Widok

sorry

przepraszam Was kochani że nie dotarłam na spotkanie ale niestety siła wyższa- moja bryka odmówiła posłuszeństwa i nie zdążyłam wrócić do Gdańska. Mam nadzieję że się świetnie bawicie ;) wielka buźka i czekam na relację ... już mi żal a pewnie będzie jeszcze bardziej :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tylko czyjej?

Powyzej to tylko moje zdanie.
Nie wszyscy musza sie z tym zgadzac.
autopilot się włączył i do chałupy...:)
no no to tak jak ja, hi hi:)))))

:))))))
potem wszyscy grzecznie poszli do domciu, aby przez następne dni odchorowywać;)
tak naprawdę to nie wiem co się działo na końcu imprezy, bo ja niestety choć dotarłam do parkowej nie zabawiłam tam długo:(
No a potem?

Atyde napisał(a):

> no ale poza "problemami z błędnikiem" u co niektórych to dalej
> nie wiem jak się bawiliście ej nie bąxcie tacy !! Czy impra
> skończyła się tam gdzie zaczęła czy krakowskim zwyczajem - po
> jednej bani w każdej napotkanej knajpie???:)

impreza po czterech godzinach w Bacówce przeniosla sie na kolejne cztery do Parkowej.

"tańce, hulanki, swawola
ledwo karczmy nie rozwalą ..."
no ale poza "problemami z błędnikiem" u co niektórych to dalej nie wiem jak się bawiliście ej nie bąxcie tacy !! Czy impra skończyła się tam gdzie zaczęła czy krakowskim zwyczajem - po jednej bani w każdej napotkanej knajpie???:)
Rezultat sprowadza sie do tego samego.
Ale jaki skrot!

Niechaj i tak będzie.
Toje wypracowanie jest piekne.
Jak glebia jego tresci
Ja bym to skrocil do kilku slow.
Qrwa ale mam kaca.

Dochodzę do siebie. Powoli dochodzę. Krokiem z lekka chwiejnym i niepewnym. Dokładnie badając koniuszkiem palucha glebę, przed postawieniem kolejnego kroku. Siedzę cicho, bo najlżejszy nawet dźwięk brutalnie gwałci moje przewrażliwione uszy. Wczesnym rankiem mucha narobiła tyle hałasu, co helikopter albo startujący jumbojet. Nawet tuptanie mrówki jawiło mi się jak przemarsz kilku dywizji niemieckiego wojska. Moje narządy zmysłu, odpowiadające za wyłapywanie szmerów z otoczenia, potrafią wychwycić nawet szum rosnących włosów (fakt że niewiele ich zostało, ale to nie znaczy że nie rosną). A nozdrza? W kolejce SKM, gdy przymknąłem znużone oczy, poczułem jakby mi ktoś podstawił butelkę octu pod nos. Nie, to nie był sen o stanie wojennym, kiedy rzeczony ocet był dostępny tylko na kartki. W kolejce, to był facet niemyjący sie od kilku dni. Zrozumiałem to po dłuższej chwili, która potrzebna była moim zasuplonym, zapętlonym, otępiałym neuronom na dostarczenie bodźców (zapachowo-wzrokowych) do mózgu i połączeniu ich w logiczną całość. Trwało to zadziwiająco długo. Dziwne jest tylko to że moja nadwrażliwość pojawiła się niedzielnego ranka. To chyba zasługa nabrzmiałego, księżycowego lica.

W odpowiedzi na wątek Antka najnowszy, nie będę sie posługiwał emotkami, czy jak im tam. Wydaje mi sie, że dorośli potrafią czytać ze zrozumieniem i nie trzeba się podpierać podpowiedziami. W dodatku każde uproszczenie mnie mierzi.

Dzieki za troskę
Ludziska,co to porobilo sie na tym spotkaniu.
Anty synem Gizmo!
Gizmo kocha Anty-ego.(niewazne jak)
Znaczy kocha inaczej.
Znaczy on jest inny.
No i mamy nowy temat"Czy mozna sie zakochac od pierwszego spojrzenia?"

To ja Cię jak własnego syna kocham, a Ty mi takie rzeczy !!!!!!!!!!!!!!
...Remember the jester that showed you tears...
To mialo byc na gizmo, ale to twarda bestia, zjadl pol tortu i zyje....a moze nie te pol zjadl...hmm...bo wiesz jaki on jest, jego na spotkaniu sie nie da przegadac, chodz zawsze sie staram....chyba lepsza metoda bedzie cos starego, i wyprobowanego...jakas gasrurka, wiesz poglaskac potylice mozna i od razu ktos sie senny robi...ups...za duzo gadam:X
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Tos Ty taki ?
Nie morzesz niektorych przegadac to innym sposobem sie poslugujesz?
A ladnie to tak?

na torcik to mi sie troszke cyjanku sypnelo, tylko ciiii
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Moze niektorzy przejrzeli na oczy na tym spotkaniu?
Zobacz jaka cisza.
Nawet Ci co byli na weselu umilkli.
Juz nie mowie o tych od tortu.
Tej co zrobila i tej co jadla.

Majeczko mow za siebie, z tym ze nie ma za co:P
a nikt nie odpial bo zapewne sie wszyscy obrazili/oburzyli/wnerwili i to jedyny powod:P
Bry dionek..uhem chyba nie znamy sie osobiscie, ale nie ma za co przepraszac..nikt sie nie dopisal tu to ja sie dopisze...nie martw sie , bedzie kolejne , tylko czy jestes na 100% siur ,ze kcesz podjac to ryzyko?:P
do góry