Odpowiadasz na:

Re: sosy z paczek

ja też gulaszowy ,,zagęszczam'' cebulką i czasem mąką lub mazeiną- pulpeciki też obtaczam w mące i sosik się zagęszcza najlepszy musztardowy albo chrzanowy ;)

co do sosów to można na... rozwiń

ja też gulaszowy ,,zagęszczam'' cebulką i czasem mąką lub mazeiną- pulpeciki też obtaczam w mące i sosik się zagęszcza najlepszy musztardowy albo chrzanowy ;)

co do sosów to można na wywarze mięsnym czy warzywnym zrobic - można zamrozic bazę i na tym robic sos dodac tylko - musztarde,chrzan, koperek czy co tam się podoba i zagęścic mąką albo mazeiną i mamy sosik np. do mielonych

pomidorowy robie zawsze z pomidorów z puszki nie używam koncentratu

zobacz wątek
12 lat temu
szafaPoli

Odpowiedź

Autor

Ogłoszenie
Polityka prywatności
do góry