Widok
witch kochana,
dobre solarium ale nie za tanie... (z góry uprzedzam) jest za skrzyzowaniem głownym na Zabiance -przedłuzenie ulicy Chłopskiej w kierunku Sopotu (stadniny konii-Hipodromu), jest to solarium po prawej stronie ulicy, obok restauracji Zabusia...
a drugie, tańsze jest naprzeciwko wejscia do samu Zatoka -sa 2, 1-w ciucholandzie i 2 w salonie fryzjerskim -to te w salonie jest lepsze...
kiedys tam biegałam... jakby co pytaj dalej
dobre solarium ale nie za tanie... (z góry uprzedzam) jest za skrzyzowaniem głownym na Zabiance -przedłuzenie ulicy Chłopskiej w kierunku Sopotu (stadniny konii-Hipodromu), jest to solarium po prawej stronie ulicy, obok restauracji Zabusia...
a drugie, tańsze jest naprzeciwko wejscia do samu Zatoka -sa 2, 1-w ciucholandzie i 2 w salonie fryzjerskim -to te w salonie jest lepsze...
kiedys tam biegałam... jakby co pytaj dalej
meg, kochana, ja na żabiance dość często będę przebywać, więc otworzę patrzałki i może znajdę ;-) nie wiem gdzie jest ta żabusia i solarium okło niej, ale postaram się znaleźć ;)
te dwa koło zatoki to też nie wiem (jeszcze za dobrze) .... znam bardziej okolice dreptaka od kolejki do dużego skrzyżowania ;) ale te solaria po drodze to są straszne jak dla mnie ;)
te dwa koło zatoki to też nie wiem (jeszcze za dobrze) .... znam bardziej okolice dreptaka od kolejki do dużego skrzyżowania ;) ale te solaria po drodze to są straszne jak dla mnie ;)
ja w zeszłym roku opalałam sie w solarium ktore jest zaraz prz kolejce SKM na 1 p. nad o/Skok Stefczyka - byłam zadowolona bo o dziwo opaliłam sie znacznie szybciej niz gdzie indziej, zadnych oparzen, ceny spox tylko wkurzalo mnie ze nie mozna bylo samemu wlaczyc lozka bo robila to obsluga ponaglajac przy rozbieraniu ( no 1-2 min to chyba za malo zeby zdjac ubranie, bizuterie i jeszcze zmyc makeupa ?? )
nita
nita
witch- to te naprzeciw zateoki - to tak jakbys musiała iśc na koniec dreptaka od kolejki, przejść pod blokiem i zaraz masz zatoke po lewej a solaria po prawej w pawilonach -niskich, parterowych
a te drugie to nie wiem jak ci wytłumaczyc ;)))od zatoki dalej wzdłuż do świateł i jak dojdziesz do świateł to na lewo i idziesz juz wzdłuz tej ulicy na której jest to solarium, tylko ono jest po przeciwległej stronie ulicy... musisz lal poszukac
a te drugie to nie wiem jak ci wytłumaczyc ;)))od zatoki dalej wzdłuż do świateł i jak dojdziesz do świateł to na lewo i idziesz juz wzdłuz tej ulicy na której jest to solarium, tylko ono jest po przeciwległej stronie ulicy... musisz lal poszukac
ja się opalam raczej powoli, ale jak sie trafi na "swieze lampy" i turbo to u mnie np. widac juz bylo po ok. 3-4 razach. A jak juz osiagniesz wymarzony poziom brązu - to dla podtrzymania efektu tak 1-2 razy w tyg. Aha i ja polecam aktywator opalania polskiej firmy Ziaj.. i od razu balsam podtzrymujacy opalenizne z wapnem bodajze - super!
Ja polecam to samo Solarium co meg1 ---Twoje Studio urody ,ul.Gospody 19a .Byłam tam w poniedziałek ,studio wygląda na małe ale jak weszłam do środka to wszystko wyglądało czysto i zachęcająco ,a solarium ładnie opala bez śladów ,przy tym bardzo wygodne łóżko ,z nawiewem , muzyczka i tp ...łądnie mnie chwyciło i napewno tam wróce:):):) Cena 1,50 fakt nie jest to taniocha ..ale naprawdę się opłaca :):)
Dziewczyny, polecam Solarium KiD na Subisława (Żabianka) jest ekstra.
http://www.solariumkid.pl
http://www.solariumkid.pl