Widok

solarium, pedicure, depilacja....gdzie?

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny , jak juz pewnie niektore wiecie bede tylko tydzien przed slubem w Trojmiescie. Mam pytanie, gdzie mozna zrobic sobie ostatnie przygotowania....czyli musze zrobic pedicure, depilacje woskiem (uda, lydka, bikini) oraz pojsc jeszcze z 2-3 razy na solarium. Gdzie jest dobre solarium, z dobrymi lampami i gabinet aby zrobic pedicure.
Aha chodzi mi o Gdynie...:-) dzieki

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam abaco-sun, na Wielkoporskiej w Orłowie

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
A jak cenowo to wyglada? bo slyszalam , ze tam drogo....znasz moze ceny na te uslugi jak wyzej...?dzieki

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
ok, dzieki popatrze sobie...ale napisz Rina , bylas tam? jestes zadowolona? czy lampy maja dobre?

ja chodzę do Havany na Abrahama w Gdyni-jestem baaardzo zadowolona

image
image
w ktorym to miejscu na Abrahama? duzo wyzej niz Laurent (fryzjer) i Batory powiedzmy....?bo nie kojarze

wyżej, Abrahama 49 bodajże

image
image
ok, to juz bede wiedziala - a tam tylko solarium tak? czy tez inne rzeczy

tylko solarium

image
image
ok, dzieki, pojde tam na pewno, jeszcze krotkie pytanko - tak powiedzmy 15min. to ile musze kaski liczyc ?

zalezy jakie łóżko od 0,80 z minutę do 1,30

image
image
Akurat na solarium nie byłam. Ale zabiegi mają dobre.

OK, dziekuje Wam dziewczyny :-) duza buzka

Ja polecam salon ANTONIO na Kilinskiego (od LEVISA w bok) Zrobisz wszystko kompleksowo, jest mila kosmetyczka, manicure i pedicure robi bardzo sympatyczna Angelica i na solke tez mozna isc. Do wyboru stojace i lezace;)

image
dzieki za info, zajrze i tam :-)

Nie idź tam na zabiegi. Ja byłam i wróciłam z 2 ranami na twarzy bna całkiem zdrowej skórze. A byłam na zwykłym zabiegu- peeling+ maseczka+ miejscowo laser- nic inwazyjnego. Panie, gdy byłam wyjaśnić sparwę, uroczo mnie przekonywały, ze to sie zdarza- ciekawe czy wszystkie klientki dosatją takie gratisy.
do góry