prosze o jakies namiary ,gdzie to robia
Ja też polecam.Dużo bezpieczniejsze od normalnego solarium a efekt już widoczny po pierwszym razie.Ja byłam we Wrzeszczu.
Lub polecam bardzo dobre i sprawdzone przeze mnie samoopalacze firmy Xen-Tan.W Stanach i w Anglii robią furorę u nas są dostępne dopiero od niedawna.Dla mnie rewelacja i co najważniejsze NIE ŚMIERDZĄ jak wszystkie inne.

www.xen-tan.pl
Ja korzystałam z takiego solarium i byłam bardzo zadowolona, efekty były widoczne już wieczorem tego samego dnia. Jedyny minus to taki że trochę brudzi ubranie:/ no ale jest to do sprania.
Osobiście Polecam.
Na różnych forach pojawiają się różne opinie, ale ja korzystam z opalania natryskowego od jakiegoś czasu i jest super. Co do brudzenia, to zależy od lotionu jaki się wybierze, ale są takie co nie brudzą. Najważniejsze, że jest to zdrowe w przeciwieństwie do solarium. Polecam MysticTan - Gdynia 10 Lutego 23, 661 14 01. Stronka chyba www.mystictan.pl
asiu ,a gdzie dokladie we wrzeszczu i ile kosztuje taka przyjemność?
Ja byłam w SUN Beauty w Poznaniu, efekt wspaniałyi zero plam. mają stronę internetową : http://www.opalanienatryskowe.vgh.pl

Inne tematy z forum Zdrowie

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...

Gdzie USG piersi w cywilizowanych warunkach? (41 odpowiedzi)

Chodzi mi o taki gabinet, gdzie lekarz będzie wyrozumiały dla pacjentki, która się wstydzi....

Problem z utrzymaniem erekcji (215 odpowiedzi)

Witam Mam 45 lat. Od jakiegoś czasu mam spore problemy z utrzymaniem erekcji. Na początku...

do góry